- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Nasıl yani.. ben başka kızlarla konuştum dese neden affediyorsunAdam gibi itiraf etse pişmanlığını gösterse şans verebilirim ama öyle değil ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani.. ben başka kızlarla konuştum dese neden affediyorsunAdam gibi itiraf etse pişmanlığını gösterse şans verebilirim ama öyle değil ki
Çıkamıyorum işin içinden bin kere sordum söyle yaptıysan diye yapmadım diyoHatırlayamamış mı yoksa sonradan uydurmuş mu acaba ? Sizin oraya bakmanız bile bir garip olay. Böyle anlarda en güzeli yarım saat, bir saat her şeyden uzaklaşıp öyle karar vermek. Sakinleşip düşünün.
Gerçekten pişmanlığını görsem belki şans verebilirdim.Nasıl yani.. ben başka kızlarla konuştum dese neden affediyorsun
Pişmanlık mı. Yakalanınca pişman olup bir daha yapmayacağını mı düşünüyorsun. Akıllı bir kızsın. Detaycı mantıklı. Yapmışsa, affettiğin zaman tekrar yapmama ihtimali nedir senceGerçekten pişmanlığını görsem belki şans verebilirdim.
Allah yardımcınız olsun hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun kimse böyle şeyleri haketmiyor sevgi bittiyse söylenmeli kimse kimseyi zorla tutmaz zatenBu arada ben olsam ayrılırım. Eşim İlgisiz ve saygısızdı. Üstüne cebinde not buldum. Ama onun değilmiş. 4,5 yıllık eşimden iki haftadır ayrıyım. Boşanacağım.
Evet üzülmesine kıyamıcağımı biliyo çünküAğladı mı, dayısının oğluyla aynı gün yanlışlıkla indirdiği sohbet programı için mi :) hem de ilk tepkisi kızıp bağırmakken
Haklısınız belkide benim kesin olarak affetmeyeceğimi bildiğinden itiraf etmiyoPişmanlık mı. Yakalanınca pişman olup bir daha yapmayacağını mı düşünüyorsun. Akıllı bir kızsın. Detaycı mantıklı. Yapmışsa, affettiğin zaman tekrar yapmama ihtimali nedir sence
İtiraf neden etsin. Onun tek hatası yanlışlıkla indirdim demek olmuş. Merak ettim o bu diyebilirdi. Sonuna kadar inkar edecek. İspat şansın yok. Sana telefonu veriyor o güzel. Muhtemelen yakında vermeyecek. Gelişmeleri bildir mutlaka. Konuyu ayrılmayacaksan kapa şimdilik.Haklısınız belkide benim kesin olarak affetmeyeceğimi bildiğinden itiraf etmiyo
YengeçBurcu ne ?
Yalan söylemiyorum diyor ama anlattıkları mantıklı değilYalan söylemeyi beceremeyen bir tip erkek arkadaşın.insallah aldatmıyordur
KatılıyorumBence dua et ve uyu bu saatler böyle süreçler için zor saatler :/
Uyku tutmuyor kiBence dua et ve uyu bu saatler böyle süreçler için zor saatler :/