- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 30
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
Marifetmiş gibi birde konu açmış yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah başka dert vermesin valla seninki de dert mi kızkızlar toplaşın hele size ilişkimden bahsedicem ve kim haklı kim haksız yorum yapın.
şimdi şöyleki benim erkek arkadaşım çok mülayim, iyi niyetli namazında niyazında kendi halinde bir insan. çok naziktir, efendidir. ama öküzün tekidir. ben de pek bir tez canlıyım. mesela geçenlerde benim doğum günümdü. doğum günümü beklemeden sanki süpriz yapmayacakmış gibi suçlamaya başladım onu. halbuki saat almış falan ama. hiç belli etmedi. ben de küfür ettim ona. milletin sevgilisi neler yapıyor sen işte bu kadar malsın gibisinden vs.. o da iyiki de yapmamışım bundan sonra da asla yapmam dedi.
sonra, ben mesela onun için endişelenirim hep onun yerine düşünürüm. şunu şöyle yap derim son ana bırakıp yapması deli ediyor beni. önemsiyorsan önceden yap di mi. yok illaki son ana bırakacak öyle yapacak. ne önemi kalıyo ki öyle?
amaa bu olayın öncesi de var. beni böyle çileden çıkarıp çıkarıp kenara çekiliyor. mesela bir olay oluyor ya ben bağıra çağıra kavga etmek istiyorum o eyvallah deyip kabuğuna çekiliyor aşırı sinirleniyorum ve küfür ediyorum hemen dikkatini çekmek için. sonrasında hemen pişman olup özür diliyorum ama iş işten geçiyor. böyle nerden baksan 5 6 kez olmuştur. her defasında tekrardan konuşmaya başladık. ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani.
ama etrafıma baktığımda insanların sevgililerinden gördüğü değeri somut olarak göremeyince deliriyorum.
söz ve hareketleriyle kendimi çok değerli hissettirse de yetmiyor. mesela sadece bir kez çiçek aldı o da mezuniyetimde sadece. onu da ben söylemiştim. ben söyleyince de zaten alıcaktım vs oluyor. sonra beni her yerden engelliyor ulaşamayayım diye, ben de bir şekilde ulaşıp yazıyorum çok pişman olduğumu. o da her seferinde bi şans veriyorum diyor ama süründürüyor resmen o şansı verene kadar. sonra aramız iyi olunca bu yaptıkları tekrar aklıma geliyor, beni süründürüşü aklıma geliyor yine durduk yere küfür etmeye başlıyorum.
en son ki tartışmamızı anlatayım. arkadaşlarıyla oturuyordu, aklıma bunlar geliyor vs dedim. o da gelmesin bitanem dedi. ben de geliyor dedim. ve aşırı sinirlendim yine küfür etmeye başladım. gerçekten psikoloim bozuldu artık.
doğum günümü hiç kutlamadı, özel günümüzde yan yanaydık hiç aklına bile gelmedi. tamam o gün çok güzel vakit geçirdik ama bi süpriz bile yapmadı. neymiş aklından cıkmış. halbuki instada görüyorum millet sevgilisine neler yapıyor. haksız mıyım kızlar? kendimizden çok ödün vermiyor muyuz? ben onun her istediğini yapıyorum, mutlu ediyorum. ama ona sözlü olarak söylememe rağmen, bak hediyeler beni mutlu eder dememe rağmen tek bir icraat yok. haliyle sinirleniyorum bende. suçun yarısı bende biliyorum ama bu mıymıntılığı artık kaldıramıyorum. ki yüzüne karşı asla bi hakaretim olmadı sadece mesajdan etmişimdir ondada hemen pişman oluyorum zaten.
bi akıl verin nolur, ne vazgeçebiliyorum ne onla olabiliyorum. her şeyimi ilk onla yaşadım.
