- 28 Temmuz 2020
- 9
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi Karamsar kedi
-
Hayır öyle değil benim eski sevgilim yazınca ben direkt ona sordum sorun olur mu diye ama o zaten ara sıra konuşuyormuş ve mesajlarını da siliyormuş. Ortak arkadaş konusu da beni aramıyor ama arkadaşımız konuşalım deyince 3 kişi beraber konuşalım diyor.ikinizde eski sevgililerinizle görüşüyorsunuz ama ortak bir kız arkadaş olmadan birlikte görüşmüyorsunuz. kesin yanlış anladım
O okula döndüğümüz zaman her şeyi düzeltebileceğini sanıyor öte yandan ben de ayrıyken mesajla ayrılma konuşması yapmaya pek niyetli değilim en azından yüz yüze ortak bir karara varabiliriz ve birbirimizi anlayabiliriz diye düşünüyorum1.si tepkiniz haklı çünkü sizi cevaplarıyla tatmin edememiş, gizli saklı bir şeyleri olmasa konuşmalarını da silmezdi diye düşünüyorum.
2.si de artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz araya o soğukluk girmiş bir kere. Bu saatten sonra bu ilişki sadece uzatmalara oynar maalesef. Sevgilin senin kadar dürüst değil
Sanırım yanlış anladınız üçümüz sohbet edelim derken ikimizin ortak arkadaşı var onunla konuşalım dediİkiniz de eski sevgililerinizle konuşmayın bence. Adı üstünde eski.
Nasıl arkadaş oluyorsunuz ki eski sevgililerinizle? Bir de üçünüz sohbet ediyorsunuz falan
Yargılamayacağım, yargılamayacağım...
Ahahahha beraberken iyidi sevgili gibiydik ama şuan ne olduğumuzu bilmiyorumBana pek ilişki yaşıyorsunuz gibi gelmedi. Sanki arkadaşlığın bir tık üstü flörtün eskimişi sevgililiğin 5 tık altı, kankalığın bizzat kendisi,öyle bişeyler . Ama ilişki değil
Sanırım haklısınAman ver yolu uğraşmaya değmez..
Ahahhaha biraz ona döndü ama ben zaten eski sevgilimle arkadaş olmadım önce ona sordum onun hiç bahsetmemesi benim güvenimi sarstıSevgilim , Biliyor musun ben eski sevgilimle arkadaş oldum. Aaa ne tesadüf bende oldum, ama yazışıp siliyorum. Aaa ilginçmiş ben kıskanç değilim olabilir, sana saygı duyuyorum. Beni arasana ikimiz özel görüşelim Adana aradan çıksın, çık aradan adana, çıkamam bensiz görüşemezsiz, ben katalizörüm.İlişkinin çimentosuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?