bu adam salak mı ne ne işi varsa burda anlamadım bence kadınlar ne konusuyor bu sitede onu merak etmiştir bu gerçi bu gene söyledi ne olduğunu bide düşünsenize yazdıklarımıza kac erkek cevap veriyordur ne sinir bişey yaaaa
bu adam salak mı ne ne işi varsa burda anlamadım bence kadınlar ne konusuyor bu sitede onu merak etmiştir bu gerçi bu gene söyledi ne olduğunu bide düşünsenize yazdıklarımıza kac erkek cevap veriyordur ne sinir bişey yaaaa
Erkek olduğunu bilmeden yorum yazmıştım ve yorumumu düzeltiyorum bu sebeple.
Sevgilin bi zahmet derslerine çalışsın. 10 tane dersi isterse çalışır verir. Okuduğu bölüm kaç yıllık. 4 yıllıksa daha iyi. Çünkü uzun zamanı var. Daha 2. sınıftaymış. Hem neden her notunu ailesine söylüyor. Önemli olan uzatmadan okulu bitirmesi. Tabi yaz okulu varsa durum farklı. Belkide ailesi bu sebeple alttan derslere bu kadar tepkili...
arkadasım senın ne yazdıgın yada ne yaptıgın benı hıc mı hıc ılgılendırmıyor ben sadece sıze sormak ıstedım cunku sevgılım bu sıteden hıc cıkmıyor yardımınızın oldugunu soyluyor. bende belkı bana da yardımcı olursunuz dıye yazmıstım. senın kıme ne yorum yaptıgın benı hıc ılgılendırmıyo. sorunlarıma yorum yaptın tsk ederım ama bnm dusundugun gıbı bı amacım yok zaten bu durumdan sevgılımındde haberı var sadece ne yazdıgımı ve gelen yorumların ne oldugunu bılmıyor ondan bı sure gırmemesını rıca ettım oda kabul ettı hepsı bu.
Erkek olduğunu bilmeden yorum yazmıştım ve yorumumu düzeltiyorum bu sebeple.
Sevgilin bi zahmet derslerine çalışsın. 10 tane dersi isterse çalışır verir. Okuduğu bölüm kaç yıllık. 4 yıllıksa daha iyi. Çünkü uzun zamanı var. Daha 2. sınıftaymış. Hem neden her notunu ailesine söylüyor. Önemli olan uzatmadan okulu bitirmesi. Tabi yaz okulu varsa durum farklı. Belkide ailesi bu sebeple alttan derslere bu kadar tepkili...
arkadasım 2012 yılında herkesın esıt oldugu bu dewırde kadın erkek ayrımı yapmadan kendıne göre değerlendırıp yaptıgın yorumlar ıcın cook tesekkur ederım mınnettarım.
sevgılım benım dısımda herseyı annesıne babasına soyluyor anlıcan agzında bakla ıslanmıyor ve yaz okulu var
Erkek olduğunu baştan söyleseydin iyiydi..
Allah aşkına yaaa canı sıkılan bu siteye giriyor..
Pişkinlikten başka bir şey değil..
Aklınca bizimle dalga geçeceksiniz..
Başka işlere yönelin derim..
Erkek olduğunu baştan söyleseydin iyiydi..
Allah aşkına yaaa canı sıkılan bu siteye giriyor..
Pişkinlikten başka bir şey değil..
Aklınca bizimle dalga geçeceksiniz..
Başka işlere yönelin derim..
yorumun ıcın çok tsk ederim :) ama soyle kı ben erkeğim :) sewgilim çok giriyor bu sıteye bazen faydasını görüyor bende girdim cunku celıskılerım cok fazlaydı belkı bana yardımcı olabılırsınız dıye sıkıntılarımı benım ıcın cok buyuk bır dert olan bu durumu sızlere anlattım umarım bana kızmamıssınızdır ama anlatıp yardım alabılecek kımsem yok o yuzden sızınle paylastım.