- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.885
- 268
- Konu Sahibi yosunlukek
-
Ben de de tam tersi sıkıntı var,sevgilim hayvan gibi yiyip kilo alamayanlardan. Askı gibi geziyorHahahaha çok tatlısınızteşekkür ederim
Hayır tabi kiKilo ver deyince psikolojisi mi bozulur ?
O da çok zor yaBen de de tam tersi sıkıntı var,sevgilim hayvan gibi yiyip kilo alamayanlardan. Askı gibi geziyor
Merhaba öncelikle :)
Sevgilimle güzel sağlıklı bir ilişkimiz var. Kendisi yapı olarak hafif kilolu birdir ama şu sıralar buna ek biraz fazla kilo aldı aslında bunu problem etmiyorum ama hem sağlığı açısından hem de görüntüsü açısından daha iyi olmasın isterim. Ona isterse birlikte spora gidebileceğimizi söyledim.
kendisi yazın çok yoğun çalıştığından buna vaktinin olmadığı söyledi. Onu kırıp üzmeden başka ne şekilde söyleyebilirim acaba? Tavsiyeleriniz var mı?
Umarım yanlış anlaşılmamonu çok seviyorum tabi ki her haliyle de seviyorum
Merhaba öncelikle :)
Sevgilimle güzel sağlıklı bir ilişkimiz var. Kendisi yapı olarak hafif kilolu birdir ama şu sıralar buna ek biraz fazla kilo aldı aslında bunu problem etmiyorum ama hem sağlığı açısından hem de görüntüsü açısından daha iyi olmasın isterim. Ona isterse birlikte spora gidebileceğimizi söyledim.
kendisi yazın çok yoğun çalıştığından buna vaktinin olmadığı söyledi. Onu kırıp üzmeden başka ne şekilde söyleyebilirim acaba? Tavsiyeleriniz var mı?
Biraz fazla kilom var.Beraber spor yapalım mı deyin ?Merhaba öncelikle :)
Teşekkür ederim sevgili nurankaBiraz fazla kilom var.Beraber spor yapalım mı deyin ?
Ya aslında söylüyorum göbüşüne bak falan diyorum ama anlamıyor sanırım gülüyor sadeceGobek de tam ustunde uyumalik oldu deacikca soyle ya erkekler bizim gibi diiller alinmaz
İsteyen yanlış anlasın ne var bunda ben aşırı kilodan hoşlanmıyorum maalesef kendimde de karşı cinste de çekici gelmiyor , siz söyleyebileceğiniz en düzgün şekilde söylemişsiniz arada kaynatır bir şey yaparsa tekrar tekrar söyleyin baktınız oralı olmuyor tek yazılın sonra sende gel ya bana destek olursun tek hırslanamıyorum falan diyinMerhaba öncelikle :)
Genellikle söylemek istediklerimi gülerek mihazi olarak söylerim kimse de yanlış anlamaz. Şu sıralar kilo aldım sen de aldın beraber spor yapalım böyle giderse gobeklerimizi tokuşturacağız de.
Tombiş az ye tombiş derim
Ben de öyle gerçektenİsteyen yanlış anlasın ne var bunda ben aşırı kilodan hoşlanmıyorum maalesef kendimde de karşı cinste de çekici gelmiyor , siz söyleyebileceğiniz en düzgün şekilde söylemişsiniz arada kaynatır bir şey yaparsa tekrar tekrar söyleyin baktınız oralı olmuyor tek yazılın sonra sende gel ya bana destek olursun tek hırslanamıyorum falan diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?