- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Yaaaa yanına taşınmasına çok sevindim, ben ikinizi yakistiran tayfadanim ya, bence çok tatlısınız:))
Neden kendi iliskini sabote ediyorsun acaba, bence bunu bir düşünmek lazım. Ne güzel mutlusun,huzurlusun, çağırınca koşup gelmiş sevgilin de var. Her şey çok güzel. İstemeden beynin 'bu kadar mutluluk sana fazla' sinyali mi veriyor? Bence hep yaşadığın değersizlik hissiyle alakalı olabilir. Hemen bugün online psikologundan randevu alsana, bir bu konuyu konuşun.
Sabote etme güzelim ilişkini :)
Vajinismus icin cinsel terapiste gitmenizi oneriyorum.
Sogukluk hissetme nedeniniz vajinismus olabilir.
Biraz hızlı gidiyorsunuz gibi geldi. Cinsellik için demedim bunu. Tanışmalar için dedim.
Yine de siz bilirsiniz tabii, sizin hayatiniz.
Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa doktorun muayene etmesi lazim ya da bir psikolog ile konuşup rahatlayabilirsin. Her sey tek düze gitmeyebilir insanın duyguları da inişli cikislidir. Siz seviyorsaniz, karşı tarafta sizi seviyorsa cozum odaklı düşünün
Iyi bir psikolog araştırın. Burada ismini aratın, google yorumlarina da bakin ama artik google yorumlarinda bile sahtecilik başladı. Gerçeği sahteyi ayirt etmek lazim. Karşılıklı uyum yakaladiginiz yetkin bir psikolog bulursaniz 1-2 gunde bile çözülürmüş. Kolaylikla çözülsün umarim. Insani kemiren bir şey vajinismus. Çok iyi biliyorum.Evet yıllar önce gitmiştim tekrar gideceğim. Erkek arkadaşım ben de gelirim dedi.
Iyi bir psikolog araştırın. Burada ismini aratın, google yorumlarina da bakin ama artik google yorumlarinda bile sahtecilik başladı. Gerçeği sahteyi ayirt etmek lazim. Karşılıklı uyum yakaladiginiz yetkin bir psikolog bulursaniz 1-2 gunde bile çözülürmüş. Kolaylikla çözülsün umarim. Insani kemiren bir şey vajinismus. Çok iyi biliyorum.
Ben cinsel terapiste gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. Psikiyatrist degil psikologa.Ben eskiden hiç izin vermezdim ilişkiye şu an başından sonuna kadar tam ve acısız ilişkiye girebiliyorum zevk de bazen alıyorum ama kafama bisey takıldiysa filan asla olmuyor eski halime dönüyorum. Psikiyatriste gidiyorum vajinismusu da söyledim ama buna yönelik özel bir şey demedi. Sizce ayrıca kliniğe gitmeli miyim?
Afrika'dan sonra türk erkegini görünce vücut kendini kapatmistirAfrika’da vajinismus değildin de Antep’te mi başladı bu meret anlayamadım… hayırlı uğurlu olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?