Sevgilime nasıl davranmalıyım?

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
ben üniversite 1. sınıfında okuyorum.sevgilim 2. sınıf. ben bu unıversıteye onun yanında olabılmek ıcın calıstım cabaladım ve bırazda onun sayesınde geldım.1 yıla yakın bır sure aynı universıtede okuduk.ama sevgilimin dersleri çok kötü oldugundan babası onu okuldan alma karırı verdi yada baska bir bölüm oda sadece ziraat mühendisliği ama malesef bizim okudugumuz yerde bu bölüm yok sevgilim başka bir şehre gitme zorunda sizce ben ne yapmalıyım ben bu yere onun ıcın geldım sımdı o gıdıyor sevgilime nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun.:26:

Ya sevgilin ailesinin yönlerdirmesin izin vermesin senin okuduğum şehirde
okulunu bitirmeek için gayret etsin derslerine dört elle sarılıp ailesini bunu ispatlasın
Ya da sevgilin ailesinin istediği bölümü başka şehirde okumayı kabul ederse
bu senin okuduğun yere çok yakın bi yer olabilir mesafeleri kısalta bilirsiniz..
Ya da sende sevgilinin gittiği şehire gideceksin okullarınıza sil baştan başlayacaksınız

ailesinin korkutmasıdır o çocuk ders çalışsın diye :) lise de mi bu cocuk sankı ordan alıyor oraya veriyor

azmin vegayretin için tebrikler,bence yapman gereken sevgiline bu gayretini aşılamaman, başka yerde olsa bölümde olsa onun okulunu bişekilde bitirmesi için ikna etmen canım. ama sen sakın okulunu bırakma canım

i

nasıl bir şey bu alacakmış okuldan babası :)) sanki ilköğretimde okul değiştiriyor.Tekrar mı sınava sokacakmış babası,ya da yatay geçiş yaptıracaksa nasıl yaptıracakmış o kötü notlarla?Hadi babası bunu söylemiş sizler nasıl inanırsınız,üniversitede okuyup bu işlemlerin nasıl olduğunu bilmiyor musunuz?Sevgiliniz de çalışsın toplasın derslerini,her öğrencinin kötü dönemleri olabilir ama ziraatten falan bahsedildiğine göre zaten çok zor bir okulda okuduğunuzu düşünmüyorum.2.vizeler ve finaller var bu dönem için önünüzde.Gitmek istemeyen oturur 1.5 ay sıkar dişini çalışır,hem dersleri toplar,hem de babasına laf söyletip kendini küçültmez ilköğretim öğrencisi gibi.Sizin yapabileceğiniz bir şey yok,hayatınızı sevgilinize göre düzenlemeyin yeter,çünkü daha yolun çok başındasınız,sevgiler.

arkadaslar babasını tanıyorum boyle bırsey hakkında korkutma yapamaz ve sevgilim bu yıl sınava gırdı okul öncesını ıstıyordu ama olmayacak gıbı babasıda 2. sınawa gırıp zıraata gıtmesını ıstıyor (sevgılımın 10 tane alttanı var bıraz duzeltmesı zor)

yakın yada uzak soncta ayrı sehırlede olacaqız onu her ıstedıgımde göremeyecegım ve ustelık bu yerde hersey onu hatırlatıyor bana

valla canım sevgilin derslerine çalışmıyor sorumluluk az demek ki ve 20 li yaşlarında babası çocuğu okuldan almakla tehdit ediyor ve sevgilin bunlara inanıyor sence bu ilişki parlak mı görünüyor başka şehre gidersen senden ayrılırım derslerıne otur çalış de seviyorsa çalışır sevmiyorsa çalışmaz ve başka şehre gider sende anlamış olursun...

ayrıca bu çocuk aile bağımlılığı olan bırı gıbı geldi bana sen daha ıyı bılırsın

okulu bırakamam ama ben onunla okumak ıcın geldım onu gorebilmek ıcın sıkıntılarımda dertlerımde yada mutlulıuklarımda onunla olabılmek ıcın

yorumun ıcın tesekkur ederım."hayatınızı sevgilinize göre düzenlemeyin yeter" demıssınız o benım herseyım cAnım ömrümün gercek sahıbı..ne ben onsuz nede o bensız olabılır.biz zaten coktan hayatımızı bırbırımıze gore sekıllendırmeye basladık ama her defasında kader araya bırseyler sokuyo yorumun ıcın tekrar tsk ederım.

