Sevgilime güvenmekte zorlanıyorum

Ya canım öyle tabi ama 30 yaşında adam kızın ne olduğunuda biliyor nedir yani bu neyi ima ediyor bu herif nasıl sinirlenmiyim adamın zaten niyeti bozuk :)

sinirlerin gerildigini anliyorum canim....ama kendini arkadasimizin yerine koy...hayallerini bu sekilde yikmasan belki bazi seyleri kendi algilamaya baslar anlatabiliyormuyum. yani ufak degil 20 yasinda. rahat olun kizlar.....

kizimiz salak degil. sadece asik....tecrübelerini yapip dogru yollu bulur. biz nasihatlerimizi verdik. o simdi özgüvenini toplayip konusmasini yapacak....gerisi kendi ellinde....

hayallerini yikarsa biz yine burdayiz =) ozaman basarsin küfürü tatlim =) anlastikmi....ozaman =) hakkli durumunda oldugu icin sorun olmaz....

ama simdi...küfürleri icinizde söyleyin =) yaaaaa kirmayin bizim ufakligimizi =)

Şekerim inan böyle hani daha kötü üzülür diye şey ediyorum yoksa inan bende gerilmeyeceğimde telef olacak korkusu var hani böyle masumca derdini açtı bi ablalık duygusu sardı beni daha çok üzülecek diye endişe ediyorum kaldıkide o pek sevimli şeker sevgilisinde iyi bir niyet göremedim o açıdan :) dur bakalım hayırlısı olsun insallah az hasarla atlatır ..

bu formda defalarca dile gelmiş bir konu bu ...daha bunu bize soruyosan bilmeme artık.....ne demek sevgilime güveneyim mi? biz güven desek gidip beraber mi olcan ? çok enteresan

Profil resmine bakınca...Bence sen,evlenme ve bebek sahibi olma hayaliyle büyümüş bir gençkızsın.

Erkek arkadaşın sana göre tam evlenilecek yaşta ve konumda.
Ancak o yaştaki bir erkek,özellikle cinsellik içeren beraberlikler yaşamışsa,cinsellik olmayan beraberlik kendisine eksik gelir.
İlişkinizde cinsellik olup olmayacağını baştan merak edebilir.Tek amacı buysa,zaman kaybetmek istemeyebilir.
Açıkçası bunları normal buluyorum.

Ancak ısrarcı olmak hoş değil.Ben de tavrını net olarak koyman gerektiğini düşünüyorum.
Evlenmek sadece vaat olarak atılıyor demek zor.
6 aylık bir arkadaşlıkta,zaten kesin evleneceğiz demek fazla iddialı olur.Bunun garantisini kimse veremez.

Sende öyle bir tutum sezdim ki,sanki evleneceğiz dese,birşeylere izin vereceksin.
Sakın derim.Yarın öbürgün ayrılınca,beni kandırdı diyeceksen hayatta kalkışma böyle birşeye...
Haa aşık oldum,istedim,yaptım,pişman değilim diyeceksen,tercih senindir.

Nişanlılığın bile garantisi yokken,evlilik kelimesi sihirli değnek olmamalı.

6 ayda cinsellik mi ohooo ben eşimin gözlerinin içine bakarken utanıyordum

Bilmem biz nişanlıyken bile bahsetmemiştik böyle şeylerden..

Herşey gibi onu da zamanında yani evlendiğimizde paylaşacağımızı bilirdik herhalde ondan..

Ki zaten evlilik sadece cinsellikten ibaret değil ki, önce hayatı paylaşmayı öğrenebilmek lazım..

konuştuk kızlar geldiğinizde anlatıcm sabah sabah erken oldu biraz ama çalıştığı için onun boş vakitlerinde konuşabiliyoruz ancak..
sabah 5 ti uyuduğumda düşünmekten uyuyamadım bile...
ne oldu derseniz olan bişeyde yok aslında belli başlı konular kesinlik kazandı..
ama kesin olarak sonuç ne derseniz daha belli değil yarım saat konuştuk sonra halletmem gerekn işlerim var sonra görüşürüz dedi bide bana bozuk attı resmen yine suçlu ben oldum yani anlıyacağınız..
hepsi odun bunların ya anlamıyolar
öyle işte şimdi tam olarak ne oldu ben de bilmiyorum sonra devamını görüşücez bakalım..
ama konuştukarımızı geldiğinizde tek tek anlatıcam..

