Siz olsanız ne yapardınız ?

Hatırlayamamış mı yoksa sonradan uydurmuş mu acaba ? Sizin oraya bakmanız bile bir garip olay. Böyle anlarda en güzeli yarım saat, bir saat her şeyden uzaklaşıp öyle karar vermek. Sakinleşip düşünün.
Çıkamıyorum işin içinden bin kere sordum söyle yaptıysan diye yapmadım diyo

Güzelim bildiğin seni kekliyor
Artık yutup salak numarasıda hadini bidirip uyanıklıkta yapmak sana kalmış
Kolay gelsin iki durumdada

Bu arada ben olsam ayrılırım. Eşim İlgisiz ve saygısızdı. Üstüne cebinde not buldum. Ama onun değilmiş. 4,5 yıllık eşimden iki haftadır ayrıyım. Boşanacağım.

Gerçekten pişmanlığını görsem belki şans verebilirdim.
Pişmanlık mı. Yakalanınca pişman olup bir daha yapmayacağını mı düşünüyorsun. Akıllı bir kızsın. Detaycı mantıklı. Yapmışsa, affettiğin zaman tekrar yapmama ihtimali nedir sence

Bu arada ben olsam ayrılırım. Eşim İlgisiz ve saygısızdı. Üstüne cebinde not buldum. Ama onun değilmiş. 4,5 yıllık eşimden iki haftadır ayrıyım. Boşanacağım.
Allah yardımcınız olsun hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun kimse böyle şeyleri haketmiyor sevgi bittiyse söylenmeli kimse kimseyi zorla tutmaz zaten

Haklısınız belkide benim kesin olarak affetmeyeceğimi bildiğinden itiraf etmiyo
İtiraf neden etsin. Onun tek hatası yanlışlıkla indirdim demek olmuş. Merak ettim o bu diyebilirdi. Sonuna kadar inkar edecek. İspat şansın yok. Sana telefonu veriyor o güzel. Muhtemelen yakında vermeyecek. Gelişmeleri bildir mutlaka. Konuyu ayrılmayacaksan kapa şimdilik.

Ayrılmayı düşünüyorum aslında bu şüpheyle devam edebileceğimi düşünmüyorum yalan söylediği çok belli akıl mantık alır yanı yok

Back
X