ailesine aşırı derecede bağımlı gunde 1 saat annesıyle konusuyor bilmiyorum o kadar ne konusuyor ama konusuyo ıste.Ama sevgılımın gıtmekten baska caresı yok gıbı ya degılse babası alabılır

okulu bırakamam ama ben onunla okumak ıcın geldım onu gorebilmek ıcın sıkıntılarımda dertlerımde yada mutlulıuklarımda onunla olabılmek ıcın

o zaman sevgiliniz kendin düşüncelerinin arkasında durabilmeli
ailesinin yönlendirmesine izin vermesin
ki bu yaşı çoktan geçmiş üniversiteye giden bireyden bahsediyoruz
babası yüzünden istemediği bölümü mü okuyacak
ya sonrası sevmediği işte nasıl çalışacak
Biraz bu sevgilinizin elinde eğer oda senin gibi düşünüyorsa
birazcık sıksın dişini derslerine ağırlık versin
Okulunuzu birlikte bitirmek istiyorsanız çaba sarfetmeli

ailesine aşırı derecede bağımlı gunde 1 saat annesıyle konusuyor bilmiyorum o kadar ne konusuyor ama konusuyo ıste.Ama sevgılımın gıtmekten baska caresı yok gıbı ya degılse babası alabılır

ailesine bu kadar düşkün olması ileride çok büyük sorunlar çıkarmaz inşallah canım
sürekli hayatını ailesinin yönlerdirmesi ile sürdürse ileride senin için sıkıntılar doğurabilir
burada neler okuyoruz hergün
Herkes ailesine düşkündür ama aşırısı fazla
ailesi sevgilinizin fikirlerinde biraz saygı duymalı

Son düzenleme:
Sen onun yanına gidebilmek için o kadar ders çalış aynı şehiri tuttur.

Beyfendi ailesinin bu tavrını bilmesine rağmen tembellik yapsın ohh ne ala memleket
1-Korkutmuşlardır ders çalışsın diye
2-Sende buna inandın mı
3- Diyelimki doğru 10 tane alttan ders isterse zor değil
Her vizenin finali her finalin bi bütünlemesi hatta yaz okulu bile var:)))

Seni seviyosa geçsin bütün dersleri üzülme kız olmadı başka sevgili bulursun :)))

yorumun ıcın çok tsk ederim :) ama soyle kı ben erkeğim :) sewgilim çok giriyor bu sıteye bazen faydasını görüyor bende girdim cunku celıskılerım cok fazlaydı belkı bana yardımcı olabılırsınız dıye sıkıntılarımı benım ıcın cok buyuk bır dert olan bu durumu sızlere anlattım umarım bana kızmamıssınızdır ama anlatıp yardım alabılecek kımsem yok o yuzden sızınle paylastım.

haha bu da iyiymiş

sevgilin kızsa eğer tabiki babası okuldan alır bılıyorsun bu memlekette erkeklerin borusu ötüyor...
ama ziraat fakültülerinin iş imkanı nasıl okul öncesi okuması daha hayırlı gerçi yeni sistemle onlarda madur oldular

ama en önemlisi sevgilin gerçekten ders çalışmalı derslerini vermeli ve senın yanında kalmalı acaba depresyon mu yaşıyor?depresyonda değilse senı seviyorsa çalışması gerekir...

birde kızlar annelerıyle 1 saat konuşurlar o normal ama sen konuşmuş olsaydın kıza derdik ki hemen bırak hemen bırak ana kuzusuymuş sevgilin derdik

bırde şimdi senin erkek olman sebebiyle buraya yazdığın için sevgilin ceza alabılır...:44:

evet erkegım cunku sevgılımı anlatabıleceqım kımse yok. sevgılım depresyonda sanırım cunku ne yapacaqını oda bılmıyor ama bence zaten kararrını vermıs gidecek... bana yakın sehırlere felan bakıyo bak burda var yakın oluruz vb turunden bılmıyorum acaba buraya gelmekle ona guvenmekle hata mı ettım cunku yarın o unıversıteye gıttıgınde benı bırakma sansıda var

keşke bunu baştan belirtseydiniz !!!
dalgamı geçiyorsunuz anlamadım
yorumlarımızı düşüncelerimizi ona göre yapardık

haah bi bu eksikti.

birbirinizi şehir şehir kovalamak yerine okulunuzu okusanız? ilişkinize illa dipdibe devam etmek zorunda mısınız?

oluruna bırakın ikiniz de.

yani derslerini vermek yerine başka şehire gitmek ağır basıyor?
moralini bozmak istemem ama uzaktan ilişkiler çok zor yürüyor ve sevginiz güçlü değilse ilişki çabucak bitiveriyor...
senin yapabileceğin çok birşey yok...kararı o vericek seviyorsa kalır...sende ne yapcaksın artık bunlar birazda kader oraya gitmene sebep olmuş olacak...yıllar sonra hatırlarsın işte bi kız vardı onun peşinden gittim ama diye..üzülme...belki de senı gerçekten çok sevecek gerçek aşkı bulacağın kızla tanışmak için kaderin bi parçasıdır bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…