Sevgilime onu kırmadan kilo vermesini nasıl söylerim?

yosunlukek

Ejderhaların Annesi
Üyelik İptali
Pro Üye
24 Ağustos 2019
2.798
8.619
158
Merhaba öncelikle :)

Sevgilimle güzel sağlıklı bir ilişkimiz var. Kendisi yapı olarak hafif kilolu birdir ama şu sıralar buna ek biraz fazla kilo aldı aslında bunu problem etmiyorum ama hem sağlığı açısından hem de görüntüsü açısından daha iyi olmasın isterim. Ona isterse birlikte spora gidebileceğimizi söyledim.

kendisi yazın çok yoğun çalıştığından buna vaktinin olmadığı söyledi. Onu kırıp üzmeden başka ne şekilde söyleyebilirim acaba? Tavsiyeleriniz var mı?

Umarım yanlış anlaşılmam onu çok seviyorum tabi ki her haliyle de seviyorum

Yaz dediğin nedir ki? Eylülde baslayalım mı de, spor salonuna yazılın. Yalnız cocugun kilo veresi var mı? Belki onun yoktur.

Çok çalışıyorsa zor,masa başa ise daha zor.
Boş zamanında da oturup dinlenmek istiyor muhtemelen.
Siz direkt olarak bize söylediğiniz gibi söyleyin,saglindan endişe duyduğunu belirtin.
Hem insan sevgilisine kilo aldın diyebilir gayet,neden kırılsın ki

Yaz dedğin nedir ki. Eylülde baslayalım mı de spor salonuna yazılın. Yalnız cocugun kilo vetesi var mı. Belki onun yoktur.
Evet bundan çok emin olamadığımdan kırıp üzmek istemiyorum. Ben düzenli pilates yapıyorum her gittiğimde zaten zayıfsın sabahın bu saatinde nasıl enerji bulup gidiyorsun diyor

O yüzden kendisinin kilo vermek istediğinden emin olamıyorum sağlığı için belki ikna edebilirim

Evet çok çalışıyor kocam değil sevgilim üzmek istemem onu beğenmediğimi vs düşünmesini istemiyorum

Evet çok çalışıyor kocam değil sevgilim üzmek istemem onu beğenmediğimi vs düşünmesini istemiyorum
Erkekler o kadar takılmaz kiloya,öyle olsaydı şimdiye kadar 3 günlük detoksa girmişti çoktan.
Bizim gibi düşünme,onlar takılmaz böyle mevzulara,en azından benim tandiklarim tepki bile vermiyor.
Ayrıca erkek de böyle ev kedisi Mestan gibi zayıf olunca kötü olmuyor mu ?
Azıcık heybet şart sanki erkeklere.

Buluştuğunuzda cefede veya avm değil de,sahil kenarları,parklarda,açık alanlarda yürüyebilirsiniz. Kapalı alanda çok bunalıyorum vs diye.Yürüyüş parkurlarında koşan,yürüyen insanları görmesini sağlayabilirsiniz

Aa tabi haklısınız öyle ev kedisi gibi de hiç olmaz ama kendisi epeyy kilo aldı baya göbekli göbekli

Ya 2 yaş bebesi değil ki bu adam
Konu sahibi kırmayım üzmeyim gözüne batırmadan etrafı gözlemleyerek öğreteyim diyor da.

Sevgilisine dümdüz söyleyebilir insan, eşine de söyleyebilir. Niye kırılsın üslubunu bildikten sonra.

(Kırarak)
Çok kilo aldın ben şişko sevgili istemiyorum kilo vermezsen ayrılırım

(Kırmadan)
Aşkım bu ara biraz kilo aldın sağlığından endişe ediyorum. Fast foodu biraz azalt istersen günlük birlikte yürüyüşe çıkalım bana da iyi olur.

İnternete sevgili egzersi hareketleri yazin. Gorunce anlayacaksiniz.
Onlari yapalim herkes yapiyor cok eglenceli falan gaza getirin
Siz spora baslayin, sizi gordukce altta kalmak istemeyecektir
Diet yap her halinle begeniyorum ama sagliksiz gidiyorsun diyerek direk fikrinizi kirmadan tatli dille belirtin

En işe yarar yöntem şu
Beraberken kilolu erkekleri gösterip onlar hakkında olumsuz konuşman. Kilolu erkek sevmediğini belirtmen
ama bunu kurnazca yapmalısın laflarını çok iyi seç
Adam üzerine de alınmasın ama içten içe kendine olduğunu hissetsin

Ya 2 yaş bebesi değil ki bu adam
Konu sahibi kırmayım üzmeyim gözüne batırmadan etrafı gözlemleyerek öğreteyim diyor da.
Tamam açık açık kilo ver diyemiyor da konu sahibi,en azından sağlıklı fit insanları gösterip kendine getirebilir tabi erkek kişisi kendini mükemmel olarak görmüyorsa bir etrafa bir kendine dönüp bakar diye şey ettiydim

Hahahaha çok tatlısınız teşekkür ederim

Benim eleştirim sana değil zaten

Uzmanlar çocuklarda istemediğimiz bir şey yaptıklarında hep ilgiyi dağıtmamızı, çaktırmadan doğruya yönlendirmemizi istiyorlar ya mesajını okuyunca aklıma o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…