- Konu Sahibi simgeeeeee
-
sen buna inandın mısevgilimin tepkileri hep uzun cevaplarla yapmadım diyip inandırmalardı. evet 3 yıl bazılarının aptalsın inanma demeleri gibi değil 3 yıllık alışkanlıklar,duygular çöpe atılamıyo malesef. kendimi ben suçlu hissediyorum şuan çünkü görümcem sevgilimden 2 yaş küçük ve abisine inat böyle bişey yapmş bizi ayırıp abisinin canını acıtmak istemiş..kız benden özürde diledi ben cevap vermedim. kaynanamlada konuştum. sonuç olarak: sevgilim suçsuzmuş.bütün fikir verenlere çok teşekkür ederimm..
sizi ayırmak için yaptı,abisini üzmek istiyor o yuzden diğer face. engellemiş.. çünlü kardeşi müneccim senin baska hesaptan bakacagını tahmin etmiş,senin gözüne sokarak seni üzebilecekken sinsi bir düşman gibi beklemişde beklemiş.. ya sen kac yasındasın bacımsevgilimin tepkileri hep uzun cevaplarla yapmadım diyip inandırmalardı. evet 3 yıl bazılarının aptalsın inanma demeleri gibi değil 3 yıllık alışkanlıklar,duygular çöpe atılamıyo malesef. kendimi ben suçlu hissediyorum şuan çünkü görümcem sevgilimden 2 yaş küçük ve abisine inat böyle bişey yapmş bizi ayırıp abisinin canını acıtmak istemiş..kız benden özürde diledi ben cevap vermedim. kaynanamlada konuştum. sonuç olarak: sevgilim suçsuzmuş.bütün fikir verenlere çok teşekkür ederimm..
sizi ayırmak için yaptı,abisini üzmek istiyor o yuzden diğer face. engellemiş.. çünlü kardeşi müneccim senin baska hesaptan bakacagını tahmin etmiş,senin gözüne sokarak seni üzebilecekken sinsi bir düşman gibi beklemişde beklemiş.. ya sen kac yasındasın bacım
Konunuzdan hiçbişey anlamadım.
Ortak face hesabınızdan bir kızlamı mesajlaşmış.
Atatürk ne alaka.
Merhaba kızlar yaşadıklarımı anlatmalıyım yoksa kafayı yiyeceğim neyse, konuya gireyim; Beraberliğimiz 3 ay sonra 3 yıl olucak sevgilimle ortak facemiz var, kendi aramızda söz yüzüklerimiz var, ailelerimiz falan biliyor, tanışıyoruz.Her neyse arkadaşımın facesinde gezinirken, arkadaşının duvarında sevgilim haberimin olmadığı hesabı ile etiketlemiş bir bağlantıyı gördüm.Ben tabi delirdim, facebook profiline girdim.Atatürk resmi var, beğenilerine baktım sevdiği şeyler var.Üniversiteye gidicek, üniversitesini soruşturmuş, yorumlar var.Ben bunları görünce tabi ağzıma gelen herşeyi söyledim.Yok ben yapmadım, o sahte ben değilim, bana inanmıyor musun, güvenmiyor musun, getir kurana el basayım gibi yeminler etti.Bu hesap bizim ortak faceye engelli.(sevgilimin benden önce bi kızla konuşma geçmişi bile olmamış sessiz sakin ve utangaç biridir) ama kafayı yiyeceğim ben.Neye inanıyım şasırdım yorumları okudum hepsi sevgilimin yeni kazandığı yer hakkında falan ama konuşması gibi değil.Yazılanlar öyle kibar ki 'değil' yerine 'diyil' yazılmış sanki kasıtlı kibar olur der gibi yapmacık, aslında hiç öyle değil.Dün akşam intiharın eşiğinden döndürdüm onu, bana bir fikir verin ne yapayım yardım edin lütfen.Siz olsaydınız ne yapardınız?
sayfaları okumaya üşendim::) biri özet geçebilir mi?
Merhaba kızlar yaşadıklarımı anlatmalıyım yoksa kafayı yiyeceğim neyse, konuya gireyim; Beraberliğimiz 3 ay sonra 3 yıl olucak sevgilimle ortak facemiz var, kendi aramızda söz yüzüklerimiz var, ailelerimiz falan biliyor, tanışıyoruz.Her neyse arkadaşımın facesinde gezinirken, arkadaşının duvarında sevgilim haberimin olmadığı hesabı ile etiketlemiş bir bağlantıyı gördüm.Ben tabi delirdim, facebook profiline girdim.Atatürk resmi var, beğenilerine baktım sevdiği şeyler var.Üniversiteye gidicek, üniversitesini soruşturmuş, yorumlar var.Ben bunları görünce tabi ağzıma gelen herşeyi söyledim.Yok ben yapmadım, o sahte ben değilim, bana inanmıyor musun, güvenmiyor musun, getir kurana el basayım gibi yeminler etti.Bu hesap bizim ortak faceye engelli.(sevgilimin benden önce bi kızla konuşma geçmişi bile olmamış sessiz sakin ve utangaç biridir) ama kafayı yiyeceğim ben.Neye inanıyım şasırdım yorumları okudum hepsi sevgilimin yeni kazandığı yer hakkında falan ama konuşması gibi değil.Yazılanlar öyle kibar ki 'değil' yerine 'diyil' yazılmış sanki kasıtlı kibar olur der gibi yapmacık, aslında hiç öyle değil.Dün akşam intiharın eşiğinden döndürdüm onu, bana bir fikir verin ne yapayım yardım edin lütfen.Siz olsaydınız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?