Sevgilime tokat attım.. :(

Ben de hep hanım hanımcık durdum .
Başımı hep yumuşak tuttum.
"Canım" demeden konuşmadım .
Terk edildim. Öğrendim bu işler böyle oluyormuş. :KK14:..
Bir erkekten kıymet görmek istiyorsan eğer onu sürüm sürüm süründüreceksin.
Konu sahibesine bakar mısınız .
Arayıp ulaşmaya çalışıp özür dileyeceği yerde hala daha beni niye aramadı diye düşünüyor .
Trajikomik geliyor bana :KK45:
Sorma :) ben istesem de tokat atamam heralde yaa millet bi hoş :) Yine de kiymetimiz bilinmiyo, tokat atsak boyle olmazdik belkide :)

ayıp etmişsin bencede.
geri dönüşü var mı bilemiyorum.o senin kendini ona affetirmene kalmış birşey.2 gün sesi soluğu çıkmadığına göre çok fazla kızgın,kırgındir sana.kapısına bile dayansan,affet,özür dilerim bile desen anında affetmeyecektir.

Öfke kontrolsüzlüğü insanı böyle rezil eder. Hadi geçmiş olsun. Aşın bu probleminizi.

Aynısını yaptım 2009 senesinde... Ah ne deli bir çağımdaydım.. Hem de bir tokat değil, 3-4 tokat üst üste attım.. ellerimi tutmasa durmayacaktım da.. Ama ne kadar pişman oldum anlatamam.. Çok utandım kendimden.. Günlerce yalvardım sonra.. Şimdi keşke beni affetmeseydi diyorum orası ayrı.. Herkes hata yapabilir.. Kısacası.. özür dile ve affettir kendini.. Yılların hatrına bağişlasın bir kerelik..

Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?

Geçmiş olsn.Sevgiyi aşkı sabırsızlığınıza kurban ettiniz.Nasıl ki bayana uygulanan şiddet kınanıyorsa bu da aynısıdır.Bir daha sabrı ve sükuneti öğrenmeden ilişki filan yaşamayın siz.O da gider ve hanım hanımcım bir kız bulur.Şiddetin cinsiyeti olmaz ve asla iltimas geçilmez.

Yaptığınız çok terbiyesiz ve itici....

şiddet şiddettir. buradaki çoğu arkadaşın da dediği gibi, erkeğe yapılan şiddetin, kadına yapılan şiddetten farkı yok gözümde. aynı terbiyesizlik bana göre. açıkçası sevgilinizin yerine olsam değil aramak bir daha suratınıza bakmazdım.

Bu konuda yazan bazı bayanlara şaşmamak elde değil.Ortada onur kırıcı bir davranış varken kalkmış '' erkeğin attığı tokatın şiddeti ile bir mi '' demeler hatta neredeyse eline sağlık demeye kadar varan söylemler.Arkadaşlar aklınızı başınıza alın.Ne demek şiddet uygulamak ya.Ya siz olayı ciddiye almıyorsunuz ya da hemcinsimiz ne yaparsa makbulumuzdur diyorsunuz.

Bak arkadaşım senin ilişkiden önce kendini bir kaç eksik konuda eğitmen lazım.Kulak asma saçma saçma konuşanlara.Yaptığının ne derece onur kırıcı bir davranış olduğunun farkındasın.Ve aynısının sana yapıldığında nasıl bir psikolojik yara bırakacağının da bilincindesindir.Dolayısıyla ilk önce bu eksikliği gider.Aksinde bir zaman sonra bunun arkasına sığınmaya başlar ve yaptıklarını mübah görürsün.

Bir insanın onurunu kıracak her türlü eylem ve söylem ne erkeğe nede bayana yakışmaz.Feminist tavırlara bürünmekten ziyade hümanist davranmak en güzelidir.

İlişkinize gelince de:

Bu ilişkiyi unut.Çünkü artık sağlıklı bir ilişki olmaz.Evlilikte şiddet nasıl ki boşanma sebebi ise , sizinki de ayrılma sebebidir.Ve bir araya gelseniz bile asla o yara kapanmaz.

Bir de hala aramasini beklemek ne piskinlik.. Ne diyecek arayip sagol askim fln mi? Utanacaksiniz bu olmasi gereken ve ozur dileyeceksiniz affedip etmemek onun bilecegi is..

Hem tokat atıp hem aramasını beklemek nasıl bir fantezidir ya? İnsan biraz ar eder. Kimse sizin çemkirmenizi çekmek zorunda değil. Senin gibi bir arkadaş bende de var o kadar iticisiniz ki. Benimde patlamam yakındır

Hem tokat atıp hem aramasını beklemek nasıl bir fantezidir ya? İnsan biraz ar eder. Kimse sizin çemkirmenizi çekmek zorunda değil. Senin gibi bir arkadaş bende de var o kadar iticisiniz ki. Benimde patlamam yakındır

o kadar yazı yazdım hangisinde onun aramasını bekliyorum gibi bir ibare gördünüz çok merak ediyorum.. canım benim senin patlamana gerek yok sen olmuşsun..İçinde patlamışsın farkında değilsin..

Kadının da erkeğin de şiddetine tahammülüm yok. Öfke kontrolü için bir an önce bir psikoloğa gidin. Yardım alın..

Sen de bana vur ödeşelim de belki affeder..:63:

Çekilecek dert olmadığını ispatlamışsın kendin bravo.

çekilirim veya çekilmem bu sizi ilgilendirmez.. Sadece yapı meselesi olduğunu anlamanız kafi.. Amaç da zaten bu yanlışı düzeltmemde görüşünüzü almak..

Bir de hala aramasini beklemek ne piskinlik.. Ne diyecek arayip sagol askim fln mi? Utanacaksiniz bu olmasi gereken ve ozur dileyeceksiniz affedip etmemek onun bilecegi is..

ben yazdığım hiçbir şeyde onun aramasını bekliyorum gibi bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum.. Yazdıysam bir gösterirseniz pişkinliğimi sizinle paylaşayım..

o kadar yazı yazdım hangisinde onun aramasını bekliyorum gibi bir ibare gördünüz çok merak ediyorum.. canım benim senin patlamana gerek yok sen olmuşsun..İçinde patlamışsın farkında değilsin..
hahhha laf mı soktuğunu sandın? yapı meselesiymiş iyi yarın bir gün oda sana geçirir bir tane, kusura bakma yapım bu der

Mesajlarimi es gecmissin sanırım .
Yoruma açık degildiysen konu acmasaydin canım .
Birinin yüzüne vurmak ağır bir şeydir tamam mı bilmiyorsan öğren .
Yapım bu , yapı meselesi diyemezsin

durduk yere vurmuşsun. kendi şımarıklıgın yüzünden... 'çok vazgeçilmezim, dünya benim etrafımda dönüyor, o kadar seviliyorum ki...' havasında olanlardansın. bi dahakine tokat atacaksan bari şımarıklıgın yüzünden atma.

Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
Yapacak bişeyin yok. O kadar laf saymış kavga etmiş söyledikleri seni terk edeceğinin habercisiydi zaten. Attığın tokatla da noktayı koymuşsun. Eğer olur da barışırsanız nedeni sırf senden intikam almak istemesinden olur ve bişekilde zarar verir sana üzülürsün. Iyi biriyse dönmez zaten. Çok aşık olsaydı zaten sana bağırmazdı sakinlikle çözerdi. En iyisi o sayfayı kapatman.

Back
X