Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik
Uyurkende mi hep açık:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

neyin kafasını yasıyorsunuz siz . çok eneteresan.

Şimdi ne diyeyim diye soruyorsun ya,
Top atıldı orucumu açtım de :KK53:

Baban falan evdeyse,babam geldi o yüzden kapattim pat diye falan de. Hem pirtta babana kalır. Ciddiyim.
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

pırtta babana kalır mı offf öldüm gülmekten ya

ahahhahaha:KK70::KK70::KK70:

Banyo yaparken,tuvalette iş görürken telefon yanında değildir umarım :duduk:
Aşkımm bir dakka çişimi yapıp geliyorum demiyorsundur tel açıkken :skandal:

offf böyle bir konuya takılacagım aklım agelmezdı
yorumları sonuna kadar okudum sayfa sayfa

konu sahibi, ergen değilim demişsin ama , ergensin baya baya......
yasını da hıcbıryerde soylememıssın sırf bunu merak ettıgım için tum sayfaları okudum..

E telefon hep açıksa pırt yapman normal ki
Bunun büyük tuvaleti var, küçük tuvaleti var, geğirmesi var. Pırt en masumu.
Ergen değilim diyorsun çünkü kendini dışardan göremiyorsun, konuşulmasa da telefon açık, uyurken de açık hani sevgili bulamamış bulamamış bulunca da tutmuş telefonunu koparmış cinsindensin :KK51:
Abartı yaşıyorsun ilerde ayrılık durumu olursa "nefesimizi pırtımızı dinleyerek uyuyorduk" diye konu açarsın artık. Bunun eksikliği büyük olur:KK69:

Yani konuşulmuyorsa telefon neden açık tutulur ki? Amaç ne yani? Ne işe yarıyor?
Bu şartlarda pırtta yapılır,zortta yapılır doğal olarak.
O telefonu konuşacağınız zaman kullanın bence,

Sevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu :KK43:(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?
Tey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))

Tey Teyy ben kocamla yarışa giriyorum :) Adam sevgiliyken durmadan pırtlıyodu beni de alıştırdı. Onu geçmek için yumurta yoğurt yiyorum :))

şaka dimi ya

vallahi buraya yumurtanın o kekremsi o pırtla ve yoğurtla karışmış kokusu geldi şu an ekrandan aldım bunu

hem buna gerek yok hamilelikte vücut doğal pırtlatma mekanizması uyguluyor

Sidik yarıştırmak deyimini gerçek hayata osuruk yarıştırmak olarak geçirmişsiniz. Bebek doğunca onun pırtlarıyla yarışırsınız artık :D

Back
X