Yok aksine üstüme çok titrediler, çok korumacı büyütüldüm. Kendi kendimi korumama asla gerek kalmadı. Hep annem ya da babam müdahale etti. Sanırım bu yüzden ilişkimde çok bağımlı oluyorum ve beni üzen bi durum olduğunda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumAnnen ya da baban sert figürler miydi?
Evet çok haklısınız. Kimse aa bu kız bana böyle davranıyo, bende iyi gideyim demiyo çünkü. İpleri elimize almamız gerekiyoİlişkilerin her türlüsünde eşitlikten adaletten yanayım. Onun merak etme hakkı olacak, istediğini yaptıracak ama sana gelince yok! Neymiş, bunalırmış. Öyle bir Dünya’da yok! İpleri bu kadar eline verme bence. Sonra o ipte seni oynatır. Ne demişler? Kendine nasıl davranılmasını istiyorsan sen de karşındakine öyle davran.
Anladım. Hepimizin çocuklukları mükemmel geçmedi. Önemli olan,kendi değerini bilmek ve kimseye kendimizi ezdirmemek. Kişiliğimizi çizmek. Psikolog Tülay Kök'ün insan ilişkileriyle ilgili çok videosu var. Onlara bak. Çok mantıklı şeyler söylüyorYok aksine üstüme çok titrediler, çok korumacı büyütüldüm. Kendi kendimi korumama asla gerek kalmadı. Hep annem ya da babam müdahale etti. Sanırım bu yüzden ilişkimde çok bağımlı oluyorum ve beni üzen bi durum olduğunda nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Tamam çok teşekkür ederimAnladım. Hepimizin çocuklukları mükemmel geçmedi. Önemli olan,kendi değerini bilmek ve kimseye kendimizi ezdirmemek. Kişiliğimizi çizmek. Psikolog Tülay Kök'ün insan ilişkileriyle ilgili çok videosu var. Onlara bak. Çok mantıklı şeyler söylüyor
Aynısını siz de ona yapın. Bunalıyrsa sıkıya gelemiyorsa siz de gelemeyin. Her dediğine evet demeyin. Uyuyun, hayatınıza bakın. Alttan alttan bu şekilde olır sanıyorum. Bu ne yahu ben sıkıya gelemem arayınca açamam uykumu bölemem sen yap. Siz de yapmayın. İlişki böyle bir şey değil ki zaten. Karşılıklı fedakarlık yapılırMerhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorumtaktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Ben de oyle tum cabayi gösterir sonra dolup patlarim ama artik patlamadan da söylerim bunu istiyorum sunu yap diyeHa diyince olmuyo ki. Bende görüyorum neyin doğru, neyin yanlış olduğunu. Ama bu da yapı meselesi sanırım biraz. Bende böyleyim. Son ana kadar sabredip, sonrasında patlayan
Seninki de mi zengin? Valla ne sabırlı arkadaşların varmış, ben uğraşamam bi tane herif dibimde dursun diye, gerçekten ömür geçmez.Ben size arkadaşlarımın zengin adamlarla evlenmek ve devamında evli kalmak için yaptığı taktikleri anlatsam yol olur
işte neden akıllı dediğimi anlatabiliyor muyum?Aksine hiç de sıkmıyo aslında. Umarım bunlarda eklenmez. Hiç bu açıdan düşünmemiştim ne yalan söyleyim. Biraz ölçüp tartıyım ben bu meseleyi. Haklısınız bu yaptığı bile psikolojik şiddet
İşte size bunu yapan, sizi kendi benliğinizden uzaklaştırdığını hissettiğiniz adamlarin yanında kalmak icin neden ısrar edildiğini anlamıyorum. Adam resmen bilinçli bi taktik uyguluyo size, flörtun ilk dönemlerinde işi yoğun değildi de şimdi sizi kafa kola alınca mi yoğunlaştı? Üç aylık ilişkide taktik, strateji peşinde koşmak zorunda kalıyorsunuz, nasıl yediriyosunuz bunu kendinize anlamıyorum. Aslan maslan, nihayetinde hepsi kedi. Bayılırım aslanın egosunu söndürmeye, zaten hiç de sevmem siz bi de "ay cokk farklıiiiBu arada bende aşırı feministtim. Ama öyle bi yıktı ki. Vallahi kendimi tanıyamıyorum ya. O yüzden fikir almak istedim. Yani şekillendi bişeyler. Olmazsa da olmaz, yapabilecek bişeyim yok
Burdaki kadınların hepsi bu şekilde konuşuyo ama gerçek hayatta çok az bu konuşulanlar gibi evlilik yaşayanını gördüm. Tanıdığım çoğu kadın, paraya tamah edecek kadar kendi duygularını ucuza harcadılar. Kendi paramı kazanıyorum ben, kimsenin parasına ihtiyacım yok. Şükür daha o kadar düşmedim.Seninki de mi zengin? Valla ne sabırlı arkadaşların varmış, ben uğraşamam bi tane herif dibimde dursun diye, gerçekten ömür geçmez.
