Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma :) ben istesem de tokat atamam heralde yaa millet bi hoş :) Yine de kiymetimiz bilinmiyo, tokat atsak boyle olmazdik belkide :)Ben de hep hanım hanımcık durdum .
Başımı hep yumuşak tuttum.
"Canım" demeden konuşmadım .
Terk edildim. Öğrendim bu işler böyle oluyormuş...
Bir erkekten kıymet görmek istiyorsan eğer onu sürüm sürüm süründüreceksin.
Konu sahibesine bakar mısınız .
Arayıp ulaşmaya çalışıp özür dileyeceği yerde hala daha beni niye aramadı diye düşünüyor .
Trajikomik geliyor bana![]()
Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?
Hem tokat atıp hem aramasını beklemek nasıl bir fantezidir ya? İnsan biraz ar eder. Kimse sizin çemkirmenizi çekmek zorunda değil. Senin gibi bir arkadaş bende de var o kadar iticisiniz ki. Benimde patlamam yakındır
Sen de bana vur ödeşelim de belki affeder..
Çekilecek dert olmadığını ispatlamışsın kendin bravo.
Bir de hala aramasini beklemek ne piskinlik.. Ne diyecek arayip sagol askim fln mi? Utanacaksiniz bu olmasi gereken ve ozur dileyeceksiniz affedip etmemek onun bilecegi is..
hahhha laf mı soktuğunu sandın? yapı meselesiymiş iyi yarın bir gün oda sana geçirir bir tane, kusura bakma yapım bu dero kadar yazı yazdım hangisinde onun aramasını bekliyorum gibi bir ibare gördünüz çok merak ediyorum.. canım benim senin patlamana gerek yok sen olmuşsun..İçinde patlamışsın farkında değilsin..
Yapacak bişeyin yok. O kadar laf saymış kavga etmiş söyledikleri seni terk edeceğinin habercisiydi zaten. Attığın tokatla da noktayı koymuşsun. Eğer olur da barışırsanız nedeni sırf senden intikam almak istemesinden olur ve bişekilde zarar verir sana üzülürsün. Iyi biriyse dönmez zaten. Çok aşık olsaydı zaten sana bağırmazdı sakinlikle çözerdi. En iyisi o sayfayı kapatman.Arkadaşlar merhabalar.. Herzaman ki gibi yine sevgilimle olan bir problemde sizlerin düşüncelerini almak istiyorum... Dün bir cafede akşam yemeği yiyoruz ufak tefek problemli kayda değmeyecek bir konu da küçük bir tartışma yaşadık. Birazda uzatınca tabi kendimi biliyorum bu tarz durumlarda malesef kendimi kontrol edemiyorum. zaman zaman ona hak versemde o sinirle hiçbirşey düşünmeyip ağzıma geleni sayıyorum ( tabiki kötü laf değil sadece çemkirme ) sonu ne olacak düşünmüyorum..Sonra ben hemen kalktım sinirle lavaboya gittim millet içinde tartışmamak için..Döndüm hesabı ödedik ve kalktık.İşte bizimki arabaya biner binmez birden bir parladı ki.. Yeter artık her tartışmada ben seni çekmek zorundamıyım en ufak şeyden herzaman böyle sorun çıkarıyorsun. Bir kez olsun ılımlı yaklaşsan ölün mü. Nasıl bir insansın. Bu nereye kadar böyle devam edecek daha ortada hiçbir sorun yokken nasıl bir anda böyle berbat hale dönüşüyorsun diye ağzından geleni saydı.. Bağırmalar çağırmalar ama nasıl öfkeli. Daha öncede böyle tartışmalarımız olmuştu ama sonradan halimize gülüp geçmiştik. Ama bu sefer o kadar ağırdı ki sözleri nasıl oldu nasıl bitti hala şaşkınım ve yeter be deyip elimi birden yanağında hissettim. = ( Madem öyle git hanım hanımcık birini bul dedim indim arabadan eve geldim. Ama o yüz ifadesi aklımdan hiç gitmiyor çok pişman oldum.Sanırım onu kaybettim. 2 gün oldu hiç ses yok. Ve daha kötüsü o anda hiçbirşey düşünmeyen ben aklı başına gelmiş kuzu gibi evde oturup salaksın işte ne vardı sanki büyütecek.Yıllarını paylaştığın gelecek düşündüğün insanı bir hiç yüzünden kaybettinler sardı heryerimi.. = ( Şimdi ne yapayım kızlar ben.Olayda sevgi aşk adına bir problem yok birbirimizi sevdiğimizi ikimizde biliyoruz. Birşeyler yapmak istiyorum ama karşısına çıkmaya utanıyorum. Bir erkek için de bu durumun ne kadar ağır olacağını düşündükce elim kolum bağlı böyle bekliyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. ?