Sevgilimi ailemdem saklıyorum.

Sizce ben namussuz muyum?

• Ankete Katılan
    34
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yine gizli gizli görüşürsünüz üniversiteden sonra da paranızı beraber biriktirip yuvanızı kurarsınız ne olacak ki.

Namussuzlukla ne alakası var bunun?
Sevmek sevilmek tabi ki güzel şeyler. Karşındaki doğru insansa evlilik çağınız geldiğinde aileniz karşı çıkmaz zaten. Neyin telaşı bu? Daha fol yok yumurta yok, kaçıp evlenirim diyorsun.
iyi yollar orda git ozaman burda ne soruyorsun?

Ben troll değilim asıl troll sizsiniz. Burada orta yaşlı kadınlar olarak bu tarz başlıklara gelip soru sahibini taşlayarak kendinizi tatmin ediyorsunuz. Evet şimdiki nesil çok kötü, sizin zamanınız böyle değildi. Evet siz ahlak ve namsuz timsalisiniz ve çok akıllısınız ama gençler sizin gibi değil tam tersi.

Orta yaşlı mıyım bilmem, cahit sıtkı yolun yarısında olduğumu söylüyor ama bence daha hayatımın baharındayım. Kendimi insan taşlayarak değil başka yollarla tatmin ediyorum 😬

Bizim zamanımız vallahi böyle değildi. Biz sizin yaşınızdayken evlilik en son düşündüğümüz şeydi. Sevgililerimizle geziyor, eğleniyor bazen de sevişiyorduk. Namus ya da namussuzluk kavramları gündemimizde değildi. Çiçek çocuklardık. Yeni nesil çok acayip 😒

Orta yaşlı mıyım bilmem, cahit sıtkı yolun yarısında olduğumu söylüyor ama bence daha hayatımın baharındayım. Kendimi insan taşlayarak değil başka yollarla tatmin ediyorum 😬

Bizim zamanımız vallahi böyle değildi. Biz sizin yaşınızdayken evlilik en son düşündüğümüz şeydi. Sevgililerimizle geziyor, eğleniyor bazen de sevişiyorduk. Namus ya da namussuzluk kavramları gündemimizde değildi. Çiçek çocuklardık. Yeni nesil çok acayip 😒
Aynen ya , 19 yasinda evlenmek kelimesini agzima bile almamisimdir
Universitede hayatimin tadini cikariyordum , bar bar gezip sarhos olup sevgilimle cilginlar gibi egleniyorduk
Peh aradan 23 sene gecmis 🤦🏼‍♀️

Aynen ya , 19 yasinda evlenmek kelimesini agzima bile almamisimdir
Universitede hayatimin tadini cikariyordum , bar bar gezip sarhos olup sevgilimle cilginlar gibi egleniyorduk
Peh aradan 23 sene gecmis 🤦🏼‍♀️

Şimdiki çocukların kafası fazla karışık bence. Bozulan toplumsal yapı, gelenekler ve özgür dünya kavramı arasında sıkışıp kalmış gibiler. Biz olayın sadece özgür dünya kısmıyla ilgileniyorduk o yaşlarda 😂

Şimdiki çocukların kafası fazla karışık bence. Bozulan toplumsal yapı, gelenekler ve özgür dünya kavramı arasında sıkışıp kalmış gibiler. Biz olayın sadece özgür dünya kısmıyla ilgileniyorduk o yaşlarda 😂
Evet sanirim , benim cevremde hic erken yasta evlenen de yoktu , bizler sex and the city izleyip kariyer yapacagizz ozgur yasayacagizzz modundaydik , hepimiz de kariyere odaklanip 30'lu yaslarda evlendik
Gecenlerde esimle konustuk hatta bu mevzuyu neden simdi gencler 20 olunca evlilikden konusmaya basliyor diye garibim tabi kk okumayinca nasil ya oyle sey mi varmis sen nerden duydun dedi 😂😂 dedim kk da okuyorum 🤷

Evet sanirim , benim cevremde hic erken yasta evlenen de yoktu , bizler sex and the city izleyip kariyer yapacagizz ozgur yasayacagizzz modundaydik , hepimiz de kariyere odaklanip 30'lu yaslarda evlendik
Gecenlerde esimle konustuk hatta bu mevzuyu neden simdi gencler 20 olunca evlilikden konusmaya basliyor diye garibim tabi kk okumayinca nasil ya oyle sey mi varmis sen nerden duydun dedi 😂😂 dedim kk da okuyorum 🤷

