- 5 Nisan 2018
- 115
- 151
- 18
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
-
Baba sevgisi bende görmedim ama kimseyi aldatmadım
Yapamam da
Aldatmanın bir karakter sorunu olduğunu kabul etmelisin önce bahaneleri bırak
Birde o varBaba sevgisi gormedim sevgilimi aldatiyorum. Boyle olunca daha mi insani gorunuyor o zaman adamlar da cikip ana sevgisi gormedim karimi aldatiyorum desin. Ya gercekten sinir oluyorum aldatmaya bahane bulanlara.
Konu sahibi sen de bi zahmet kimseyle sevgili olma madem yapamiyosun.
Hayatına kimseyi almayarak düzelebilirsin.sevgilimi aldatıyorum pişmanım ama kendime dur diyemıyorum .
4 aylık bi ilişkim var . güzel gidiyoodu ama son zzamanlarda ilgisi azalmıştı . araba almak istiyodu . kendini işe verdi tamamen . sadece aksam arıyo . buluşma 3 günde 1 filan .
iş yerime yeni biri geldi daha öncedende tanışıyoduk , bana ilgisi vardı .
bu ilgi benim çok hoşuma gitti ve konuşmaya basladık . sürekl,i benle ilgileniyo iş yerinde çocuk .
çok pişmanım sevgilimi kaybetmek istemıyorum ama diger cocugun bana olan ilgisi hooşuma gidiyo .
hiç bi zaman baba sevgisi görmedim bilmedim o yüzden hep ilgiye sevgiye aç büyüdüm . hayatıma giren herkesi aldattım . artık böyle olsun istemiyorum . yardım edin nasıl düzelebilirim
hakkaten genelde öyle oluyordu :)Baba sevgisi görmedim kendinden 20-30 yaş büyük zengin erkeklerle evlenen kadinlarin bahanesi değil miydi?
Aldatma kanına bi girince bida çıkmıyo duzelemezsinizsevgilimi aldatıyorum pişmanım ama kendime dur diyemıyorum .
4 aylık bi ilişkim var . güzel gidiyoodu ama son zzamanlarda ilgisi azalmıştı . araba almak istiyodu . kendini işe verdi tamamen . sadece aksam arıyo . buluşma 3 günde 1 filan .
iş yerime yeni biri geldi daha öncedende tanışıyoduk , bana ilgisi vardı .
bu ilgi benim çok hoşuma gitti ve konuşmaya basladık . sürekl,i benle ilgileniyo iş yerinde çocuk .
çok pişmanım sevgilimi kaybetmek istemıyorum ama diger cocugun bana olan ilgisi hooşuma gidiyo .
hiç bi zaman baba sevgisi görmedim bilmedim o yüzden hep ilgiye sevgiye aç büyüdüm . hayatıma giren herkesi aldattım . artık böyle olsun istemiyorum . yardım edin nasıl düzelebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?