Sevgilimi anlayamıyorum, bana yardım edin nolur.

aglakmadam

Alıntı sever
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
41
44
88
35
Kızlar yaklaşık 6 aydır bir erkek arkadaşım var. çıkmaya başladığımızda belki ondan sadece hoşlanıyordum ama şu an onun için canımı bile veririm. Bu benim ilk uzun ilişkim. İlişkimizin başında bana şiirler yazardı iki lafından bi tanesi seni seviyorum olurdu. Ya, gözümün içine bakıp bi ''seni çok seviyorum askımm'' dediği an vardır ki , deli gibi ağladığımı bilirim. İki aydır o aşık olduğum adam yok. Bilmiyorum hiçbişey yapamıyorum. Karşıma aldım askım neyin var neden böylesin dedim. Bişey yok askım dedi. Ama var yani hissediyorum çok fazla görüşmek istemiyo. Yeni yıla birlikte girdik ama soğuktu bambaşkaydı. Ne zaman bu konuyu sorsam bana kızıp bağırmaya başlıyor kafamda kurduğumu söylüyor. Ayrılmak mı istiyorsun diyorum. Saçmalama diyor. Sevgin mi bitti diyorum neyin var mutlu mu değilsin diyorum, hayır yok öyle bişey diyor. Anlam veremiyorum. Hep kafamda kurduğumu söylüyor. Her akşam ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok ama çok üzülüyorum. Ben karşımda o çok sevdiğim beni şaşırtan mükemmel adamı istiyorum. yardım edin bana ...

ayrılmak istemediğine göre köprüden geçesiye kadar ayıya dayı dicez durumu olmuş anladığıma göre.

Erkekler elde edinceye kadar bir kız için neler neler yapıyorlar sonra da kendi özlerine dönüyorlar.

günü gününü hiçbir zaman tutmuyor ki. bu gün çok soğuktu mesela. aniden mesaj attı seni çoook seviyorum diye. sonra yanıma geldi beş karış surat. şişmiş bir tavır. iki dakika sonra tatil planı yaptı, sömestr de alanyaya gidelim dedi. sonra yeniden trip attı. kızlar ben çok yoruldum gerçekten. bu adamın tedaviye ihtiyacı var sanırım.

acaba böyle takmasam mı bu hallerini. sevmesem mi bu kadar? elimden geldiğince çeksem mi kendimi? bilmiyorum ki ipleri nasıl ele alacağımı. başta o ne dersem yapardı şimdi parmağında çeviriyor beni ağzımı açamıyorum

Demek ki gerçek duyguları bu değil. Seviyorum demek bazı tip erkeklerde ağız alışkanlığı. Sevmediklerine bile rahtlıkla söyleyebilirler. önemli olan sevdiğini söylemek değil hissettirmek. ne kadar zor olsada uzak tut kendini. olmuyorsa zorlamanın alemi yok. hayal dünyası olur bu. seninle sadece eski kalp kırıklığını gidermek veye vakit geçirmek için bile görüşüyor olabilir. hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan vazgeç yolun başındayken. yaşadıklarından bir gün gelip geçebiliyor. üzgünüm ama bu dengesizlik değil aradıklarını sende bulamamış sadece zorluyor seninle olmak için. Bazen biz bile sığınacak liman ararız. burda liman sen oluyorsun. acı çekmek istemiyorsan vakit harcama.

Daha 6 aydan bu kadar taviz vermemen taraftarıyım ben. O çekiyorsa bence sende biraz kendini çek. Anlatamadığı,erkeklik gururu yaptığı bir sıkıntısı olabilir. Erkeklerin zaman zaman böyle dönemleri oluyor. Biraz rahat bırakılmaları gerek sadece. Çok düşme üzerine. Ama "Ne sıkıntın varsa seni sıkılmadan,bıkmadan dinleyebilirim" de. Rahatlat biraz. Ee bir müddet sonra daha da olmazsa...

bir sıkıntısı var , sıra sende artık sevgini ilgini sen göstereceksin . Onu boğma sıkma sadece seninleyken keyif almasını sağla . Bunu nasıl yapacağını biliyorsundur . 6 ay onu tanımak için en azından nelerden hoşlandığını anlamak için yeterli

Her kalbini kırdığında, seviyorum diyip hemen gönlünü almasına izin verme.
Tavrını net belli et. Kalbin kırıldıysa içine atma söyle kırgınlığını anlat.
Cicim aylarınız erken bitmiş bence.

Benim konumun aynısı,daha beteri..Şimdi sürekli arıyor,açmıyorum ama açsam da değişmez lmayacak şeyleri de zorlamamak gerekiyor..

aah ah al işte benim eski sevgilimin arzalıkları bunlar. ne yaparsan yap adamın huyu bu anacım değişmezz. en sonunda basarsın tekmeyi olur biter. tabi kolay mı ? değil tabiikide ama doğru olan bu. ne hissettiğini, ne istediğini bilmeyen insanla ömür geçmez

Canım büyük ihtimalle senle alakalı değildir konu. Bu sıralar canını sıkan bi'şeyler olabilir :)

teşekkür ederim gerçekten. değişik şu sıra çok iyi mesela. ben de üstüne gitmiyorum , üstelemiyorum. dün akşam görüşmek için gittim onun evine. masayı hazırlamış, mumlarla süslemiş, yemekler yapmış. çok mutlu oldum tabi. çok güzel zaman geçirdik hep çok mutluydum. sanırım böyle böyle oturacak bu ilişki. birbirimizi tanıdıkça destek oldukça daha da iyileşecek...

Bence erkeklere az yaşam alanı ve özgürlük bırakmalı, az uzak olup kendi haline bırakmak en iyi çözüm. Biz kadınlar nerede kendimizi cekecegimizi bilmiyoruz. Çok soru sormak erkekleri daha çok kabuğuna çekiyor.

kesinlikle katılıyorum ne zaman soru sorsam şişer cevap vermek istemez. sevimli olduğumda çok sever beni... 6.ayımız bitiyor yarın. umarım herşey yolunda gider :)

Bir de cevap vermek istemedigi bi konu hakkinda soru soruyosan tamamen icine kapanip girebiliyor. Bu tipleri anlamak ve birlikte yasamak gercekten zor ama imkansiz değil insallah yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…