Sen anlat geldıklerınde okurlar Bende merak ettım şimdi

Dogrusu Babana bıle guvenme demişlerki sakın fırsat verme! Zamanla zaten kendını ele verecektır..Sen temkınlı olda..

Canım sana dün yazmıştım birşeyler ama son mesajını görünce vazgeçtim yine aynılarını yazmaktan.. Sen 20 sevgilin 30 yaşında ve sen bu konudan rahatsız olduğunu söyleyince trip atıyor bozuluyor hemen öyle mi? Valla senin rahatsız olduğun bir konuda seni anlamıyor, kendi istediklerini yaptırmaya çalışırsa insanın aklına "evet cinsellik amacında" gibi bir düşünce gelebiliyor :26avranışlarını iyi gözlemle daha yaşın da küçükmüş ileride "eyvah" deyip pişman olacağın birşey yapma...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır ve konu başlığı içeriğe uygun şekilde yeniden düzenlenmiştir.

konuştuk ve beni ailesiyle tanıştırmak istediğini falan söyledi dün de anlatmıştım kardeşiyle tanışmak istemiştim önceden ama o istememişti.. onu söyledim o da tanışmanı istiyorum tanıştırıcam dedi.
şu zamana ailenle hiç tanıştırdığın bi kız oldu mu dedim 1 tane oldu 8 yıl önce dedi..
bizim ilişkimizin merkezi neden böyle cinsellik dedim o da merkezi değil dedi sadece konuşmayı seviyomuş ve ilişkiyi sıcak tuttuğunu düşünüyomuş..
başka konular konuşurken konu hep oraya geliyo dedim ben mi suçluyum dedi..( hep ben suçlu çıkıyorum)
istemiyosan konuşmayız cinsellik konularını dedi ben de istemiyorum konuşmayalım dedim tamam dedi ilginç bi şekilde..
baştan beri bunun ne kadar önemli olduğunu söyledim ben hep diyo..( sen beni böyle kabul ettin demeye çalışıyo)..
o da haklı biyerde bana baştan söylemişti gerçekten ama ben düşünemedim bu kadarını sevgi artınca böyle düşünmez dedim ama nafile..
kendimden taviz vermem diyo..
oof of

yaşı büyük olabilir ama olgun olduğunu düşünmüyorum 20 yaşında bir kıza nasıl yaklaşabileceğini bilmiyor eğer bilseydi zaten siz ona güvenmiş olurdunuz.
Bir 6 ay daha bekleyin eğer evlenmeden önce ilişki teklifi ederse dilekolay ama ayrılın ..

ilişki derken yani tam olarak herşeyi yapmak değilmiş öyle söylüyo..
yani bakire olduğumu biliyo ve kesinlikle zaten yapmam diyo onu ..

Hmm o zaman şöyle söyliyim her ilişkide olan öpüşme vs. ne kadar bekar kalırsınız bilemem ama evlenene kadar ona az gelebilir çünkü kaç yaşında adam :) daha fazlasınıda isteyebilir yani.Hep aynı şeyi yaşamak erkeklere monoton geliyor maalesef

gözlemlemeye devam edeceksin cnm anladıgım kadarıyla bir sekılde üste de çıkıyor konusmalarda :S zamanla nıyetını daha ıyı anlayacaksın diye düşünüyorum......

Her söylenene inanma , sen hep olumsuz tarafından bak olumlu olursa süpriz olsun , evli hanımlar bilir oğlu %100 haksızsa bile oğlum s...çar sende oturup yersin modundalar . Ailesi ile tanıştırır sende zannedersinki artık tamam bu iş garanti güvenir birşeyleri yaşarsın + reşitsin giden gider sonra kendinide aklayamazsın evlenmezde sonra anası çıkı verir oğlum zorlamı yaptı sana sen girdin koynuna der görürsün o zaman evliliği nikahı analar çok oğulcular o yüzden dikkat et bak özellikle söylüyorum GELİN ATA BİNMİŞ YA NASİP YA KISMET DEMİŞ iyice oku o hikayeyi hikaye değil gerçektir oku anlayacaksın eminim. Gerisi de sana kalmış artık. Ama şahsi fikrim sevgilin iyi niyetli değil bu 1 , senin uysallığın ve tecrübesizliğinden yararlanıyor bu 2 , o heriften ayrılırsan üzülme ondan ne köy olur ne kasaba bu 3 , reşit olmadığı halde ülkemizde tecavüze uğrayan hemde 5-10 kişi tarafından 13-14 yasında kızlarımız var ve bunları yapan insanlar serbest dolaşmakta bunuda bil yani biz böyle bir ülkede yaşıyoruz. Önlemini al.