Mutlu ettiğine emin misin? Değer verdiğim birisi beni başkalarıyla kiyaslasa, bana küfür etse o ilişkide asla mutlu olmazdim.ben onun her istediğini yapıyorum, mutlu ediyorum.
O kadar yazı yazmışsın yazdıklarında bir tane mantıklı cümle yok.Sen küfür etmeye devam et.kızlar toplaşın hele size ilişkimden bahsedicem ve kim haklı kim haksız yorum yapın.
şimdi şöyleki benim erkek arkadaşım çok mülayim, iyi niyetli namazında niyazında kendi halinde bir insan. çok naziktir, efendidir. ama öküzün tekidir. ben de pek bir tez canlıyım. mesela geçenlerde benim doğum günümdü. doğum günümü beklemeden sanki süpriz yapmayacakmış gibi suçlamaya başladım onu. halbuki saat almış falan ama. hiç belli etmedi. ben de küfür ettim ona. milletin sevgilisi neler yapıyor sen işte bu kadar malsın gibisinden vs.. o da iyiki de yapmamışım bundan sonra da asla yapmam dedi.
sonra, ben mesela onun için endişelenirim hep onun yerine düşünürüm. şunu şöyle yap derim son ana bırakıp yapması deli ediyor beni. önemsiyorsan önceden yap di mi. yok illaki son ana bırakacak öyle yapacak. ne önemi kalıyo ki öyle?
amaa bu olayın öncesi de var. beni böyle çileden çıkarıp çıkarıp kenara çekiliyor. mesela bir olay oluyor ya ben bağıra çağıra kavga etmek istiyorum o eyvallah deyip kabuğuna çekiliyor aşırı sinirleniyorum ve küfür ediyorum hemen dikkatini çekmek için. sonrasında hemen pişman olup özür diliyorum ama iş işten geçiyor. böyle nerden baksan 5 6 kez olmuştur. her defasında tekrardan konuşmaya başladık. ettiğim küfürler de öyle az buz değil yani.
ama etrafıma baktığımda insanların sevgililerinden gördüğü değeri somut olarak göremeyince deliriyorum.
söz ve hareketleriyle kendimi çok değerli hissettirse de yetmiyor. mesela sadece bir kez çiçek aldı o da mezuniyetimde sadece. onu da ben söylemiştim. ben söyleyince de zaten alıcaktım vs oluyor. sonra beni her yerden engelliyor ulaşamayayım diye, ben de bir şekilde ulaşıp yazıyorum çok pişman olduğumu. o da her seferinde bi şans veriyorum diyor ama süründürüyor resmen o şansı verene kadar. sonra aramız iyi olunca bu yaptıkları tekrar aklıma geliyor, beni süründürüşü aklıma geliyor yine durduk yere küfür etmeye başlıyorum.
en son ki tartışmamızı anlatayım. arkadaşlarıyla oturuyordu, aklıma bunlar geliyor vs dedim. o da gelmesin bitanem dedi. ben de geliyor dedim. ve aşırı sinirlendim yine küfür etmeye başladım. gerçekten psikoloim bozuldu artık.
doğum günümü hiç kutlamadı, özel günümüzde yan yanaydık hiç aklına bile gelmedi. tamam o gün çok güzel vakit geçirdik ama bi süpriz bile yapmadı. neymiş aklından cıkmış. halbuki instada görüyorum millet sevgilisine neler yapıyor. haksız mıyım kızlar? kendimizden çok ödün vermiyor muyuz? ben onun her istediğini yapıyorum, mutlu ediyorum. ama ona sözlü olarak söylememe rağmen, bak hediyeler beni mutlu eder dememe rağmen tek bir icraat yok. haliyle sinirleniyorum bende. suçun yarısı bende biliyorum ama bu mıymıntılığı artık kaldıramıyorum. ki yüzüne karşı asla bi hakaretim olmadı sadece mesajdan etmişimdir ondada hemen pişman oluyorum zaten.
bi akıl verin nolur, ne vazgeçebiliyorum ne onla olabiliyorum. her şeyimi ilk onla yaşadım.
