- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
En kötü karar kararsızlıktan iyidir derler hiç olmazsa neye tutuncağını bilirsin kendine yardımcı ol pıliiiis :)Uyku tutmuyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir derler hiç olmazsa neye tutuncağını bilirsin kendine yardımcı ol pıliiiis :)Uyku tutmuyor ki
Gerçekten teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız içinEn kötü karar kararsızlıktan iyidir derler hiç olmazsa neye tutuncağını bilirsin kendine yardımcı ol pıliiiis :)
Rica ederim seni çok iyi anlıyorum ve hayatının en güzel yaşlarındasın dilerim mutluluklar hep seninle olur bir de merakta bırakmazsın umarım da ne yaptınığı bizimle de paylaşırsın :)Gerçekten teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için![]()
Paylaşırım tabi ki.bana dua edin lütfenRica ederim seni çok iyi anlıyorum ve hayatının en güzel yaşlarındasın dilerim mutluluklar hep seninle olur bir de merakta bırakmazsın umarım da ne yaptınığı bizimle de paylaşırsın :)
Akıl mantık alır yanı yok anlattıklarının diyorum yalan söylemiyorum sen beni tanımamışsın ben ilşkiye başlamadan önce sana yalanı sevmiyorum demiştim diyo
Katiliyorum. Yapmam etmem diyenden suphe edeceksiniz.Kim neyin fakiriyse,onun zengini gibi görünmeyi severmiş.
Hir insan ben yalani sevmem asla söylemem diyorsa bilin ki en yalanci kişi odur.(istisnalar hep vardir ama sizin sevgiliniz istisna degil,kötü bir yalancı)
merhaba. 3.5 yıllık bir ilşkim var.sevgilimin telefonunda appstore satın alınanlarda 7-8 tane sohbet uygulaması indirdiğini gördüm. Sakince sordum ona bunlar ne açıklar mısın diye.o da bana bir anda panik yaptı sinirlendi bağırmaya başladı ne bu ya herşeye bakılırmıymış böyle ya diye.bende ben mi suçlu oldum şimdi insan gibi sordum sana panik yapıp bağırıyosun aldattın o zaman beni dedim. Biraz sonra yanlışlıkla indirdim dedi hadi 1-2 tanesi yanlışlıkla indi 8 tanesi mi yanlışlıkla indi dedim evet ben yalan söylemiyorum falan dedi ölen babasının üstüne yemin etti. Cafeden kalktık sakin bir yere gittik. Daha öncede buna benzer birşeyler olmuştu hep de yanlışlıkla oluyo nedense dedim.geçen gördüğümede dayımın oğlu dedin onada sen baktın belki dedim. Sonra durdu dayımın oğlu geldiğinde vermiştim telefonu o indirmişti şimdi hatırladım annesi de kızmıştı hatta falan dedi. Senin yanlışlıkla indirdiklerin hangisi göster dedim gösterdi ee dayının oğluyla aynı gün mü yanlışlıkla indirdin yani dedim evet denk gelmiş dedi.nasıl inanayım ben sana dedim başta panik yapıp sinirleniyosun yanlışlıkla diyosun sonra dayımın oğlu indirdi diyosun dedim. Ben yalan söylemiyorum falan dedi ağladı. Ne düşüneceğini ne yapacağımı bilmiyorum itirafta etmiyo
İnanacağım elle tutulur mantıklı birşey arıyorum ama bulamıyorum.ölmüş babasının üstüne bile yemin etti bu kadar olur mu ki
Adam ölmüş gitmiş. Yemin etse ne olacak?Bu nasıl vicdan ya ölmüş babasını karıştıracak kadar mı küçüldü
