merhaba. 3.5 yıllık bir ilşkim var.sevgilimin telefonunda appstore satın alınanlarda 7-8 tane sohbet uygulaması indirdiğini gördüm. Sakince sordum ona bunlar ne açıklar mısın diye.o da bana bir anda panik yaptı sinirlendi bağırmaya başladı ne bu ya herşeye bakılırmıymış böyle ya diye.bende ben mi suçlu oldum şimdi insan gibi sordum sana panik yapıp bağırıyosun aldattın o zaman beni dedim. Biraz sonra yanlışlıkla indirdim dedi hadi 1-2 tanesi yanlışlıkla indi 8 tanesi mi yanlışlıkla indi dedim evet ben yalan söylemiyorum falan dedi ölen babasının üstüne yemin etti. Cafeden kalktık sakin bir yere gittik. Daha öncede buna benzer birşeyler olmuştu hep de yanlışlıkla oluyo nedense dedim.geçen gördüğümede dayımın oğlu dedin onada sen baktın belki dedim. Sonra durdu dayımın oğlu geldiğinde vermiştim telefonu o indirmişti şimdi hatırladım annesi de kızmıştı hatta falan dedi. Senin yanlışlıkla indirdiklerin hangisi göster dedim gösterdi ee dayının oğluyla aynı gün mü yanlışlıkla indirdin yani dedim evet denk gelmiş dedi.nasıl inanayım ben sana dedim başta panik yapıp sinirleniyosun yanlışlıkla diyosun sonra dayımın oğlu indirdi diyosun dedim. Ben yalan söylemiyorum falan dedi ağladı. Ne düşüneceğini ne yapacağımı bilmiyorum itirafta etmiyo