Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

Sidik yarıştırmak deyimini gerçek hayata osuruk yarıştırmak olarak geçirmişsiniz. Bebek doğunca onun pırtlarıyla yarışırsınız artık :KK70:
başta utanıyordum baktım eşim zıvanadan çıktı bende başladım bir de gaz problemi yüzünden kaç kez hastanelik olunca adam tezahurat yapıyo artık
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif
xenforo-smilies-kk70.gif

uyduruyor bı tarafından uyurkende acıkmıs telefon dalga gecıcek baska yer bul

Allahım hıc gulecegım yoktu uyurkende mı acık valla dakıkalar iyi yetiyor size ayrıca ben senin yerinde olsa. rahatsız olurdum annemle dedıkodu yapcak olsam belkı abımle ugrascam hep dınlıcek ne kotu :KK53::KK53::KK53:

İtiraf ediyorum ;(
Bizde üniversite de de bizim odadan bir kıza asılan gıcık çocuğu gizliden arayıp odacak kolumuzda zart zırt zurt sesi çıkarıp kapatıyorduk ama senin numaran çıkmış be güzelim bulur çocuk seni şimdiden ne zartlı olduğunu görmüş:deli:

Insanlik hali diyenler var ama arkadas ben nu insanlık hali olan seyi niye hic ulu orta yapmıyorum gelmezki öyle ne
rahatsınız arkadas gidin lavabo denen sey ne icin var hava almak icin mi tobe allahim ya gerçekten en son ulu orta 12 yaslarimda evde guerken kacirdigimi hatirlarim lutfen yanliz bile olsaniz gidin lavaboya canim birisi olunca yaptiginizda utaaaniyosaniz yanllizkende kendinizden utanin ne kadar ayip bisey lavabo varken bide o odada o kokuyu nasil çekiyorsunuz yada odaya gelen kisi ?
Gaz için tuvalete gidilirmi ?
kimse yoksa kendinle başbaşaysan gidilmez yahu sal gitsin okadar kasmaya ne gerek var
Odada kokusu kalan gaz mı var camı açtımı uçup gidiyo zaten
Ayy çok iuğğrenccimm :KK8:

Benim bi ogrermen arkadasimda boyle uyuyolarmiso zaman ben evliydimanlatiyosu ay hep teldeyiz sabaha kadar acik filan bende diyodum evlenince gorcez yok nefesimizi donliyoruz uyuyamiyorum cok asigim cok seviyorum :))) simdi evli bi cocugu var arada konusuyoruz o baska bi sehirde nabiyon kiz nefesini dinliyo musun sabaha kadar diyorum ahh ahhh hep seni aniyorum diyo :KK70: kapa telefonu bosuna radyasyon alma kardesim sevgiler

G.tünden birseyler uydurma

işsiz misiniz ya sabah dan akşama dek telefonu açık bırakıyorsunuz sıkıntı nedir çözemedim.
biraz insanın kendine özel vakti olur ne bu böyle görmemişlik. Azıcık kendinize değer verin.

Nasilda g.tünden birseyler uyduruyorsun
Aileme kendime deger vermedigimi nerden biliyorsun beni tanimadan yorum yapma

Tes
Uzaktan ilişki yürütmek böyle bir şey işte.
Ben de ergen olmadığım ve çalıştığım halde bir zamanlar ilişkim böyleydi. ailemin evde olmadığı zamanlar Skype devreye girer ve uyurken bile o kamera açık kalırdı. Gece tuvalete, su içmeye kalkıp kamera ekranında sevdiğin insanı görmek mutlu ederdi. Şimdi aynı adamla evliyim, aynı yataktayım ve gece ayağı bana değse çemkiriyorum neden uyandırıyorsun diye. Demem o ki sevenlere elleşmeyin, bu aşkın ilk evrelerinde yaşanabilen gayet normal bir durum, zamanla geçiyor.
Tesekkur ederim canim bence cok fazla gereksiz tepki verip abartiyorlar bu telefonlasma olayini

Back
X