Sevgilime tokat attım.. :(

ben yazdığım hiçbir şeyde onun aramasını bekliyorum gibi bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum.. Yazdıysam bir gösterirseniz pişkinliğimi sizinle paylaşayım..

ilk yazdığınız mesajın son paragraflarında belirtiyorsunuz.

" Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ? "

bakın bunlar sizin cümleleriniz ve içinde aramasını beklediğinizi anladığımız cümleler kurmuşsunuz, bir çok kişinin anladığı aynı.

Son düzenleme:
Bu sitenin de su samimiyetsizligine gicik oluyorum.
Abarttiniz, ay vurmus da nolmus kadinin tokatindan nolur. Biz de zaten adamin yanagi acidi diye tepki gosteriyoruz konu sahibine.

Kocalari vurmadan sirf el kaldirip yumruk yapinca bile "uhuhu bosancam yea" diye konu acan kadinlar bi'kadin yapti mi "ay incileri mi dokuldu sanki" moduna giriyo.

İliskide salak bile desen o iliskinin suyu cikmistir demektir. Saygi cok baska bi'sey deli gibi asik ol saygi bittigi an o ask coptur. Kocalarinizi tokatlayin bakalim iliskiniz kaldigi yerden aynen devam mi?

ben olsam iliskimiz devam eder mi bilmiyorum ama o gece icin ozur dilerim kesinlikle olmamasi gereken bir seydi derdim ve ilk isim ofkemi kontrol etmeyi ogrenmek olurdu yoksa daha cooik uzulurdum..ama beni aramasini beklemem de bu durumda hic olmayacak sey olurdu galiba..

Kendiniz iki kere soylemissiniz iki gundur ses beklediginizi ve hic bisey yapmadan eliniz kolunuz bagli oturdugunuzu..

Daha evlenmeden dövmüşsün adamı.
Şimdi garibim diyordur evlensek belki de koca cinayeti işleyecek bu kız diye... o_O

Bence cesaretini topla
Karşısına çık özür dile affettir kendini.
Bence kabul etmeyecek ama erkek olarak zor bir durum..

Ya da yarın öbürgün evlendiğinizde,
Sana elini kaldırdığı zaman sesini çıkartamayacaksın,
Sana dediği cümle şu olucak,
"Sende bana vurmuştun ben neden vurmuyayım" !!!

evet kesinlikle haklısınız bu bir bahane değil.. Fakat o an beni sadece benim gibi olan kişilerin anlayabileceğini düşünüyorum.. Gerçekten hastalık deyin, yanlış deyin ne derseniz deyin evet haklısınız ama öncelikle beni anlayarak yorum yapmanızı beklerdim.Çünkü zaten yapılanın hata olduğunu ben de biliyorum. Yardım alın demek sizin için çok basit olabilir. Ama burada asıl mesele burda benim tarzımda bi insan var mıdır ve bu insan bu durumu aşmış mıdır, nasıl davranmıştır, ne yapmıştır bunu öğrenmek ve bu durum için nasıl bir çözüm yolu bulmam onu görmektir.

Sizin gibi olan bir kuzenim, bahsettiğiniz tarzda konuşmaları sadece sevgilisine değil ailesine de yapıyor, çünkü bu artık sizlerin kişiliği oluyor ve karşınızdakilerin kırılıp-kırılmadığını fark edemiyorsunuz.
Her ne kadar "o an farkında olmuyorum, kötü niyetli değildim" deseniz de, insanları kırıp-rencide ediyorsunuz.
"doktora git" dememiz basit değil, problem olduğunu gördüğümüz için söylüyoruz.. iyiliğiniz için..
Siz de demişsiniz "ağzıma geleni sayıyorum, kendime engel olamıyorum" diye..
Demek ki artık adamın da sabrı taşmış ve patlamış..! Siz de ona patlatmışsınız..: )
Trajikomik olsa da, oldukça üzücü bir durum aslında..
Bence kuru kuruya değil, hoş bir jest yaparak kendisinin gönlünü almaya çalışın..
Ve biran önce bir psikiyatra gidin.. "öfke kontrolü ve davranış bozukluğu " üzerine tedavi olmanız şart.!

