Sevgilime tekrar güvenebilmek için ne yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu bastan eklemeniz gerekirdi. Adam sosyal medyayi öyle kullaniyorsa niyeti zaten coktan bozmus. Güvenmemekte haklisiniz. Evlilige dair ciddi adimlari da yok. Yani seviyorsunuz orasini anladik, ama adamda is yok
O kadar haklisin ki başta yazmamışım aceleyle ondan karışıklık oldu yani onun olduğuna emin olduğum bir hesapta ki inkar ediyor ben değilim dite ama eminim 900 tane kadın takip edilmiş ya nasıl birşey bu.Iş için de atama bekliyor arıyorum diyot ama çaba yok dediğin gibi senelerdir.

10 yıldır süren uzak mesafe ilişkim var sevgilimin işi olmadığı için henüz evlenemedik.Ben sosyal medya kullanmasını istemediğim için bana hesabım yok diyip gizli hesaplar açmış.Bunları buldum inkar etti çok kavga ettik hala daha hazmedemiyorum aklıma şüphe girdi bir kere.o hesapları kapattı ben anlayınca da şimdi var mı bilemiyorum.Bunu kabullenmek bana zor geliyor hergün şüphelenmek çok yıpratıcı aldatılmış olabileceğimi düşünüyorum benden gizli olduğu için ama bir yandan da aldatacak biri değil ben karaktersiz değilim diyor çok sevdiğini söylüyor vs. ne bileyim.Kırılan güvenin tamiri var mı bilmiyorum. benzer birşey yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi ne yapabilirim diye ayrılmak istemiyorum çünkü
Neden sosyal medya hesaplarını kapatması gerekiyor? Bundan çnce güveninizi sarsacak birşey mi yaptı? sevgilim bana sos. md hs. Kapat dese ayrılırdım sanırım. Saçma bir baskı gibi geliyor bana. Güvenmiyorsam da yine ayrılırdım. Güven sarsıldı mı toparlaması zor. En azından benim için öyle. Birşeyleri yasaklamak, istediğini yapmak isteyene asla engel değil zaten. Baskılar yasaklar ilişkileri yıpratır bence. Bir ayarsızlığı varsa uyarırsın düzelmezse ayrılırsın. Zorlamayla olmuyor malesef

O kadar haklisin ki başta yazmamışım aceleyle ondan karışıklık oldu yani onun olduğuna emin olduğum bir hesapta ki inkar ediyor ben değilim dite ama eminim 900 tane kadın takip edilmiş ya nasıl birşey bu.Iş için de atama bekliyor arıyorum diyot ama çaba yok dediğin gibi senelerdir.

Masallah kac senedir sosyal medya kullaniyorum takip edecek 900 hesap bulamadim😖 Yani aslinda bu adam sana layik degil. Atanma bekleyen bir sürü insan var..yani senin duygularina ve zamanina yazik..ailende buna üzülüyordur

Ya gerçekten anlayıp dinlemeden yazmayın 10 senelik ilişki diyorum bende biliyorum çekip gidilmesi gerektiğini ama çok sevince öyle olmuyor ayrıca sosyal medya hesabı olsa sorun değildi anlamadınız olayı olay yok diyip açması gizli hesabı olması.
Yalan ve gizli kapaklı işler yapılması çok büyük bir sorun.

Masallah kac senedir sosyal medya kullaniyorum takip edecek 900 hesap bulamadim😖 Yani aslinda bu adam sana layik degil. Atanma bekleyen bir sürü insan var..yani senin duygularina ve zamanina yazik..ailende buna üzülüyordur
Haklisin ve gençliğim gitti yani 22 yaşındaydım ta en başında bile yalan söyledi ailem ortaya çıkardı yalanını bu bile zaten yeterli bir nedendi ben yalandan nefret ederim aldatmaktır çünkü şimdi de göz göre göre Benim değil hesaplar diyor kimseyi takip etmedim diyor ama gördüm böyle biri ancak bana zarar verir ki zaten aylardır perişanım geçmiyor

Demek ki siz adamın gözünün dışarıda oluşunun farkındasınız ve o yüzden sosyal medyayı yasakladınız. Güvenilmez biriyle neden göz göre göre evlendiniz anlamadım.

Ay ben 10 yıl diyince evlilik sandım meğerse uzaktan ilişkiymiş 😳

Son düzenleme:
Sosyal medyayı genel olarak ne amaçlı kullanıldığı belli hanefendi tanışma aracı olarak gören çok o yüzden de evet istemiyorum
Oyyy, o zaman çok net yasaklamalısın ki asla kötü kötü bişiler yapamasın.

