sevgilime sürekli küfür eden ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beddua eder gibi kırıcı yorum yapan herkesin tez zamanda ettiği temennilerin başlarına gelmesini diliyorum ve daha da bişi ne yazıyor ne okuyorum.
Mune Mune 6. yazışım canınız isteyince hemen önünüze gelene ban vermesini biliyorsunuz dünden beri kaç kez konuyu kapatın diye yazdım bu saat oldu hala kapatmadınız. neyse canınız isteyince kapatırsınız .artık

beddua eder gibi kırıcı yorum yapan herkesin tez zamanda ettiği temennilerin başlarına gelmesini diliyorum ve daha da bişi ne yazıyor ne okuyorum.
Mune Mune 6. yazışım canınız isteyince hemen önünüze gelene ban vermesini biliyorsunuz dünden beri kaç kez konuyu kapatın diye yazdım bu saat oldu hala kapatmadınız. neyse canınız isteyince kapatırsınız .artık
Siz sanıyorsunuz ki biz hiç uyumayız, hasta olmayız, eşimiz çocuğumuz yok, bir evimiz yok, etimiz kemiğimiz canımız kanımız yok, cenazemiz olmaz, sevdiklerimizden kötü haber gelmez.
Siz emrettiğinizde Kazen ve ben hazır kıta oluruz, konuyu kapa deyince kapatırız, aç deyince açarız, banla şunu diye rapor edince banlarız.

Posta koyup artistlenmeden önce bu kişiler insandı değil mi, etiketliyorum ama gelen giden yok, acaba bir aksilik mi var diye düşünmenizi de beklemiyorum çünkü bu mümkün değil anladık bunu lakin en azından sizin her çağırdığınızda hazır kıta beklediğimiz emir erleriniz olmadığımızı bir hatırlayın, sözlerinizi ona göre ölçüp tartarak yazın bir haddinizi bilin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X