Sevgilime inanmalımıyım ?

Siz olsanız ne yapardınız?

• Ayrılırdım

OY: 20 95,2%
  • Affederdim

OY: 1 4,8%

• Ankete Katılan
    21
Bitirmek kolay olmuyo işte kalbim hala inanmak istiyo ama mantığım almıyo anlattıklarını
Şimdi bitirmek kolay olmaz yarın evlenirsin keşkelere bogulursun inanılcek bi tarafı yok vermesin telefonunu kimseye sen olsan verirmisin böyle bi halt etmek için birine telini yada o ne tepki verir buna daha seni elde edemeden bu yollardaysa elde ettikten sonra neler neler ayrıl başkası çeksin kahrını erkekler türlü türlü kimi bulur kıymet bilmez kimi buldum diye şükür eder başına taç eder anlarsında iş işten geçer ayrıl

Çok haklısınız. Mutlu olsun diye hayatı kendime zehir ettim karşılığında gördüğüm muameleye bakın

Çok haklısınız. Mutlu olsun diye hayatı kendime zehir ettim karşılığında gördüğüm muameleye bakın
Daha iyi insanlar çıkar karşına İnşallah vardırda eminim evlilik çok zor bişey adamını bulursun gece gündüz aglatır adamına düşersin hergün güllük gülistanlık aşk yalan bişey sen seversin yuvanda mutlu mesut onu beklersin o ne işler çevirir duyunca inanamassın blöf falan degil ayrıl bakalım gerçekten napıcak ne hallere düşecek peşinden gelecekmi yoksa gününü günmü edecek. Yeni biriyle tanışırsan da fazla uzatma arayı evlilik için ama iyice tanı araştır komşularına akrabalarına sor yada annen baban sorar lütfen söylediklerimi yanlış anlama ben akılsızlık ettim gözüm kapalı vardım birine seviyorum aşığım diye çok çektim şimdi iyi oldu ama benden gitti giden ona varmasaydım kraliçe gibi olacaktım o yüzden vakit varken aklınızı kullanın kalbinizi değil sonra aynı kalp dalga geçer gibi üzüyor bizi

Haklısınız bende sonradan pişmanlık yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…