sevgilime inanmalı mıyım :(

sen buna inandın mı
ya canım kimsenin sana ayrıl dediği yok burda ama gercekler cok basit.. kardeşinin ne demesini bekliyorsun ki

sizi ayırmak için yaptı,abisini üzmek istiyor o yuzden diğer face. engellemiş.. çünlü kardeşi müneccim senin baska hesaptan bakacagını tahmin etmiş,senin gözüne sokarak seni üzebilecekken sinsi bir düşman gibi beklemişde beklemiş.. ya sen kac yasındasın bacım

Aynen en mantıksız yanı da bu engelleyip gözüne sokmamak, daha inandırıcı olmak istemesi...
Sanırım inanmak istedi ve inandı

inansın sorun yok da , sanki kk deki kızlar karsı taraf gibi bize ispat etmeye calısması ve farkediliyor ki kızması kötü..

belki inanılabilirdi eğer kırmızı ile belirttiğim yer olmasaydı...
başka biriyse, sevgiliniz değilse neden sizin hesapta engelli?

engeli resmen siz görmeyin, o hesaba erişemeyin diye koymuş bana kalırsa...

çünkü engeli kişiler koyar bu hesabında engelli olmasının bir sebebi olmalı... :44:

sayfaları okumaya üşendim::) biri özet geçebilir mi?

oyyyyy anammm oyyyyyyy
face acmış ondan habersizz kazandığı üni yi araştırmış bunların ortak face varmışş
bu yeni acılan face te bu otak face engelliymiş kız yakalamış kavga kıyamaett
oyy anamm oyyyyy........en sonda bi intaahardan dondurme var galibaaa

hemende intihar hay allhım ya dizilerde gösteriyolar intihr eden kzıalr ölmüyo millette böle sanıyo kesin yalan sölüyo çocuk engellemişse bi haltlar karıştıyo belli yoksa nye engelle olsun kendini akıllı sanıyo

gelısmelerı sımdı okudum erkek arkadasın yaptıkları ortaya cıkınca kardesınden yardım ıstemıs cok bellı nasıl ınandın bu yalana erkekler okadar aptalca yalanlar soluyokı sasıyorum,
genelde yalanları ortaya cıkıncada ıyıce sapıtıyolar yalan yalanı doguruyo

yorumları okumadan cevap vermiştim..şimdi gördüm ki her şey çözülmüş... madem siz işi tatlıya bağladınız ben ne desem boş...

inanılması güç ama umarım küçük görümcesinin böyle küçük oyunlarına bir daha rastlamazsınız :)

en baştan beri o hesap sevgilinindi dedim ve hala öyle düşünüyorum kardeşini kullanmış
sana eskiden olsa amannn affetme derdim ama artık diyemiyorum bende face yalanını affetmiştim sevgilimin
affedip affetmemek sana kalmış ama yalanları hala çocukca

Eğer kardeşi sizi ayırmak için bunu yapsaydı, senin bi an önce farketmen için ortak kullandığınız facebook adresini engellemezdi. Bu kadar saf olmayın.

Ne görümceymiş o,çekirdekten yetişiyor maşallah bu yaşta:)))
Sizin içiniz rahatsa sorun yok, inanmaya hazırdınız biraz da.
Mutlu kalın.

ilk sayfayı okuyarak yorum yapıyorum...

üniversiteye yeni başlanacak,3 yıllık ilişki ve face yüzünden intiharı düşünmek

ah çocuklar ah,biz söyleyince suçlu oluyoruz ama dayanamıyorum.hayatı neden bu kadar zorlaştırıyorsunuz?

ergenlik falan diyeceğim ama yok artık kalmamış sizin ergenliğiniz falan.

biraz mantıklı olur musun lütfen,senin daha üniversiteye bile başlamamış,sakalı yeni terleyen sevgilin için kim fake hesap açsın?neden yani,niye yapar bunu Tarkan mı mübarek?

görümce falan yazılmış son sayfada ama külliyen yalan bence.

ben bu konuya niye yorum yaptığımı da anlayamadım ya işte neyse:26:bu yaş grubu genelde ne denirse densin büyük sözüne itibar etmiyor

mutluluklar canım size,teknolojinin aşkınıza gölge düşürmemesi dileğiyle...

Tatlim belki kendi face hesabi olmasini, ozgurce arkadaslarini eklemek istemistir. Hem kendin diyorsun gidecegi universiteyi arastirmis, senin hoslanmadigin yegenlerini eklemis... vb. diye. Sen kizarsin diye soyleyememistir. Bence yalana inanma ama iliskinide cope atma tabiii. Bir sure izlemeye al bakalim seni suphelendirecek bir olay olacakmi. Bir dahada bu konuyla ilgili uzme kendini

Çocuk bulmuş safı ooh kandırıyor bir güzeel.
İntihar edeceğine gerçekten inandın mı bari ??
Aynı şeyleri hatta daha kötüsü yaşadım ben,üstelik aylarca.
Bizde 3 yıllıktık ve benim haberim olmayan face hesabını üstelik eski sevgililerinin ve bir sürü kızın bulunduğu hesabını aylarca kullanmış ve beni de engellemişti.
Arkadaşın facesinden baktığımda görmüştüm.
Tabi ayrıldım hemen ama saf ben yine affettim.
Gerçi şimdi allahıma şükürler olsun ki hayatımda değil ve beni SAF yerine koyan birisi de yok.
Bu arada sizin ortak faceniz varmış, ben de onun face şifresi bile yoktu.
Bence bırak bu kişiyi.
"3 yıldır birlikteydik biz ama (( " falan diyeceksen de hiç deme, kaç yıl birlikte olunduğunun hiçbir önemi yok çünkü.
Bugünden itibaren kendine yeni bir hayat kur.
Kısaca küllerinden yeniden doğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…