sevgilimi aldatıyorum

Öncelikle ruhunu temizle canım bunun baba sevgisi görmemekle alakası yok buradan bakınca kişilik bozukluğuna benziyor

Babasız büyümek işin bahanesi. Bazı şeyler insanin ruhunda vardır. Bir kere yapan hep yapar bunun kadini erkegi yok. Tek diyebilecegim caninin istedigiyle takil ama biri bitmeden baskasi olmasin.

E aldat kardes
Tedavilik bir sey degil bu
Karakter meselesi
Sizin karakteriniz de bu yondeymis demek ki,yaradilisiniz boyleyse degismezsiniz

Yaptığını insanların gözünde (ya da kendi vicdanında) meşru kılabilmek için bahane buluyorsun sadece. Baba sevgisi görmemen aldatman için bir bahane değil. Önce kendine yalanlar söylemeyi bırakman gerekiyor.

Anne sevgisi görmemiş, sevgiye aç birine aşık olsan ne güzel olurduİşte o zaman seni senin gibi biri ile vuracak olan karmaya kurban olurdum

4 aylık ilişkide olaylara bak sen.... piiiiuuuuuuuwww!

E iyi de ne ara buluşma 3 günde 1e indi... hızınıza bravyöööö!

Sen hastasın kusura bakma yarın öbürgün evlensen kocan az ilgiyi azaltsa sağdan soldan ilgi bekliycwkain demek ki senin gibi zihniyetler oldukça çok yuvalar yıkılır ( daha dün yakın arkadaşım bildiğim birinin 3 çocuklu bir adamla birlikte yaşadığını ve adamın karısını o kadar küçümseyip yakışmıyorlardı zaten demesinin üstüne bide bu konu yetti yani insanlık utanma duygusu nereye gitti ya bi düzelin bi kendinize gelin

Bazı kişiler baya yargılamıs sanırım ama bu cogu insanın soylemeyıp de bas ettıgı sorun neden aynı durumu yasım genc olmasına ragmen bende yasadım ve psikologa gittim açıkçası benımkı sadece sahıp olma hırsıydı aslında ogrendım ki aşık falan degılmısım sadece zaman gecsın dıye yapıyormusum bana onerılen sey erkeklerden uzak durmamdı ve bı sekılde yaptım kendımi baska seylere verdım bır sekılde astım siz ama sebebını tam bılıyormusunuz bence erkek arkınıza soyleyın ben oyle yapmıstım cozulmesı zor olay değil

Birgün bi insan olmamışa denk gelirsen sonu üzücü olabilir gazetelerde neler okuyoruz terket bu kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…