- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 31
- Konu Sahibi tubaturem06
-
Hayır onun sehrındekı bı bolume geccekmişti..sonrada evlenceklermişti..Nasıl yanı? Evlenmek için okulu mu birakacaktin? Eğer bu yüzden gidecekse bırak gitsin, adamın sana hic saygısı yokmuş bence.
Hayır onun sehrındekı bı bolume geccekmişti..sonrada evlenceklermişti..
Sonra kızımız sımdıkı okulunda kalmayı tercih etmiş..nasıl soylıcem dıyo..
Aynı şehirde okumayınca evlilik olmuyor herhalde
Sevgilinin yasi buyuk galiba. Sinava gir ve kazanama yani isaretleme,olmadi dersin.olmuyor evet babam ancak bu şartla izin vermişti
nasıl anlatacağım hiç bilmiyorum ..
evet 6 yaş büyük benden ... bu da olabilir iyi fikir ...Sevgilinin yasi buyuk galiba. Sinava gir ve kazanama yani isaretleme,olmadi dersin.
bu kadar set olursam herşey çığrından çıkar..Ben sozumde duramadim yapamayacagim bundan sonra sen bana guvenebilirsen boyle devam edelim de.
evet 6 yaş büyük benden ... bu da olabilir iyi fikir ...
Açık açık söylemen gerek,en başta ailem izin vermiyor de,daha sonra eğer sınava girersem senin yaşadığın şehirdeki üniversiteyi kazanacağım ne malum diyin sonuçta sistem Hersene değişiyor onun yaşadığı ili beklerken farklı ile yerleşirsin yok bunlarıda söyleyemem diyorsan sınava gir ama işaretleme,boş bırak barajı geçemedim dersin.Evet hep onun şehrinde yeni bir bölüm kazanacağım bu okulumu bırakıp evleneceğiz diye bekleyen sevgilime söylemeyi düşünüyorum artk birinci sınıfım hazrlik bitti ve ben bu okula devam etmeye karar verdiğimi söyleyeceğim ona.ne tepki verecek hiç bilmiyorum belki de bırakıp gidecek beni çok kırılacak galiba. Çünkü iki yildir hedefimiz buydu. Simdi ben oyunbozan olacağım galiba.
ona bunu anlatirken nasil başlamalıym ne demeliyim hiç bilmiyorum. Sizce nasil anlataym ne yapayım
onun olduğu şehire okul kazanıp gidecektin, sonra okulu bırakıp evlenecektin öyle mi?
hangi kafayla yaptınız bu planı?
yaşlarınız kaç?
Açık açık söylemen gerek,en başta ailem izin vermiyor de,daha sonra eğer sınava girersem senin yaşadığın şehirdeki üniversiteyi kazanacağım ne malum diyin sonuçta sistem Hersene değişiyor onun yaşadığı ili beklerken farklı ile yerleşirsin yok bunlarıda söyleyemem diyorsan sınava gir ama işaretleme,boş bırak barajı geçemedim dersin.
Ayni bolum icin yatay gecis yapabilirsn notlarini yuksek tutarsan. Oldugun siniftan devam etmis olursun
Sana birşey deyim mi bizim bir komşuyu da kocası boyle kandırmış adam cevre mühendisi hem de.. Kadın okumak istiyorum demiş, o da evlenelim ben sana destek olcam okuyacaksin tabi ki demiş. Sonuç ne mi kadın bugün diyor ki adam beni kandırdı, uluslararasi ilişkiler mi ne istiyomustu o da ama okuyamadi.. Erkeklere bazen inanmamak gerekiyor galibahayır hayır hem evli hem okullu olacaaktımm .. okumama sonuna kadar destek oluyor ama bi an önce velenelm diyo .. ben senin okuman için herşeyo yapacam diyo her zaman.. ben orda bi yeri kazansam hemen olacak herşey .. ama bn artk şimdiki fakltemi seviyorum ..
ben 21 o 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?