Sen normal değilsin. Ayrıl adam rahatlasın.kızlar toplaşın hele size ilişkimden bahsedicem ve kim haklı kim haksız yorum yapın.
Burdan bir cilt roman çıkar,helal olsunMutlu ettiğine emin misin? Değer verdiğim birisi beni başkalarıyla kiyaslasa, bana küfür etse o ilişkide asla mutlu olmazdim.
Ayrıca madem peşinden kosmak seni mutsuz ediyor, barışana (köprüyü geçene) kadar canım gülüm diye sevgi dilenip yeniden barisinca neden hazmedemedim diye kötü laflar ediyorsun? Hazmedemeyecegin işi hiç yapma. Hadi birincisinde yalvardın pişman oldun,bari ikincisinde yapma...
Benim de senin yaşlarındayken (22-23 falan) öfke problemim vardı. Daha doğrusu sinirlendikçe sevgilimin karnına yumruk atardım (kavga yumruğu değil tabii ki,delikiza naz yap demişler halıya sıçmış yumruğu), o da ilginç bir insandı ki 'napiyorsun' demezdi, normal karşılanırdi (kötü bir tepki verdiğim anda pişman olup o vicdan azabıyla anında kediye dönüyordum, kavgamız bitmiş oluyordu. Yani çocuğun işine bile geliyor olabilir) bir gün çocuğun saçını çektim. Bana 'eger rahatlayacaksan burayı da cek' diye diğer tarafını döndü.
O an benim için dönüm noktasi oldu çünkü ben böyle anlık tepkiler veren , gerizekalı bir ergen değilim ki. Sevgilim de gerçekten mükemmel bir insandi ,inanılmaz sakindi ve benim bu salak hareketlerimi kesinlikle hak etmiyordu.
Ben de değişmeye karar verdim ve çabaladım. Hatta yogaya başladım . Çok devam edemedim ama değişim kararimdan sonra geçen altı senede ne zaman sinirlensem anlık bir hareket yapmadan,ya da bir cümle kurmadan önce içimden yavaşça sayı sayıyorum ve o lafı dediğimi/o hareketi yaptıgimi düşünüyorum.
Ne olacak? Kendime yakıştıramadıgim bir hareketi yaptığım için zaten ben pişman olacağım. Ayrıca sevgilim üzülecek . Zaten barışacagiz,ona unutmasın isteyeceğim Seyleri neden söyleyeyim ki?
Böyle düşünüp genelde kendimi sakinlestiriyorum.
Sizin de bir şeyler yapmanız lazım
"Ay ben de böyle insanım" demekle olmuyor.
Size haksızlık yapan,sizi rencide eden ya da üzen bir hocaniza küfür ettiniz mi hiç? İş gorusmesinde stresinizi ölçmek için sizi sinirlendiren işverene küfür edebilir misiniz? Babanız 'neden geç geldin' diye yersiz bir kavga çıkarsa,ya da anneniz doğum gününüzü unutsa onlara küfür ediyor musunuz?
Cevabınız evetse ; bacım sen manyak mısın, koş bir psikologa öfke terapisi al.
Ama ben cevabının hayır olduğunu düşünüyorum. Aynı karısını döven adamlar gibi,covugunu döven kadinlar gibi sadece gücünün yettiğine, nazinin geçtiğine yapıyorsun bu davranışı.
Değişmen şart, yoksa sonraki ilişkilerinde de, hatta anneliginde bile mutlu olamazsın.
Değişmek de öyle istemekle falan olmuyor. Bir seyler yapman lazım. İçsel öfkenin nedenleriyle ilgili kitaplar okuyabilirsin,benim gibi yogaya gidebilirsin, psikologa gidebilirsin (sandığın kadar pahalli değil,mesela benim psikologumun seansi 7 white chocolate mocca /venti parası
*Benim sevgilim (aslında teorik olarak eski sevgilim) de asla kavga edilemez bir insan. Terazi burcu. Sakinlik ve uzlaşma abidesi.
