Sevgilime Yalan Söyledim

Cok sacma niye orda calisiyor demedin anliyamadim.
acik acik soyleyeceksin tabikide.
Yalancinin mumu yatsiya kadar...

Yine bir dükkan konusu aç madem orası babamın değilmiş gibi konuş. İnkar et yok ben öyle demedim de. Dalgındım herhalde yok öyle birşey de. Ne yazayım başka bilemedim.. Bir insan neden böyle bir yalan söyler anlamadım da..

TAVSİYENİZ VARSA CEVAP YAZIN AZARLAMANIZI İSTEMİYORUM. YAPTIĞIMIN BİR HATA OLDUĞUNUN FARKINDAYIM.
Sen babamın dukkanı olduğunu saninca bende şaka yapayım demiştim sonra unutmusum de,eğer bu konuyla ilgili başka yalan soylemediysen başka yolu yok çünkü, ucunda ölüm yok ya bosveeer.inan değmez bi erkek için böyle kendine stres yapmaya evlendikten sonra daha iyi anlarsın. Çocuk nerden dükkanın sizin olduğu kanısına varmış ki ?

Aynen cocuk niye kendi kendine gelin guvey olmuski her calisanin dukkani kendinin mi oluyormus?

İnanın bilmiyorum ben sadece ne iş yaptığını söylemiştim oda onun sanmış. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama öylede pek inanmazki

İnanın bilmiyorum ben sadece ne iş yaptığını söylemiştim oda onun sanmış. Teşekkür ederim tavsiyeniz için ama öylede pek inanmazki
Başka yapacak bişey yok canım en azından benim aklıma gelmiyor anliyorum zor bi durum ama başkalarından duyup sana çemkirmesinden iyidir, yada bu konuyu tekrar açacaksın hani sizindi derse de yooo ben öyle bişey demedim nerden çıkardın bunu diyeceksin.babanın orayı alma imkanı olmadığına göre

Anlayamadigim daha oncesinden dukkanin babanin olduguna dair fikri nereden edindi? Birsey boyle dusundurmus ki dukkan nolcak diye sormus. Acik acik "biranda oyle diyiverdim sonra cok pisman oldum gercek bu" diye anlatin.

Açık açık söylemekten başka nasıl bir çare arıyorsun ki? Yada ayrıl o zaman. Başka seçeneğin yok zaten.

Bu yalani kapatmanin hic bir yolu yok dogruyu soyle kurtul ne olacaksa olsun

En kısa zamanda doğruyu söylemek en mantıklısı.
Yapamam diyorsun ama yalan da bi yere kadar gider ilişkin ciddiyse zaten öğrenecek kendi öğrenince daha kötü olur. Mümkünse al karşına sana bir konuda yalan söylemiş bulundum çok pişmanım sen bir an da öyle sorunca birsey diyemedim devreder diyiverdim ama babam orda sadece çalışan dukkan sahibi değil. Bu kanıya nerden vardın onu da anlamadım. Amacım sana yalan söylemek ya da seni kandırmak değildi kendimi kötü hissediyorum doğruyu bil istedim dersin olur biter. Biraz cesaret

Kendinle alakali yalan olsa neyse diyecem ama babandan yana yalan etmen hic yakisik almamis.. ne babalar var kizlarinin parasini yiyor sen evine para getiren babandan utaniyorsun.. yazik halada itiraf edemem diyip devam et sen böyle sevgiline yalan ettin diye degilde babamdan utandim üzülüyorum deseydin daha makbul olurdu..

Neden gerek duydunuz? Sevgiliniz öyle dediğinde babanızın yeri olmadigini söyleyebilirdiniz pekala.. Sevgilinize değil de babanız duysa böyle birsey kızım benden utanıyor diye kahrolurdu.. ki sizi ne hallerle buyutmuştur.. İlişkiniz ciddiye binince ne yapacaksiniz?

Ahh şu papatya fallllariiiii baskaaa bahara kaldiiii

Gidip gercegi soyle dmeyin soyleyemem diyosun ??

E biz napalim o zaman , gercegi itiraf etmekten baska bi caren var mi ?

Şirket battı gitti babam bunalımda annem desen ahhh nasıl söyleyeceğim ailecek perişanız lütfen sus lütfen kendimi yeterince kötü hissediyorum zaten bana bana dolmuşa binmeyi öğretirmisin ?

Arkadaş direk açık net olacaksın yok olamam diyorsun ee daha ne yapılır başka ?

Çok saçma bir boş bulunuş olmuş,ne gerek vardı yani...

Eğer bu iş,dukkan hakkında başka zamanlarda da yalan söylemediysen bi gün konuyu babanın işine getir ve dükkanın sizin olmadığını anlayacağı cümleler kur.
Sorarsa da yanlış hatırlıyosun öyle bisey demedim dersin . üstünde de durmazsan inanır biter gider.

Bu da bir yalan.ama en azından zararsız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…