sevgilimi aldatıyorum

Baba sevgisi bende görmedim ama kimseyi aldatmadım
Yapamam da
Aldatmanın bir karakter sorunu olduğunu kabul etmelisin önce bahaneleri bırak

Baba sevgisi gormedim sevgilimi aldatiyorum. Boyle olunca daha mi insani gorunuyor o zaman adamlar da cikip ana sevgisi gormedim karimi aldatiyorum desin. Ya gercekten sinir oluyorum aldatmaya bahane bulanlara.
Konu sahibi sen de bi zahmet kimseyle sevgili olma madem yapamiyosun.

Birde o var
Baba sevgisi görmeyene başkasının yokluğu da koymaz üstelik :)
İllede sevgili yapmak niye di mi

Birde böyle yazıyorsunuz ya sevgiye aç büyüdüm!!o yüzden herşeyi yapmak mübah devam...bide yaptığınız yanlışa kılıf uydurmayın yokluk çeken de yokluk gördüm deyip hırsızlık mı yapsın

Hayatına kimseyi almayarak düzelebilirsin.

Sürekli dışsal kaynaklarla beslenmeye devam etmeniz, hayal kırıklığı ve mutsuzluk getirir. Çünkü bu ilgiler sadece kısa süreli tatminler yaratacaktır. Biraz içinize dönmeniz gerekiyor çünkü asıl kaynak orada. O kaynağın işleyişini bozan durumları keşfedip kendinizle olan mesafenizi azaltmaya çalışın. Bu bir gelişim sürecidir elbette hemen olmaz. Değerleriniz ve nasıl bir insan olmak istediğinize dair biraz kafa yormanız, emek vermeniz gerekiyor.

Psikolojinde bu durumu yenmelisin canım, böyle devam etmez, etmemeli,bu bi sebep değil ,baba sevgisi görmemiş olmak,seni bu noktalara getirmemeli, hem kendine zarar ,bunun vijdanıyla sürekli uğraşır durursun,bir yandanda kendine yapılsa hoşuna gidermiydi?,kendini karşı tarafın yerine koy,kendine güvenmelisin,her ilgi gördüğüne gidersen,kandırılma olasılığında artar.Allah korusun tabiki,ama kafanda yenmeye çalış,kendini sev,kendinle barışık ol, insanların seni sevdiğini beyendiğini hayal et, kendine böyle söyle,kendini motive et, ve sevgiye açım, kelimesini kafandan at,açım demek yerine tokum de, ve bu söylediğine kendine inandır...

böyle bi psikoloji içerisinde hiç ikili ilişkilere bulaşmayın bence çünkü insanları üzmüş olursunuz. ilgi açlığınızı bu şekilde gidermeyin. yaptığınız şeyin yanlış olduğunun farkındasınız lütfen bunu düzeltmeye çalışın.

Şu söylediğinle erkeklere hak doğdu karımı aldatıyorum niye “ anne sevgisi görmedim”. şıpsevdiyim desene sen şuna azıcık ilgi görünce hemen aldatmak mı gerek. Üç günde bir görüşünce aldatmak mı gerekiyor onu da anlamadım. Sevmiyorsan ilgisini yetersiz görüyorsan ayrıl çocuktan o da yoluna baksın. Yok niye ayrılasın sen ne olacaksın onun da ilgisi biterse biri cepte dursun.

Türkiye'de bu ne cesaret, seni tanımak istiyorum yiğidim ara beni.

Adamların biri uyansa mevzuya, allah korusun ne yapacakları belli olmaz her gün görüyoruz.

İkisini de bırakıp psikoloğa git ve kendini iyileştir. Böyle hayat olmaz, insanlara da yazık etme. İlgi açlığı falan bunlar sadece ayıbına senin kılıfın.

Yorumları dahi okumadım. Bayılıyorum bu babasız büyüdüm sevgiye açım olayına, benim de annem babam doğduğumdan beri ayrı çocukken babamı doğru düzgün görmedim bile oldu nişanlımı sabahlara kadar aldatayım haklıyım sonuçta.

İlgisizmiş oymuş buymuş, ayrılırsın o zaman. Bu nasıl bir konu ya? Sinirlerim tepeme çıktı. Bu ne ilgi arsızlığı? İnsanların hayatında yoğun olduğu dönemler olur o olur bu olur 3 gün ilgi görmeyince hop ilgilenenle konuşayım sonra da aman elimdekini kaybetmeyeyim. 4 aylık ilişki daha, Allah ıslah etsin.

Çocuk sana baban gibi mi davranıyor da bu baba sevgisi ortaya atılıyor ya? Ne alakası var. Can çıkar huy çıkmaz demişler. Yasak, aykırı, yanlışı seviyorsun, sebep bu.

Kafamı buluon bizle bizi siniyon galiba sen
Herkesi aldatmış ilahi adalet var bacım gün ola sende aldatilirsin ondan sonra anlarsın ne demek olduğunu....

Aldatma kanına bi girince bida çıkmıyo duzelemezsiniz
Ayrılın sevgilinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…