Sevgilime Yalan Söyledim

Aman nolucak bi yanlis anlasilma oldu bende o an duzeltemedim dersiniz bize anlattiginiz gibi anlatirsiniz sevgilinize. Adam babanizin isine pozisyonuna gore mi karar vericek sizie birlikteligine bir sey olmaz uzulmeyin

babam iflas etti. bi zamanlar sahibi olduğumuz dükkanda artık işçi olarak çalışıyor. eski şaşaalı günlerimizden eser yok de.

Yo yanlış anlamış gibi yapıp bi gün konuyu yine açın, sonra da o yanlış anlamış muamelesi yapın

Birdahaki bulușmanızda, sana ciddi bişey sorcam de, sen geçenlerde baban dükkanı ne yapacak diye sormuștunya ben dalga geçiyorsun sandım, sana bozmadan cevap verdim ama şimdi gerçekten öylemi sanıyorsun diye içime dert oldu de. Ve doğrusunu anlat.
Çok kötü ama sanırım tek hümanist çözüm bu gibi geldi bana.
Ve bundan sonra asla ve asla birdaha yalan söyleme canım.

Kaç gündür aklımda nasıl olduysa boşta bulundum.sen babamın dükkanı sanmışsn bnde öyle devam ettrdm ama değil söyleyeyim icim rahatlasin deyin.oyle yanlis anlamışsin falan sakın demeyin derim kaş yaparken göz çıkmasın.size yalan soyledin birde kılıf mi uydurup beni suçluyorsun der.
aslında siz yalana karşı biri olsanız zaten böyle bir konuda boşta bulunamazdiniz.cunku bir kere yalan söyleyenin hep söyleyeceğine inanıyorum. simdi bu olaydan yırtsanız başka bir gün başka bir durumda yine aynı duruma düşeceksiniz.tabiki arasıra pembe yalan dediğimiz durumlar olur ama sizinki biraz düpedüz yalan olmuş.

Öfff sende beni bi doğru anlamıyorsun.
Sen beni dinlemiyor musun yoksa ?
Çok kırıldım sana 1.5 yıldır babamın mesleğini hic mi anlayamadım üstelik söyledim de yani sana..

Bunu yapabilirsin amaaaa yalana kuyruk takmadıysan

bu kadar basıt bıseyde yalan soyleyen baska neler der acaba :)
devreder dıyene kadar hıc oyle tasaları yok cok sukur patronu dusunsun der gulerdın o an :)
yapacak bısey yok ya laf arasında babamda cok yoruluyor amaaan cıksa artık calısmayı bıraksa gün gorse deyın
sevgılınızde ısını kolay kolay nasıl bıraksın kıme devretcek ıs kurup bozmak kolaymı derse
o anda telafı edersınız,

eger nıye patronmus gıbı konustun derse, oyle bısey demedım kı yanlıs anlasılma olmus ısı devreder dedım dersın
sonucta bızlerde ıs yerınden ıstıfa ederken ısımızı bızden sonra gelecek kısıye devredıyoruz

Bi gün babanın işte yorulduğu ve ayrılmak istediği yönünde bi konuşma aç, orda sorar e dükkan babanın değilmiydi diye, sende yoo dersin.

E böyle böyle demiştin derse de, e görevi devreder anlamında söledim dersin.

Maalesef, baska cikis yok ne yazikki.
Tek care babanin o dukkani sakin almasi yada erkek arkdasinin hafize kaybi yasamasiki herseyi unutsun.
Belki bi ihtimal sevgilin unutkansa ben oyle bisey demedim demek, sen yanlis anlamissin demek.
Yada dalginligima geldi yok oyle bisey dukkan sahibi degil demek.

Konuyu yine aynı yere getirip babamda yaptığı işi yapacak devredecek birini bulacak malum patronunu zorda bırakmamalı tarzında bi cümle.kurup üzerine döşeme yapacaksın..sanki bundan önceden aynı şeyi ima etmiş gibi...
Ama yaptığın hiç doğru değil dikkat et yalanın küçüğü büyüğü olmaz

Of sanki kiz babasindan utanmis
Konu acamiyoruz iste boyleleri yüzünden
Vicdan azabi cekmissin ki ayrilik hesabi bile yapmissin
Tamam hos degil tabiki ama bi gun babandam konu ac.konu ise gelsin.orada bir calisan olduğunu anlayacagi birseyler soyle.o da: 'baban oranın patronu değil miydi?'derse: 'o nerden cikti'falan de.o eski konuyu hatirlatirsa da: 'saka yapmistim ben biliyorsun sanmistim.' de olsun bitsin

TAVSİYENİZ VARSA CEVAP YAZIN AZARLAMANIZI İSTEMİYORUM. YAPTIĞIMIN BİR HATA OLDUĞUNUN FARKINDAYIM.

Baban ne is yapiyor canim kendine gel azcik...
Sen gecen dukkan konusunu actin de o dukkan babmin degil sen oyle soyle yine duzeltemedim de..
Bunu soylerken gul falan coddiyetle soyleme..

Kucukken cok zengin olmak isterdm babam beni kirmamak icin dukkan benim dedi bende yeni ogrendim babamin yanina acma bu konulari de.

Erkek arkadaşın 1,5 yıldır babanı oranın sahibi sanıyor bunca zaman sonra birden pat diye aa ben espri yaptım nasıl diyeceksin ki.
Açık açık söyle sen o zaman böyle diyince öyle diyiverdim neden öyle dedim bende bilmiyorum de gitsin.
Bunca zamanlık sevgilin baban kendi işinin patronu değil diye seni terk etmez ama bu yalanı 1,5 yıl boyunca devam ettirdiğin için problem çıkabilir.
Ben açıkça söylemenizi tavsiye ederim. Yalanın üstüne bir yalan daha söyleme yok devir etti artık orda çalışıyor falan gibi. Birde iş ciddiye binerse eninde sonunca yalanların patlak verecek, evlenecek olsanız babana ne diyeceksin, baba ben seni oranın sahibi diye anlattım diyemezsin ki babana.

ya bu konuşma aranızda sadece dediğin şekilde bir kere geçtiyse bi arkadaşında dediği gibi şaka yaptım ben ya nerden çıkardın dersin, biliyosun sanıyordum dersin ve bunu söylerken çok doğal ol umrunda değilmiş gibi basit bi konuymuş gibi.. Yani babamın patronu şöle demiş vs gibi bi baheneylede konuyu açabilirsin, konuşma kendiliğinden akar zaten. Amaaaaaa 1.5 senedir bu yalanı sürdürdüysen ve ilişkniz ciddiyse bunu açıklamakdan başka çaren yok çünkü aileler tanışınca vs direk ortaya çıkar çok utanırsın. Bu seçeneğe yanaşmamak gibi bi şansın yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…