Yok ya. I ıh. Valla yapmıyorum. E o zaman o arkadaşlarına sorsana, burda da merak edene yazarsın nasıl koca tutuyorlar ellerinde. Yorucu değil mi ama? Diken üstünde bi ömür geçmez, hayat zaten zor; yük olan değil benle yük omuzlayan lazım bana. Neden canınızın kıymeti yok ki.Burdaki kadınların hepsi bu şekilde konuşuyo ama gerçek hayatta çok az bu konuşulanlar gibi evlilik yaşayanını gördüm. Tanıdığım çoğu kadın, paraya tamah edecek kadar kendi duygularını ucuza harcadılar. Kendi paramı kazanıyorum ben, kimsenin parasına ihtiyacım yok. Şükür daha o kadar düşmedim.
Kac kişiyi gözlemlediniz de bu kaniya varacak kadar bilgi sahibi oldunuz?Burdaki kadınların hepsi bu şekilde konuşuyo ama gerçek hayatta çok az bu konuşulanlar gibi evlilik yaşayanını gördüm. Tanıdığım çoğu kadın, paraya tamah edecek kadar kendi duygularını ucuza harcadılar. Kendi paramı kazanıyorum ben, kimsenin parasına ihtiyacım yok. Şükür daha o kadar düşmedim.
Ben elimde tutmak istemiyorum ki ama, sorunlarımızı hallederek, güzel bi ilişki yaşamak istiyorum. Kociş kociş diye gezdikleri için çok uzaklaştım çoğundanYok ya. I ıh. Valla yapmıyorum. E o zaman o arkadaşlarına sorsana, burda da merak edene yazarsın nasıl koca tutuyorlar ellerinde. Yorucu değil mi ama? Diken üstünde bi ömür geçmez, hayat zaten zor; yük olan değil benle yük omuzlayan lazım bana. Neden canınızın kıymeti yok ki.
Gerçekten çok teşekkür ederim, uzun uzun yazmışsınızişte neden akıllı dediğimi anlatabiliyor muyum?
sıkmıyor zira şu an sıkarsa kaçarsınız.
tamam cepte görüyor olabilir ama o da bir şeylerin ölçüsünü ayarlamayı akıl ediyor.
şimdilik o saydıklarımı yapmıyor çünkü yapsa direkt gidersiniz. şu an bile kafanız neden karışık? bunu da bir düşünün.
buradaki kadınların hepsine tek tek soralım. 3 aylık taze bir ilişkide adam sizinle konuşmak yerine yatıp uyumayı tercih ediyor, ne yaparsın, ne düşünürsünüz? diye soralım mesela.
buradaki her kadın bilir gerçekten seven bir erkeğin, kadının peşinde nasıl dolaştığını, konuşmak için, görmek için, bir arada olabilmek için nasıl fırsat kolladığını.
ölçüp tartın, kendinize yazık etmeyin.
Haklısınızbaşka erkek mi yok yahu ne uğraşacaksın ki
Aksine, evliliğe bu şekilde bakmamı etrafımdaki evlilikler sağladı. bi erkeği yola getirmenin cinsellikle olacağına inanan insanlar dolu etrafımda. Bu bana basit geliyo. Onlara göre yakınlık gösterince, kedi gibi olacak erkek. Önemli olan menfaati düşünmeden saygı, sevgi görmek bence. Bütün arkadaşlarım bu şekilde evlendi. Yalakalıktan öyle değişik hallere büründüler ki. Sevgi için değil, para için katlanıyolar çünkü.Kac kişiyi gözlemlediniz de bu kaniya varacak kadar bilgi sahibi oldunuz?
Şahsen henuz evli degilim, istesem katlansam aman her erkek aynı desem belki simdiye coktan evlenirdim. Katlanan yok mu elbette var ama herkesi ayni kefeye koymaniz hayata çok sabit fikirle baktığınız izlenimi oluşturdu bende.
Tavsiyem, icinize sinmeyen kimseye boyun egmeyin. Hayatınızdaki insani oldugu gibi kabul edin ama onun da sizi olduğunuz gibi kabul ettiğine inaniyorsaniz birlikte olun. Yoksa taktikle bir ömür geçmez.
Çünkü değer veriyorum. Evet o bunu haketmeyebilir ama ben onu güzel bi yere koydum. Yazdığım zaman ilişkime dışardan bakamıyodum çünkü. Yorumları okuyunca içinde bulunduğum durumu yeni farkettim. Şimdi sıra onda. İster o yerini korur, isterse artık orda olmaz. Elimden geleni yaptım çünkü olması için. Dahası gelmez artık. İster değişir, ister değişmez. Ama değişmezse ben onun yanında artık kalmıcam.İşte size bunu yapan, sizi kendi benliğinizden uzaklaştırdığını hissettiğiniz adamlarin yanında kalmak icin neden ısrar edildiğini anlamıyorum. Adam resmen bilinçli bi taktik uyguluyo size, flörtun ilk dönemlerinde işi yoğun değildi de şimdi sizi kafa kola alınca mi yoğunlaştı? Üç aylık ilişkide taktik, strateji peşinde koşmak zorunda kalıyorsunuz, nasıl yediriyosunuz bunu kendinize anlamıyorum. Aslan maslan, nihayetinde hepsi kedi. Bayılırım aslanın egosunu söndürmeye, zaten hiç de sevmem siz bi de "ay cokk farklıiii" falan diyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?