Bizim beylere şurdan üç sayfa okutsak delirirler bence. Çok steril yaşıyorlar 😂

Bizim beylere şurdan üç sayfa okutsak delirirler bence. Çok steril yaşıyorlar 😂
Ya ben ilk uye oldugum zamanlarda okudu kocam merak edip , cok kizmisti bana manyak misin demisti , adamin okuyacagi gunde de abuk sabuk troll konular vardi kotu denk gelmisti 🤦🏼‍♀️ 40 saat aciklama yapmistim bunlar troll gercek degiller diye 😂

Ya ben ilk uye oldugum zamanlarda okudu kocam merak edip , cok kizmisti bana manyak misin demisti , adamin okuyacagi gunde de abuk sabuk troll konular vardi kotu denk gelmisti 🤦🏼‍♀️ 40 saat aciklama yapmistim bunlar troll gercek degiller diye 😂

Ben ilk girdiğimde siyasette takılıyordum. Kocam hala orda takılıyorum sanıyor. Arada fazla sivri yazma başına iş gelmesin diyor 😂 Bdv’den haberi olsa boşar beni 😂😂😂

İnanmadım ama yine de yazayım. Namus vs. İnsanların değer yargılarına göre şekilleniyor. Haliyle ben kimseyi nitelendiremem. Benim bu başlıkla birlikte asıl dikkatimi çeken 7 den 70 e bizim kadınlarımızın dertlerinin çoğu ilişki olmuş.

Ben de kendimden üç yaş küçüklere bu yorumla bakacağım artık bu konu yüzünden. Resmen kuşak çatışmayı yaşıyorum.
Ne istiyor anlamadım da.
Eğlendim de bir yandan :D
Senanur, gez ye iç seviş ablacım.
Ben buranın ahlaksızlık bekçisiyim.

Hiç üşenmedim alıntılandım
Bir Allah’ın kulu da sana “niye erkek arkadaşın var?”demedi
Hatta öyleki hiç alakası olmayan yorumlara bile çıkıştın
Senin sorunun çok başka
Şu yorumlarına bak ve hangi Yorumlara cvp olarak yazdığına bak
Maalesef insanlar had nedir bilmiyor. Bu forumda bile öyle çoklar ki.
Ever kalmaz ama yine de ailemin de düğüne katılmasını bana destek olmasını isterdim. Aileden destek görmeyince ortalık eğlencesi oluyorsunuz yorumlardaki gibi.
Teşekkürler. Zaten şu an fevri bir çıkış yapacak kadar aklımı kaçırmadım. Ilerde aynı tutumu sergilerlerse üzülerek söylüyorum gizlice evleneceğim.

Sad Sizin gibiler beni o kadar hayattan bezdirdi ki en sonunda açıkça sordum. Taşlayın beni.
Ahlak bekçilerine sordum cevap verdiler. Onlar çok sever infaz etmeyi
Forumun büyük bir kısmı. Olay gerçek ama amacım ciddi yorum almak değil tabii ki. Ahlak bekçileriyle uğraşmak
Garip ne var burada? 19 yaşındayım ve sevgilim var bu mu garip? Burad abana laf sallayanların hiç olmadı mı? Siz hiç mi ailenizden bir şey saklamadınız? Namus timsali misiniz hepiniz?
Peki size soruyorum 19 yaşında ilişkisi olan kız namsusuz müdür? Troll değil ciddi ciddi soruyorum.
Ben troll değilim asıl troll sizsiniz. Burada orta yaşlı kadınlar olarak bu tarz başlıklara gelip soru sahibini taşlayarak kendinizi tatmin ediyorsunuz. Evet şimdiki nesil çok kötü, sizin zamanınız böyle değildi. Evet siz ahlak ve namsuz timsalisiniz ve çok akıllısınız ama gençler sizin gibi değil tam tersi.
Neden? Soru saçma fakat sormasam da aynı yorumlar gelecekti. Baştan anket koydum işte. Yazmaya uğraşmasınlar direkt etiketi yapıştırsınlar
Namus bekçiliğinin yaşı yok. Fakat geneli orta yaşlı

Ben de kendimden üç yaş küçüklere bu yorumla bakacağım artık bu konu yüzünden. Resmen kuşak çatışmayı yaşıyorum.
Ne istiyor anlamadım da.
Eğlendim de bir yandan :D
Senanur, gez ye iç seviş ablacım.
Ben buranın ahlaksızlık bekçisiyim.

Bi sevişseler rahatlayacaklar aslında. Sorun falan kalmayacak 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X