- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
Uyurkende mi hep açıkBizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik

neyin kafasını yasıyorsunuz siz . çok eneteresan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyurkende mi hep açıkBizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Şimdi ne diyeyim diye soruyorsun ya,
Top atıldı orucumu açtım de
Baban falan evdeyse,babam geldi o yüzden kapattim pat diye falan de. Hem pirtta babana kalır. Ciddiyim.
pırtta babana kalır mı offf öldüm gülmekten ya
ahahhahaha![]()
çok komik değil mi ya hala gülüyorum
Tey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))Sevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?
Bence deçok komik değil mi ya hala gülüyorum
babaya kalan pırt
ahahahhahahahaaa![]()
Tey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))
"Sevgilime pırt yaptım" cümlesinde "sevgilime kek yaptım" tadı yok mu ama?
- Aşkım bak bunu senin için yaptım.
+ Ne hayatım?
- Zooort
Sidik yarıştırmak deyimini gerçek hayata osuruk yarıştırmak olarak geçirmişsiniz. Bebek doğunca onun pırtlarıyla yarışırsınız artıkTey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))