Sevgilime yalan söyledim?

hasret637

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2023
11
2
1
40
Arkadaşlar sevgilime yalan söyledim beraber aynı yer de çalışıyorduk ben sevgilim ile tanıştığımda eşimle boşanma ve bosanmamak arasında gidip geliyordumm çok büyük problemler vardi kesinlikle ilişki evlilik yeni birşey aklımın ucunda bile yoktu arkadaşça soru sormuştu nerelisin diye bende eşimin memleketini söylemiştim Amasya diye öylede kaldı şimdi boşandım ona karşı çok yoğun duygular besliyorum ve birlikteyiz nasıl soylicem nasıl anlaticam kendimi bilmiyorum yardım edin

Arkadaşlar sevgilime yalan söyledim beraber aynı yer de çalışıyorduk ben sevgilim ile tanıştığımda eşimle boşanma ve bosanmamak arasında gidip geliyordumm çok büyük problemler vardi kesinlikle ilişki evlilik yeni birşey aklımın ucunda bile yoktu arkadaşça soru sormuştu nerelisin diye bende eşimin memleketini söylemiştim Amasya diye öylede kaldı şimdi boşandım ona karşı çok yoğun duygular besliyorum ve birlikteyiz nasıl soylicem nasıl anlaticam kendimi bilmiyorum yardım edin

O zamanlar evli olduğunuzu bilmiyormuydu?

Yalan ne tam olarak? Evliliğini mi bilmiyordu? Boşandım mı demiştin? İlişki başladığında evli miydin?
Bi de neden boşanmak üzere olduğun adamın memleketini söyledin ki. 10 senelik evliyim hiç eşimin memleketi için şuralıyım demedim. Değilim çünkü., 🙄

Yalan ne tam olarak? Evliliğini mi bilmiyordu? Boşandım mı demiştin? İlişki başladığında evli miydin?
Bi de neden boşanmak üzere olduğun adamın memleketini söyledin ki. 10 senelik evliyim hiç eşimin memleketi için şuralıyım demedim. Değilim çünkü., 🙄
İş yerinde kimse boşandığı mi bilmesini istemedim hemde spontane gelisti

Bende keşke demeseydim su anda rahatsız olmazdim

Biliyordu sorun memleketimi yalan söylemem cok raha

Sizce problem edilir mi yoksa ben tamamen kendim mi problem ediyorum

Bence yalan bile sayılmaz. Sonuçta evlenince (malesef) kütük eş memleketine taşınıyor. Konusu geçerse söylersiniz ya da direk söyleyin kafama takıldı böyle demiştim ama ben buralıyım diye

Yalan memleketim Elazığ o zmn eşimin memleketini söylemem bundan rahatsizim normal bir arkadaşa bir arkadaş nerelisin diye sorar ya bende eşimin memleketini soyledim sonradan aşka dönüştü ilişki ciddiye bindi konu bu

Back
X