İtiraf etmesine gerek yok seni aldatmış yada aldatacak. O programlar olmasa bile bir şekilde aldatır. Kafasında düşünüyo başka kadınları. Bu adamı hala nasıl için alıyomerhaba. 3.5 yıllık bir ilşkim var.sevgilimin telefonunda appstore satın alınanlarda 7-8 tane sohbet uygulaması indirdiğini gördüm. Sakince sordum ona bunlar ne açıklar mısın diye.o da bana bir anda panik yaptı sinirlendi bağırmaya başladı ne bu ya herşeye bakılırmıymış böyle ya diye.bende ben mi suçlu oldum şimdi insan gibi sordum sana panik yapıp bağırıyosun aldattın o zaman beni dedim. Biraz sonra yanlışlıkla indirdim dedi hadi 1-2 tanesi yanlışlıkla indi 8 tanesi mi yanlışlıkla indi dedim evet ben yalan söylemiyorum falan dedi ölen babasının üstüne yemin etti. Cafeden kalktık sakin bir yere gittik. Daha öncede buna benzer birşeyler olmuştu hep de yanlışlıkla oluyo nedense dedim.geçen gördüğümede dayımın oğlu dedin onada sen baktın belki dedim. Sonra durdu dayımın oğlu geldiğinde vermiştim telefonu o indirmişti şimdi hatırladım annesi de kızmıştı hatta falan dedi. Senin yanlışlıkla indirdiklerin hangisi göster dedim gösterdi ee dayının oğluyla aynı gün mü yanlışlıkla indirdin yani dedim evet denk gelmiş dedi.nasıl inanayım ben sana dedim başta panik yapıp sinirleniyosun yanlışlıkla diyosun sonra dayımın oğlu indirdi diyosun dedim. Ben yalan söylemiyorum falan dedi ağladı. Ne düşüneceğini ne yapacağımı bilmiyorum itirafta etmiyo
Öyle zaten ağlayınca kıyamıcağımı biliyo ki kıyamadımYalan söyleyen erkeğin kaçışıdır ağlamak çoğu zaman . Kadının bam telidir çünkü ağlayan erkek . TAbiki itiraf etmez . Ederse ilişkiniz devam ettiği sürece bunu onun sürekli karşısına çıkarıp yüzüne vuracağınızı biliyor çünkü . Sonuna kadar inkar politikası bu . Gelmeyin böyle oyunlara.
Doğru haklısınızAdam ölmüş gitmiş. Yemin etse ne olacak?
Yaşayan birinin üstüne etse hadi bi nebze anlarım da.
Benim sevgilim de bebekken ölen abilerinin üstüne yemin etmişti.
Sonuç= Başkasıyla evli![]()
Başka birşey indirirken yanlışlıkla basıp indirmişim dedi.somradan dayısının oğluna çevirdi sordum yanlışlıkla indirdiklerin hangisi diye gösterdi dayısının oğluyla aynı gün inmiş nasış denk gelmek bu böyle dedim denk gelmiş işte diyoKusura bakmayın ama komik geldi. Yanlışlıkla indirmek nasıl oluyor acaba? Yanlışlıkla App store’a gir, yanlışlıkla arama kısmına “Tinder” yaz, yanlışlıkla indirme tuşuna bas asjdjgs Tanrı aldatan adamın bile zekisini versin. Sevgilim beni aldatsa ve bu yalanları söylese, böyle salak biriyle 4 sene nasıl sevgili olmuşum diye kendime kızarım, adamı da salarım gitsin, o zekayla fazla tutunamaz zaten hayatta.
Sevdikleri şeyler üzerine yemin etmek ise aldatan erkeklerin top 3 davranışı arasına ilk sıradan girer. Çocuğu üzerine yemin eden adamlar var.
Bende yalan söylediğini düşünüyorum.bana yeter senin bu davranışlarına baskına karşı kim olsa evet ben yaptım derdi ben yalan söylemiyorum günahımı alıyosun diyo birdeİçinde bulunduğunuz durumu zamanında ben de yaşadım, çok zor ve huzursuzluk verici bir durum gerçekten. Bende şüphe uyandıran çok şey görmüştüm ama net bir aldatma yakalayamamıştım. Belki günahını alıyorumdur, bir hiç uğruna yuvamı yıkmayayım demiştim. Sizi gerçekten aldattı mı bilemem ama uygulamaları onun yüklediğinden eminim, kuzenim yaptı, arkadaşım yaptı vs erkeklerin klasik yalanlarıdır. Başka kadınlarla en azından konuşmaya, görüşmeye niyetlenmiş orası kesin. İşi fiziksel ilişkiye kadar götürür müydü bilemem ama bu kadarına da üzülmekte çok haklısınız. Size ayrılın diyemem ama en azından o mu yaptı tereddütünden kurtulun, ortada hiç bir yanlışlık yok malesef![]()