yalan yeni bir yalan doğurur bunu unutmayın.. Size söylense nasıl hissederdiniz. En makulü açık açık sen öyle dediğinde düzeltemedim deseniz. ne yani babanızın dükkanı olmadığını öğrendiğinde sizden soğuyacak mı..
Utanmıyorsan neden yalan söyledin o zaman? Mitomani hastalığın falan mı var? İnsan niye durup dururken böyle bir yalan söyler ki.Babamın değil o dükkan deyip geçseydin,başka yolu yok itiraf edeceksin.Yoksa elbet öğrenecek dükkanın onun olmadığını.Bu kafınlar klübü üyelerininde huyu azarlayarak cevap vermek. Babamdan utanmıyorum arkadaşlar. Bu konuda yalan söylemeyeceğimi söyledim yazımda. Ama bi an öyle bi hatada bulundum. Ne yapayım ? Ben tabiki bilsin istiyorum oranın babamın olmadığını ama bunu yalan söyledim diyerek değil başka bi yolla söylemek istiyorum. Bi tavsiyeniz yokmu ?
Merhaba arkadaşlar..
1.5 yıldır biriyle sevgiliyim.Sevgilim babamın işini biliyor. Ama babam oranın sahibi değil orada çalışıyor sadece. Ben bu konuda hiç yalan söyleme gereği duymamıştım. Çekineceğim bir şeyde yok ortada ama birgün bi konu açıldı ve sevgilim sorduki ee oraya giderseniz baban dükkanını ne yapacak. Ben bi an dondum ne söyleyeceğimi bilemedim. Orası babamın değil diyemedim ve devreder dedim. Sonra çok pişman oldum tabi. Hiç yalan söyleyeceğim bi konu değildi nasıl söyledim diye. Ciddide düşünüyoruz. Ama sırf yalan söyledim diye ayrılmayı bile düşünüyorum ama ayrılamıyorumda.Arkadaşlar ne yapıcam ben şimdi ? Bana sakın açık açık yalan söylediğimi ona söylememi istemeyin. Bunu yapmam takdir edersinizki kolay olmaz ve benim için utanç verici birşey. Ama bir tavsiye istiyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?