- Konu Sahibi simgeeeeee
-
Cok zor bi durum gercekten yerinde olsam ne yapardim bilmiyorum ama heralde sevgilime inanirdim.. Cunku cok guveniyorum ve hic tarzi degil ve hic yalan soylemedi, sende bunlari dusun sevgiline hic guvenmeme duygusu hissettinmi onceden? Face'e meraklimidir?? Telefonunu felan senden saklarmi? Hic yalan soyledimi? Inanip
Inanmaman bunlara bagli bence.
şu devirde herkezin sevgisi yalanken herkez çıkıp ayrılırken biz çok mutluydk çok dikkt çekiyodk ve bizi ayırmak isteyende olabilir yani
yok valla arkadaslar benim adıma face. acılmıstı, savcılıga gittim de aylarca polislere bulamadılar kim. msn falan olsa buluyorlar ama facebook amerika merkezlişikayet edelim ben araştırdım. hesabın açıldığı IP tespit edilebiliyormuş falan desen bakalım ne yapacak...
evet savcılıga gidelim de, kötü niyetli biri bu cıkar debence gercekten arkadasin dedigi gibi yap
ben arastirdim sikayet edelim, hatta ben hemen yarin gidiyorum bulusalim beraber sikayet edelim de
bakalim tepkisi nasil olcak
hemen telaslanirsa, seni cook vazgecirmeye calisirsa, anlarsin zaten
bunu söyle bakalim ne diyecek
sevgilimin tepkileri hep uzun cevaplarla yapmadım diyip inandırmalardı. evet 3 yıl bazılarının aptalsın inanma demeleri gibi değil 3 yıllık alışkanlıklar,duygular çöpe atılamıyo malesef. kendimi ben suçlu hissediyorum şuan çünkü görümcem sevgilimden 2 yaş küçük ve abisine inat böyle bişey yapmş bizi ayırıp abisinin canını acıtmak istemiş..kız benden özürde diledi ben cevap vermedim. kaynanamlada konuştum. sonuç olarak: sevgilim suçsuzmuş.bütün fikir verenlere çok teşekkür ederimm..
sevgilimin tepkileri hep uzun cevaplarla yapmadım diyip inandırmalardı. evet 3 yıl bazılarının aptalsın inanma demeleri gibi değil 3 yıllık alışkanlıklar,duygular çöpe atılamıyo malesef. kendimi ben suçlu hissediyorum şuan çünkü görümcem sevgilimden 2 yaş küçük ve abisine inat böyle bişey yapmş bizi ayırıp abisinin canını acıtmak istemiş..kız benden özürde diledi ben cevap vermedim. kaynanamlada konuştum. sonuç olarak: sevgilim suçsuzmuş.bütün fikir verenlere çok teşekkür ederimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?