- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Yaz dediğin nedir ki? Eylülde baslayalım mı de, spor salonuna yazılın. Yalnız cocugun kilo veresi var mı? Belki onun yoktur.Merhaba öncelikle :)
Sevgilimle güzel sağlıklı bir ilişkimiz var. Kendisi yapı olarak hafif kilolu birdir ama şu sıralar buna ek biraz fazla kilo aldı aslında bunu problem etmiyorum ama hem sağlığı açısından hem de görüntüsü açısından daha iyi olmasın isterim. Ona isterse birlikte spora gidebileceğimizi söyledim.
kendisi yazın çok yoğun çalıştığından buna vaktinin olmadığı söyledi. Onu kırıp üzmeden başka ne şekilde söyleyebilirim acaba? Tavsiyeleriniz var mı?
Umarım yanlış anlaşılmamonu çok seviyorum tabi ki her haliyle de seviyorum
Evet bundan çok emin olamadığımdan kırıp üzmek istemiyorum. Ben düzenli pilates yapıyorum her gittiğimde zaten zayıfsın sabahın bu saatinde nasıl enerji bulup gidiyorsun diyorYaz dedğin nedir ki. Eylülde baslayalım mı de spor salonuna yazılın. Yalnız cocugun kilo vetesi var mı. Belki onun yoktur.
Evet çok çalışıyorÇok çalışıyorsa zor,masa başa ise daha zor.
Boş zamanında da oturup dinlenmek istiyor muhtemelen.
Siz direkt olarak bize söylediğiniz gibi söyleyin,saglindan endişe duyduğunu belirtin.
Hem insan sevgilisine kilo aldın diyebilir gayet,neden kırılsın ki
Bu en zayıf zamanları onu söyleyeyim evlenince hiç umursamazlar kilo vermeyi , bedenleriniEvet çok çalışıyorkocam değil sevgilim üzmek istemem onu beğenmediğimi vs düşünmesini istemiyorum
Evet çok çalışıyorkocam değil sevgilim üzmek istemem onu beğenmediğimi vs düşünmesini istemiyorum
Erkekler o kadar takılmaz kiloya,öyle olsaydı şimdiye kadar 3 günlük detoksa girmişti çoktan.Evet çok çalışıyorkocam değil sevgilim üzmek istemem onu beğenmediğimi vs düşünmesini istemiyorum
Aa tabi haklısınız öyle ev kedisi gibi de hiç olmazErkekler o kadar takılmaz kiloya,öyle olsaydı şimdiye kadar 3 günlük detoksa girmişti çoktan.
Bizim gibi düşünme,onlar takılmaz böyle mevzulara,en azından benim tandiklarim tepki bile vermiyor.
Ayrıca erkek de böyle ev kedisi Mestan gibi zayıf olunca kötü olmuyor mu ?
Azıcık heybet şart sanki erkeklere.
Buluştuğunuzda cefede veya avm değil de,sahil kenarları,parklarda,açık alanlarda yürüyebilirsiniz. Kapalı alanda çok bunalıyorum vs diye.Yürüyüş parkurlarında koşan,yürüyen insanları görmesini sağlayabilirsiniz
Tamam açık açık kilo ver diyemiyor da konu sahibi,en azından sağlıklı fit insanları gösterip kendine getirebilir tabi erkek kişisi kendini mükemmel olarak görmüyorsa bir etrafa bir kendine dönüp bakar diye şey ettiydimYa 2 yaş bebesi değil ki bu adam
Konu sahibi kırmayım üzmeyim gözüne batırmadan etrafı gözlemleyerek öğreteyim diyor da.
Hahahaha çok tatlısınızTamam açık açık kilo ver diyemiyor da konu sahibi,en azından sağlıklı fit insanları gösterip kendine getirebilir tabi erkek kişisi kendini mükemmel olarak görmüyorsa bir etrafa bir kendine dönüp bakar diye şey ettiydim
Tamam açık açık kilo ver diyemiyor da konu sahibi,en azından sağlıklı fit insanları gösterip kendine getirebilir tabi erkek kişisi kendini mükemmel olarak görmüyorsa bir etrafa bir kendine dönüp bakar diye şey ettiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?