Sevgilime telefonda pirt yaptim :(

Sevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu :KK43:(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
Telefonu neden kapattin derse neden aramadin derse ne diyim?
Duyduğuna göre o pırt değil zort zırt olmuş

Kamyoncu dayi var bi tane youtube da efsane.Adamin muthis bir lafi var videoda tabi biraz kufurlu o geldi aklima "geberecieenn geberecieenn ...." diye basliyor.Tam o durum haha.2 sene daha boyle telelefonda devam ederseniz olacagi o.Ileride askinizin meyveleri radyasyondan cift kafali cikarsa sasirmayin aşk kuşlari.

Bir de degilim demis ama tam ergen semptomlari.
1-telefonu kapatmamacasina konusmak
2-kendini odaya saatlerce yalniz kapatmak. :KK53:

Uzaktan ilişki yürütmek böyle bir şey işte.
Ben de ergen olmadığım ve çalıştığım halde bir zamanlar ilişkim böyleydi. ailemin evde olmadığı zamanlar Skype devreye girer ve uyurken bile o kamera açık kalırdı. Gece tuvalete, su içmeye kalkıp kamera ekranında sevdiğin insanı görmek mutlu ederdi. Şimdi aynı adamla evliyim, aynı yataktayım ve gece ayağı bana değse çemkiriyorum neden uyandırıyorsun diye. Demem o ki sevenlere elleşmeyin, bu aşkın ilk evrelerinde yaşanabilen gayet normal bir durum, zamanla geçiyor.

nolcak ki ya
ben yapsam aşkım pırt yaptı der güler pis pis:D
azıcık rahat olun:P (rahat olun derken habire zart zurt yapın anlamında değil)

Ayy ne güldüm ya :) bunda ne var sanki insanlık hali olabilir annem faln geldi kapatmak zorunda kaldım diyebilirsin anlamamistir anlasada sorcak değil ya aman sanki kendi yapmıyor mu boşver benim ark devamli yapardi boşver alissin simdiden derdi bide :) bizde sevgilim le ayrı sehirdeyiz gündüz çalışıyor zaten aksamlari bi konusuyoruz ondada teli kapattirmiyor sabaha kadar açık uyuyoruz hergün artık aliskanlik oldu demekki yanlız degilmisiz
Bence sevgiliniz sizlere güvenmiyor. Ya başkasıyla konuşursanız yada dışarı çıkarsınız diye bütün gece açık kalıyor telefon.. Zira başka mantıklı açıklaması yok bunun..:deli::confused:

Canim olan olmuş yani artık. Eğer konuyu acarasa sorarsan hiç caktirma anlamasin söyle yatağın gicirtisi olabilir vs farkında değilim felan de.

Sevgilimle surekli saatlerce telefonlasiyoruz. Bazen konusmuyoruz ama telefon oyle acik kaliyor. Birseyle mesguldum o an dalginligima geldi unuttum telefonun acik oldugunu o da birseyle mesguldu konusmuyordu. O an seslice pirt yaptim. Yaptiktan sonra ustumden kaynar sular dokuldu sanki. O an aklima geldi telefonun acik oldugu :KK43:(( elim ayagim dolandi salak gibi hemen telefonu kapattim bide. Is isten gecti zaten. Simdi dahada rezil bir durum oldu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Kapattiktan sonra geri aradi ama acmadim. Ne diyecegimi bilmiyorum lutfen yardim edin. Biliyorum bu her insana olabilir ama utaniyorum. Sessiz olsaydi belki yatak gicirdadi diye dusunurdu ama degil ne yapayim
iyi guldum sabah sab
ay iyi guldum sabah sabah yorumlar aldi goturdu beni :KK53::KK70::KK70:

Ben sana asıl endişelenmen gereken şeyi söyliyim, kayınvalidemde beyin tümörü tespit edildiğinde doktorunun sorduğu ilk soru " başucunda telsiz telefon var mı?" Açık kalmış mobil telefona hiç girmiyim anladın sen..Allah korusun ..

Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik

:KK35: canım bu hiç normal değil biliyorsunuz değil mi? önce bunu sorgulayın ve elinizden geliyorsa değiştirin.

asıl sorununla ilgili olarak telefonu hepten kapatsaydın, yaa elimden yere düştü batarya fırladı falan deseydin, o sesi de muhtemelen ona yorardı. kapatıp geri açmamak olmaz. ayrıca olduysa da oldu, madem geceniz gündüsüzün beraber bu kadar çekinmeyin yahu.

Ben de bi süredir sevgilimden farklı sehirdeyim ama hic böyle yapmiyoruz biz.:110: hatta bazı günler hiç konuşmuyoruz sadece mesaj. Ay darlanirdim ben sürekli sürekli.

Bizde boyle hep acik kaliyor o birseyler izliyor bende birseyler yapiyorum falan arada konusuyoruz . Uyurkende hep acik

:olamaz:
Hayır kampanyaların bile bedava dakikası sınırlı
500 dakika, 1000 dakika..
Her gün gece gündüz açık olduğunu varsayarak
fatura gideriniz nedir merak etmedim değil.

Back
X