Son düzenleme:
bence bu zamana kadar iyi dayanmış. ne kadar haklı da olsan bir kavgada kendini kaybedecek kadar bağırmak çok çirkin birşey

Kadınların kafasıyla erkeklerin farklı.
Erkekte öfke kontrolü yoksa çoğunlukla bu tokatla kalmıyor ilerliyor.
Ama kadın manen bu şekilde değildir, çoğunlukla ilerlemez, tekrarı düşüktür.
Bu durumlardaki tepkiler de tam olarak bir değildir çünkü duygusal mantıksal farklılık var.
Tokatlasın, dövsün, tekrarlasın demiyoruz zaten o başka bir olay, öyle bir eğilimi varsa zaten yardım alma durumunu daha bir düşünmeli.
Ha gurur kırıcı evet, doğru değil, bir şey yaptığı da yok sevgilinizin.
Tabi sevgilinizin nasıl biri olduğuna da bağlı bazısı affetmez bazısı şans verir bazısı o kadar önemsemez ne bilim.. Ama susmasından belli durum biraz ciddi ve zaman aleyhinize işliyor siz sustukça...

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
bunu sevgiliniz size yapmış olsaydı... ve yine konu açsaydınız..şiddet yanlısı vs diyip görüşmeyin derdik... özür dileyin ..yani barışma ihtimaliniz olmasa bile özür dileyin... sırf geri dönmesi için değil bir insana vurduğunuz için özür dileyin...

Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?

adam kurtulmuş...

ilk yazdığınız mesajın son paragraflarında belirtiyorsunuz.

" Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ? "

bakın bunlar sizin cümleleriniz ve içinde aramasını beklediğinizi anladığımız cümleler kurmuşsunuz, bir çok kişinin anladığı aynı.

siz benim NE YAPMALIYIM çabalarımda ki çaresizliklerimi buna yormuşsanız diyecek laf yok. Birşey yapmalıyım ama ne diyen birine oh valla hiç birşey yapma karşıdan birşey yapmasını bekle demek çok tuhaf geldi bana..

arkadaşlar merhabalar günaydınlar.. =) İşe gelir gelmez ilk boşlukta sizlere haber vermek istedim.. Dün bahsettiğiniz üzere iş yerine çiçek sepetindeki gurmelerden bir tane yolladım.. Kart üzerine de çok üzgünüm özür diliyorum yazdım.. Sonra öğle arasında aradı donuk bir sesle akşam konuşalım dedi.. Tabi ben akşamı nasıl ettim anlatamam.. Sonrasında aklımı başıma getirecek öyle bir söz etti ki... Bak ben birkez sana karşı çemkirdim sen direk tokata sarıldın halbuki sen bunu hep yapıyordun hep çemkiriyordun.. Ne kadar çirkinmiş değilmi..Bundan sonra ilişkimizin bir kuralı var. Çemkiren taraf kim olursa olsun tokat yemeyi haketsin. Bu şekilde benimle devam ediyorsan edersin dedi. Eşşek bana iyi bir ders verdi.. Konu açılmışken ben tekrar özür diledim kesinlikle bir daha tokatlık bir durum aramızda olmayacak çünkü ben bir uzmana gittim bunu kontrol altına almak için elimden geleni yapacağım dedim. Nasıl Sevindi ( demek hakketten abartmışım ) sonunda ya dedi ve sarıldı.. Şimdi sizlere koca bir teşekkürü borç bilirim.. Aman kızlar gereğinden fazla dırdırcı nazlı olmayalım.. = ) Ve son olarak gerçekten şu hayatta kötü berbat dediğimiz herşey bambaşka kapılar açılmasına vesile oluyormuş. Umarım hayatınızda, hayatımızda herşey istediğimiz gibi olur sevin sevilin aman kavga etmeyin kavga ettiyseniz boşverin gidin sadece sarılın.. Aşk kolay bulunmuyor.. ( noluyorr bana yaa... = ) Bir an bir polyanalık sevgi pıtırcıklığı çöktü üstüme... = )) )

sevgilin haklı. Ortada bir şey yokken bu hale dönmen ciddi bir sorun.
Ben olsam seninle gelecek düşünürken çok endişeli olurdum.
Zaten tokat mevzusuna hiç değinmeyeceğim. Çok çirkin, erkek için ne kadar çirkinse kadın için de en az o kadar çirkin.
Çocuklarımıza vurmuyoruz artık, hayvanlar artık sevgiyle eğitiliyor. Sen ne yaptığını sanıyorsun?

Canım benim önerin için minnettarım dediğiniz gibi meyve sepeti yolladım durum kontrol altında.. :KK66: çook teşekkür ederim ya.. : )
meyve sepeti geçici bir çözüm anlık mutluluk, hatta çocuksu..
Sen kendini değiştir, çok zor ama yapmak zorundasın.

Back
X