- 30 Mart 2022
- 102
- 101
- 33
- 40
- Konu Sahibi AfetiDevran34
merhaba troll.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba troll.
Konunuzla alakasız tonla yorum yapmamız sizi ilgilendirmez sonuçta biz yorum yapıyoruz. Uğraşamayacaksanız cevap da yazmazsınız.Konumla alakasız tonla yorum yapıyorsunuz.Nickim sizi ilgilendirmez tıpkı sizinkinin beni ilgilendirmediği gibi.
Ayrıca nickimle konumun alakası yok alakasız şeyleri karıştırmayin uğraşamam.
Yani ben buraya ne sorduysam ona isterseniz yorum yaparsınız.burada sormamın nedeni bu konu hakkında fikir almak Tek güzel benim en güzel benim diye bi iddada bulunmadım burada ama ne alakaysa bunu idda ettiğimi soyluyorsunuz.Evet tek güzel ben değilim bu sevgilimin başkalarına bakmasına bahane olamaz.bunu kabul etmek zorunda değilim ha siz sindiriyorsaniz bilemem orası sizin tercihiniz.
Konu benim konum ve idda etmediğim şeyleri idda etmişim gibi gösteremezsiniz.Konunuzla alakasız tonla yorum yapmamız sizi ilgilendirmez sonuçta biz yorum yapıyoruz. Uğraşamayacaksanız cevap da yazmazsınız.
Sevgilinizin başkalarına bakması onun ucuzluğunu gösterir. Sizin de bunu gördükten sonra hala onunla birlikte olmanız sizin de ucuzluğunuzu gösterir. Erkekler için küfür etmeye değmez.
Kim neyi kabul ediyor bilmiyorum ama 2 yıllık evliyim. Bir gün bile eşimi kıskanmadım neden mi ? Çünkü hiç işkillenmedim. Ya da hatasını görmedim. Bu görmeyeceğim anlamına gelmez. Allah da kimseye göstermesin. Ama ucuz insanlar bunu yapıyorsa hele ki sevgili iken , verin yolunu defolsun gitsin. Bu derece değmeyecek insanlar için şiddet yanlısı olmaya değmez demek istedim ben.
Siz tanıdığınıza bakıyorsunuz ama benim ex tanımadığı kızın suratına baktı dik dikben önceden çalıştığımdan erkeklerden beni tanıyanlar vardı eğer yüzüme bakıyorsa bende bakardımama yüzüme eşim bi tokat atsa offf nevrim şaşardı şiddetin her türlüsü yanlış bence
Sakın ha,gözümde olayın tekrarı canlandı bi anBi sans verip gozlemlesemmi diye fikir alayım dedim
Yaa yol verdim zaten bende öyle düşündüm tekrar kendime hakim olamam diyeSakın ha,gözümde olayın tekrarı canlandı bi an![]()
Çok seviyeli bir ilişkiniz varmış, lütfen evlenin ve başkalarına zarar vermeyin.Merhaba kısa tutucam benim 1 senelik bi ilişkim var ben 20 ye giricem o 24 e.2 gün önce buluştuk yedik içtik gezdik filan
Sonra yürürken sevgilim yanımızdan geçen kıza baktı bende dedim sen ne bakıyorsun insanlara pis göz
Dediki o bana baktı gözümün içine bakan birine bakmiyayimmi bende dedim sen şerefsiz olmasan bakmasan onun baktığını görmezdin kafam attı 2 tokat yapıştırdım dudağı patladı dedim şimdi tekrar söyle. sen bana kurban ol hak etmiyosun beni dedim
Özür diledi birsürü askım canım yaptı filan ama affetmedim bitti kendimi sana harcatmam dedim.
Şimdi ben bunu affetsemmi hala yazıyor
Bi yandanda içimde kaldı affedip buluşup bir iki tane dahamı patlatsam diye düşünüyorum sonra neyse diyorum
Ha bide ileride evlilik düşünüyoduk bunla çok şükür kaçmadı gözümden
Tebrikler en doğrusu,asayiş berkemalYaa yol verdim zaten bende öyle düşündüm tekrar kendime hakim olamam diye![]()
Aslında gayet seviyeliydi o güne kadarÇok seviyeli bir ilişkiniz varmış, lütfen evlenin ve başkalarına zarar vermeyin.