- 23 Ağustos 2012
- 51.453
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.577
- 898
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Cok ozel olmazsa hangi fakulte?evet o da olabilir .. yada önlisns diplomamı alıp bırakabilirm okulumu .. en azzından bi mezuniyetm olsun istyorum ..
evet 6 yaş büyük benden ... bu da olabilir iyi fikir ...
o da doğru zor gelir bana ... ama o herşeyini bitirdi y.lisan dahi yaptı .. ben ezik olmak istemiyorm onun yanında .. bide ek.özgürlüğüm de olsn istiyorum artık sanırım fikirlerim bayağı değişti ..bence evllilik için yaşın çok küçük bende 22 yaşımdayım sana şarırdım doğrusu , yaşıtların gezip tozarken sen eve gidip kocana yemek yapacaksın hemde ders çalışcaksın ,bu zoruna gider diyim yani, en mantıklı kararı vermişsin sakın evlenme , okuluna devam et. sevgilinde keyfi bilir isterse ayrılsın.
o da doğru zor gelir bana ... ama o herşeyini bitirdi y.lisan dahi yaptı .. ben ezik olmak istemiyorm onun yanında .. bide ek.özgürlüğüm de olsn istiyorum artık sanırım fikirlerim bayağı değişti ..
Hayatin entrika cevirmek olmus zaten bu yalani da soyleme lutfen. Icinden ne geciyosa onu yap. Oyun oynama.
Onun oldugu sehirde okul kazanip evlenmeni anlarim ama bunun icin okul birakman akil kari degil. Muhtemelen bu plan aileni kandirmak icindi. Simdi de sevgilini diger planla mi kandirican.
Teşekkr edrm .. zor gelecek sonuçları bana şimdi ama ... mantklı düşünmek zor geldi ama daynmam gerekiyo ..bu devirde okumak sevgiliden de evlilikten de önce gelmeli herşeyden önce önemli olan sen ve geleceğin olmalı senin kendi hayatın olucak o yüzden kimse için okulunu gelencegini erteleme
seni seven herşeyine aldığın karara saygılı olur hayat bu ne gözsterek belli olmaz en iyidini yapmışın tebrikler
ilahiyat .Cok ozel olmazsa hangi fakulte?
hayır hayır hem evli hem okullu olacaaktımm .. okumama sonuna kadar destek oluyor ama bi an önce velenelm diyo .. ben senin okuman için herşeyo yapacam diyo her zaman.. ben orda bi yeri kazansam hemen olacak herşey .. ama bn artk şimdiki fakltemi seviyorum ..
ben 21 o 27
Aferin sana , bahsettigin aptallık dozu yüksek plandan vazgeçtiğin için. Akıllı davrandığın için tebrik ederim, lütfen kararından vazgeçme.Bak şekerim erkek çok ama okula gitmek zamanında mümkün elindeki okuma şansını iyi değerlendir. Zaten adam gibi bir adamsa sana baskı yapmaz, yaparsa da güle güleyi çek bence.
Diceksin ki arkamızdan atlı kovalamıyor ya , sen beni seviyorsun , ben seni seviyorum, yaşlarımız da genç acele etmek için sebebimiz yok. Ben önce okulumu bitirmek istiyorum , olduğum okuldan mutlu olduğumu fark ettim, burayı bırakmak istemiyorum, burda mutlu olmak kararlarımı değiştirdi.
21 yaşında ne evlenmesi , yaşıtların gezip tozarken sen çamaşır bulaşıkla uğraşacaksın ?! Her şeyin zamanı var, 21 yaş evlenme değil gezip tozup , hayatını gençliğini yaşama zamanı bunu söylemeden de geçemedim.
ah canm yaaaaYatay geçiş yapamaz mısınız?
Ya da merkezi puanla geçiş?
En kötü son yıl Farabi yapın bir yıl kurtarmış olursunuz.
Üstten ders ala ala 3 yılda okul bitiren arkadaşlarım da vardı.
Bir yıl da öyle kurtarsanız.
2 yıla evlisiniz :)
e zaten 1 yıl da nişanlı kalırsanızzzz
tamam işte 1 yıl daha sabretsin.
Seneye nişanlanın
hiç bişeyi ailemi kandırmak için yapmadım bizzat babam söyledi bana yeni bi bölüm kazan git evlen dedi .. ben de tamam dedim ilk başta mantıklı geldi ... şimdi vazgeçtm
AYRICA HAYATIM ENTRİKA ÇEVİRMEKLE GEÇMİYO .. GEÇSE DAHİ BU SİZİ İLGİLENDRMEZ.
ah canm yaaaa
çok çok teşekkr edrm yazmışsın uzun uzun ..
ben de öyle düşünüyorum
yoğun çalışıp bitireyim erkenden diyorum ..
kabul eder inş
Zaten daha askerliği var kısa dönem ama olsun yani .. duruyo sonuçta daha askerliği ..
var canm orda da ama ben zaten merkezi puanla yatay geçiş hakkımı kullandım ailemin yanına geldm ılk yılımda çünkü .. ama diğer türlü yatay geçişi nasıl yapılır bilmiyorum ..Anlıyorum , peki onun bulunduğu yerde ilahiyat yok mu?
var canm orda da ama ben zaten merkezi puanla yatay geçiş hakkımı kullandım ailemin yanına geldm ılk yılımda çünkü .. ama diğer türlü yatay geçişi nasıl yapılır bilmiyorum ..
eğer yerleştrme puanlarımız etkiliyse ben geçemem
Yerleştirme puanı değil agno yani okuldaki ortalaman önemli.
Dönem başlarında olur yatay geçiş.
Mesela ara dönemde o okulda yatay geçişle öğrenci alınacaksa bu dönem biter bitmez ilan edilir.
Alınmayacaksa agustos gibi ilan edilir güz dönemi için.
Farabide de agnoya bakılır.
Ben de araştırayım madem bu yolları ... çünkü artk olmuyor ya .. bu bölümü bırakmak istemiyorum ..
Yatay geçiş en temizi.
Dönem kaybı yok, ders değişikliği yok.
Ama çok çalışıp ortalamanızı yüksek tutmanız gerektiğini unutmayın.
Bu arada sınıfımda evli arkadaşım vardı lisansta, çok da mutluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?