Bunu okuyunca sevdiğim adamın değerini bir kere daha anladım diyebilirim. 2 yılı aşkın bir süredir beraberiz, henüz hiç o kadar detaylı şekilde cinselliğe yer vermedik konuşmalarımızda. Bana pek normal gelmedi 6aylık olmanıza rağmen cinsellikte bu derece ilerlemiş olmanız. Bu noktada sanırım mantığını da devreye sokman lazım.

mantığım sayesinde burda bunu paylaştım zaten:)
insanların karakterleri farklı farklı oluyo o biraz rahat bi insan rahat yaşamaya alışmış çevresi de öyle..
biraz da o yüzden kaynaklanıyo..
ama tabi kimsenin içini bilemeyiz..
konuşup hallettik şimdilik bu sorunumuzu son günlerde konuşmuyo artık..
hatta öptüm bile demiyo o derece artık:)
ben de abartma diyorum:)

ilişki derken yani tam olarak herşeyi yapmak değilmiş öyle söylüyo..
yani bakire olduğumu biliyo ve kesinlikle zaten yapmam diyo onu ..

Herhalde direkt cinsel birliktelik istiyorum deyip sizi korkutmak istemez.Bu sekilde elinden kacacaginizi dusunur.Sizi kademe kademe asil istedigi yere cekmeye calisiyor bence.Yasiniz kucuk kapilik gidiverirsiniz, hayatimin aski dersiniz.Arkanizi donup baktiginizda da kimseyi bulamazssiniz arti birsuru pismanlik da cabasi.Taviz tavizi dogurur, opmeyle baslar, sonrasi corap sokugu gibi gelir.Sanada bazi seyler normal gelmeye baslar.En iyisi hic bulasmamis olmak.Yasiniz kucuk kapilik gidiverirsiniz, hayatimin aski dersiniz.Arkanizi donup baktiginizda da kimseyi bulamazssiniz arti birsuru pismanlik da cabasi.Sizi bu konularda kullanmasina izin vermeyin.Oncelikle ciddi adimlar atsin, ortada hicbisey yokken yalanla dolanla niceleri kandirildi.Nisanli olupda bazi erkeler kadini elde edince birakabiliyor.Amacinin ne oldugunu kestiremezssiniz.Eger ciddiyse niyetini belli eder, ciddi degilse de boyle konulara sik sik girerek sizi bir nevi hazirlar duruma.Cok cok dikkatli davranin derim.Yerinizde olsam cinsel beklentilerini cok fazla dile getiren birinden suphe duyardim.Her konu halledilir konusulur evlilige giderken, cinsellikle ilgili de bazi seyleri konusabilir.. Herseyi acikca dile getirmesi isteklerinin bu yonde olduguna dair ipucu bence..Mahremiyet sinirlarini asmasina musaade etmeyin, bu tur konulari dillendirmeyin ona, niyetini daha net anlarsiniz.Bakarki bu kiz benim beklentilerime cevap vermeyecek donup kacacaktir belkide, bu yolla bir nebze niyetini anlayabilirsiniz.Bu konuda cok sert davranin ona bakalim tavri ne olacak.Seven erkek saygi duyup, herseyin sirasini bekler, firsatcilar da istedigini alamayinca duz ayak kacar baska avlara dogru.Ortalikda halihazirda bircok av var zaten.Kizlarimiz maalesef iki soze tav oluyor.Hicbirzaman kolay olan deger gormez, sen zaten o yolun yolcusuydun bile diyebilir karsinizdaki.Erkekler maalesef cok acimasiz bu konuda.Burda bu konularla ilgili birsuru konuya cevap yazdik hala daha yaziyoruz. Haberlerde olsun neler okuyoruz.Kizlar olarak uyanik davranmali ve herzaman mantik kalpden once gelmeli diyorum.sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…