Adam 10 yildir yaninizda degil, aldatsa sosyal medyadan mi aldatacak? Bu kadar ozguvensiz olmayin. Yapan her sekilde yapar. Guven boyle kazanilmaz ya da beklenmez.
Doğru diyorsun onu da bilemem tek dayanağım beni sevmesi.yani başkası olsa benimle olmayacağı aldatmaya da değmeyeceği başka biriyle olabilir çünkü uzaktayım ama beni elde tutuyor da olabilir

Oyyy, o zaman çok net yasaklamalısın ki asla kötü kötü bişiler yapamasın.
Bu kanıtlanmış birşey çoğunluk öyle giriyor tanışma amaçlı özellikle erkekler bunun dışında kullananlara saygım var

900 kadın takip ettiği bir hesap varsa ne yi bekliyorsunuz siz? 10 yıl falan demeyin,yaşadığınız ilişki zaten sağlıksız. 30 küsür yaşlarında atama bekleyip çalışmayan sevgiliden ne hayır bekliyordunuz zaten. Bu böle tek başına ayrilnka için yeterli zaten.

Haklisin ve gençliğim gitti yani 22 yaşındaydım ta en başında bile yalan söyledi ailem ortaya çıkardı yalanını bu bile zaten yeterli bir nedendi ben yalandan nefret ederim aldatmaktır çünkü şimdi de göz göre göre Benim değil hesaplar diyor kimseyi takip etmedim diyor ama gördüm böyle biri ancak bana zarar verir ki zaten aylardır perişanım geçmiyor

Bence sevgiden cok bu durumda baska düsünceler devreye giriyor. Gecen yillar, aileyi hakli cikarmamak, haksiz cikmamak gibi. Cünkü acik konusalim: kimse kontrol etmek zorunda oldugu bir erkek yaninda istemez. Seven erkek zaten belli eder, iliskisine sahip cikar, güven kirmaz. Kendinizi daha fazla yipratmak ve yalnis insana zaman kaybetmek yerine profesyonel destek alip bu "iliskiden" cikmanin yollarini arayin. Güven olmadigi yerde hicbir iliski devam etmez.

Arkadaşım hepsi bir yana, çok yorucu, tüketici, yıpratıcı bir ilişki değil mi bu? Güvenmiyorsanız zaten nedenleriniz vardır. Adam gitmiş sahte hesap açıp 900 tane kadın takip etmiş. Gözünüz görmüyor, yanında değilsiniz, allah bilir neler yapıyordur. Bir de hala inkar ediyor. Bir düzen kurayım da kavuşalım artık demiyor. Siz yanınızda olan, hayatı paylaşabileceğiniz, güvenebileceğiniz bir adamı hak etmiyor musunuz? Ben olsam koparıp atardım tek seferde. Söylemesi zor ama 30'lu yaşlarda bir kadın için uzak mesafe ilişkisi yürütmek hiç sağlıklı değil. Hayatı kaçırıyorsunuz bu ilişkiyi sürdürdükçe.

e tamam işte zaten güvenmiyormuşsunuz sevgilinize. şimdiye kadar güvenmediğiniz adamla nasıl sürdürdüyseniz o şekilde devam edeceksiniz.
Şifre vermektense hesap kapatan yok diyip gizli hesaplar açan birine evet güvenemiyorum güvensiz de nasıl olur bilmediğimden belki bir yolu vardır güveni onarmanın diye sordum ama yok sanırım.

Sizi tenzih ederim o halde ama genel öyle nasıl desem bilemedim onu.Erkeklerde daha yaygın birşey benim niyetim değil onların kötü o yüzden dedim tanışma amaçlı kullanma yaygın sosyal medyayı. sürekli her yerini çekip koyan insanları özellikle de kadınları takip etmek için giren de çok.azınlık sizin gibi niyetlerle giriyor
İşte soeun tam da burda. Böyle şeyler yapabilecek bir karakterdeyse. Yasaklayarak çözülemez bu. Aldatma konusunda güven duymuyorsanız zor da gelse ayrılmalısınız

Yalnız sosyal medya kapattırarak hiçbir şeyi çözemezsiniz ki. Uzaktan ilişki yürütüyormuşsunuz adam belki ohoo kimlerle buluşup görüşüyor. Başka sevgilisi dahi olabilir ve ruhunuz duymuyodur.

Şifre vermektense hesap kapatan yok diyip gizli hesaplar açan birine evet güvenemiyorum güvensiz de nasıl olur bilmediğimden belki bir yolu vardır güveni onarmanın diye sordum ama yok sanırım.

malesef.
eldeki adam bu. siz yasak koyup değiştiremezsiniz. keşke 10 yıl beklemeseydiniz seviyorum diye diye boşuna zaman harcamışsınız. şimdiye unutmuş başkasına aşık bile olmuştunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X