Böyle insanlarla ilişki icinde olmak özellikle yoğun duygu değişimleri yaşayan insanlar için gerçekten kolay değil. Bu konuda seni anlayabiliyorum.
Yine de suçun yarısi değil neredeyse tamamı sende.
Misal, daha dogumgunun bile olmadan adama hakaretler etmişsin,sürpriz yapmadığı için.
Daha dogumgunun değilken.
Ya unuttugunu mu hissettin? Bekle saat 23.59'a kadar. Bu işin raconu budur yani.
Kim daha doğumgününden önce 'kutlamadin' kavgası yapar ki.
Ayrıca başka insanlarla kıyaslaman da çok çirkin. Zaten her hediyesini sosyal medyada paylaşan insanlar bana samimi gelmiyor. Misal,sevgilim bana beni çok mutlu edecek bir sürpriz yapsa boynuna sarılır, öperim. Bütün gece gozgeze ,kucak kucağa geçiririz. Tutup da videosunu resmini çekip nete atmam . Ki karşı taraf için de çirkin. Adam kıza hediye veriyor,kızın ilk işi hemen uygun ışık-poz vs vs ayarlayıp millete nispet yapmak. Şıkır şıkır bilezikleriyle gezen yeni gelinlerden ne farkı var?
Ayrıca sen sosyal medyadaki erkeklerle kıyaslarken iyi sevgilin sosyal medyadaki kadınlardan bahsetmiyor.
Sonuçta bir aynaya bak, bir de her gün Spor salonunda saatler harcayan, fönsüz stori atmayan, en kaliteli kıyafetleri giyinip tırnakları her daim ojeli,gözleri rimelli olan, duzenli cilt bakımından, ışık dolgusundan, botokstan cildi ışıl ışıl parlayan, yaptığı yoga hareketleriyle bile yatakta ne kadar esnek olduğunu belli olan kadınlara bak.
Adam seni onlarla kiyaslasa hosuna gider mi?
Ya da sana 'sen o 90-60-90 kadınlardan misin da onlara yapılan sürprizi benden bekliyorsun?' dese falan...
Ne kadar onur kırıcı değil mi?
İşte senin yaptigin da aynen bu.
Dediğim gibi, ya kendini değiştireceksin ya da bir ömür kavga kıyamet,devamke
KK'ya yazdigim yorum bu kadar uzun,sen bir de uzak mesafe ilişkime yazdığım mektupları görseydinBurdan bir cilt roman çıkar,helal olsun![]()
Haha tahmin bile edemedimKK'ya yazdigim yorum bu kadar uzun,sen bir de uzak mesafe ilişkime yazdığım mektupları görseydin![]()
Neden ağzın bu kadar bozuk anlamadım.Benimde eşim bir hafta kadar önce bana sadece mal dedi ve tavırlıyım ona...İnsan sevdiğine kötü sözler söylememeli mesajda dahi olsa...kızlar toplaşın hele size ilişkimden bahsedicem ve kim haklı kim haksız yorum yapın.
Hakliiyiki de yapmamışım bundan sonra da asla yapmam dedi.
Dikkat cekmek icin kufur? Ne gereksiz bir davranis.küfür ediyorum hemen dikkatini çekmek için.
Burda da hakli. Zavalli ayrilsa kurtulacak ama farkinda olmayacak kadar saf anlasilanbeni her yerden engelliyor ulaşamayayım diye,
O zaman onlardan birini bulun.millet sevgilisine neler yapıyor.
Keske saygiyi ve uslup guzelligini de bu adamla yasasaniz ilk defa. Ogrenmenin yasi yokher şeyimi ilk onla yaşadım.