Ya canım öyle tabi ama 30 yaşında adam kızın ne olduğunuda biliyor nedir yani bu neyi ima ediyor bu herif nasıl sinirlenmiyim adamın zaten niyeti bozuk :)
sinirlerin gerildigini anliyorum canim....ama kendini arkadasimizin yerine koy...hayallerini bu sekilde yikmasan belki bazi seyleri kendi algilamaya baslar anlatabiliyormuyum. yani ufak degil 20 yasinda. rahat olun kizlar.....
kizimiz salak degil. sadece asik....tecrübelerini yapip dogru yollu bulur. biz nasihatlerimizi verdik. o simdi özgüvenini toplayip konusmasini yapacak....gerisi kendi ellinde....
hayallerini yikarsa biz yine burdayiz =) ozaman basarsin küfürü tatlim =) anlastikmi....ozaman =) hakkli durumunda oldugu icin sorun olmaz....
ama simdi...küfürleri icinizde söyleyin =) yaaaaa kirmayin bizim ufakligimizi =)
evet konu içinde konu olmuştu o yüzden açtım..
benim anlattığım gibi 6 aylık bi ilişkim var..
sevgilim gayet olgun yaşı da benden baya büyük efendi yakışıklı bi insan..
cinsellik konuşmalarımızda o kadar çok geçiyo ki onsuz bi konuşma hatırlamıyorum diyebilirim..
kendisi bunun çok öenmli olduğunu ve her şeyi paylaşmamız gerektiğini düşünüyo..
beni çok sevdiğini vs söylüyo inanıyorum da aslında ama bu cinsellik konusu çok şüphe uyandırıyo..
evlilikten de çok bahsediyo ama işte bu evlilik konuşmaları göstermelik mi amacı başka mı bilemiyorum..
güvenmekte zorlanıyorum..
ben 20 yaşındayım 9 yaş var aramızda..
6 ayda paylaştıklarımıza bakılırsa yıllardır birlikte gibiyiz biraz acele ilerlemiş bi ilişki oldu galiba ama benim yaşımın küçüklüğünden kaynaklandı belki de..
yaşı büyük olabilir ama olgun olduğunu düşünmüyorum 20 yaşında bir kıza nasıl yaklaşabileceğini bilmiyor eğer bilseydi zaten siz ona güvenmiş olurdunuz.
Bir 6 ay daha bekleyin eğer evlenmeden önce ilişki teklifi ederse dilekolay ama ayrılın ..
Bunu okuyunca sevdiğim adamın değerini bir kere daha anladım diyebilirim. 2 yılı aşkın bir süredir beraberiz, henüz hiç o kadar detaylı şekilde cinselliğe yer vermedik konuşmalarımızda. Bana pek normal gelmedi 6aylık olmanıza rağmen cinsellikte bu derece ilerlemiş olmanız. Bu noktada sanırım mantığını da devreye sokman lazım.
ilişki derken yani tam olarak herşeyi yapmak değilmiş öyle söylüyo..
yani bakire olduğumu biliyo ve kesinlikle zaten yapmam diyo onu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?