Geçmiş olsun, ne güzel kararlı bi şekilde hayatınıza devam ediyorsunuz. Ben daha o düşünceye giremiyorum. Hakkını yediğimi falan düşünüyorum :/ugrasma derim aslan burcu erkegi 3 ay once terkettim kurtuldum.bir yilimi verdim degismiyolar kiymetli vaktini bosa harcama derim,üzülürsün.
Evet o da olabilir tabi ya. 40 yıllık evlilikler bile bitiyo. Bizimki daha ne ki. O yüzden asla yapmaz şu bu diyemem. Hayırlısı olsun inşallah hakkımdaAh kardeşim ah çok safsın. Biz sana ne desek dinlemezsin şimdi kafanda kavak yelleri esiyor. Bu adamdan sağlam bir kazık yiyince gözün açılır, çünkü beni kurcalama diyen adam senin gibi kaç kişiyle konuşuyordur Allah bilir.
Ne gibi?Yorumlarını okudum da kendini kandırmada bayağı başarılısın...
Ne gerek var? Ya çok iyi,çok ilgili,çok karakterli bir insan olur. Onu elde etmeye çalışmanı,taktik istemeni anlarım. Ama bu anlattığın olayda iki kötülüğü görüyorum.Ay çok güldüm ya asıl böyle insanlar taktiği hakediyo bence
İlgili, karakterli bi insan zaten bi kadını olduğu gibi sevmesini biliyo. O yüzden öyle adamlara taktik uygulamanıza gerek kalmıyo ki. Ama bunlar öyle mi? İki ilgi görünce cebimde diye, ilgiyi kesiyo. Çünkü ona göre ilgi göstermek, ilgiyi istediği gibi alana kadar. Karakterini değiştirmek istemiyorum ki sadece 1,2 davranışı yani. İlişkide hoşuna gitmeyen bişey düzeltilmeye çalışılmaz mı yaniNe gerek var? Ya çok iyi,çok ilgili,çok karakterli bir insan olur. Onu elde etmeye çalışmanı,taktik istemeni anlarım. Ama bu anlattığın olayda iki kötülüğü görüyorum.
1- bu adamın sana haber verme lütfunda bulunmaması,buna rağmen senin haber vermen konusunda baskı yaparak üzerinde kontrol sağlaması
2-Bu sürekli yapılan 1. Kötülüğe karşı hala taktik falan isteyen,sevgiyle iyileştirebileceğini düşünen,psikologluğa soyunmuş olman
Erkekler köpek değildir. Onları sevgiyle iyileştiremezsin.
İlgili, karakterli bi insan zaten bi kadını olduğu gibi sevmesini biliyo. O yüzden öyle adamlara taktik uygulamanıza gerek kalmıyo ki. Ama bunlar öyle mi? İki ilgi görünce cebimde diye, ilgiyi kesiyo. Çünkü ona göre ilgi göstermek, ilgiyi istediği gibi alana kadar. Karakterini değiştirmek istemiyorum ki sadece 1,2 davranışı yani. İlişkide hoşuna gitmeyen bişey düzeltilmeye çalışılmaz mı bamiNe gerek var? Ya çok iyi,çok ilgili,çok karakterli bir insan olur. Onu elde etmeye çalışmanı,taktik istemeni anlarım. Ama bu anlattığın olayda iki kötülüğü görüyorum.
1- bu adamın sana haber verme lütfunda bulunmaması,buna rağmen senin haber vermen konusunda baskı yaparak üzerinde kontrol sağlaması
2-Bu sürekli yapılan 1. Kötülüğe karşı hala taktik falan isteyen,sevgiyle iyileştirebileceğini düşünen,psikologluğa soyunmuş olman
Erkekler köpek değildir. Onları sevgiyle iyileştiremezsin.
Biraz maço. Öyle dediğimi dediklerden değil. Eski kafalı desek daha doğru yani. Hala kadınla erkeğin ayrımı olduğunu düşünüyo. Ona göre onu bi kız eklememeli, numarasını önce o vermemeli, aşkını itiraf etmemeli. Bunları önce erkek yapmalı. Yoksa asarım keserim şu bu değil. Zaten yapamaz dane buluyorsunuz şu maço tiplerde yahu.
bunun bir tık ötesi dövsün, sövsün ama özünde iyi biri o modudur.
kaçarak uzaklaşmanız lazım.
anasının babasının adam edemediğini siz adam edemezsiniz.
adam edilecek erkek bulmak yerine zaten adam olan bir erkek bulmalısınız.
Hiç öyle bi erkekle tanışmadımanasının 20 senede adam edemediğini siz taktikle mi adam edeceksiniz.
kendinden karakterli adam bulsanız daha kolay bence.
böyle modifiyeli şahin gibi olur. bilmem anlatabildim mi:)
Gerek yok gerçekten. Hayata bir kez geliyorsun. Bu kontrolcü kişilikle vakit geçirmek için hayat kısa. Bak bu ilk bahsettiğim ilgili,karakterli insan dururken neden bu yani. Neden kendine bunu hakir görüyorsun?İlgili, karakterli bi insan zaten bi kadını olduğu gibi sevmesini biliyo. O yüzden öyle adamlara taktik uygulamanıza gerek kalmıyo ki. Ama bunlar öyle mi? İki ilgi görünce cebimde diye, ilgiyi kesiyo. Çünkü ona göre ilgi göstermek, ilgiyi istediği gibi alana kadar. Karakterini değiştirmek istemiyorum ki sadece 1,2 davranışı yani. İlişkide hoşuna gitmeyen bişey düzeltilmeye çalışılmaz mı yani
Evet evet görüşüyoruzAnladığım kadarıyla yüzyüze hiç görüşmemişsiniz gibi. Belki yüzyüze tanışsan direkt soğuyacaksın yada birşeyleri sana batacak .
Uzakta olan birine bu kadar bağlanma..
Edit ; görüştük yazmışsın şimdi farkettim . Taktik maktik yok bam bam bamm
Hiç öyle bi erkekle tanışmadımöyle erkekleri nerden buluyo insanlar, hayranım
Taktikle yola getiririm diyerek kendini çok güzel kandırmışsın... Atasözü : Bir insan 7 sinde neyse 70 in de de odur... Sen Değiştirmek istiyorsun olduğu gibi kabul etmiyorsunNe gibi?
Peki şunu sormadım. Sen bu konuyu konuştun mu? Yahu ne demek yani ben sana haber vermeyeyim ama sen bana haber ver diye sormadın mı? Konuştuğun şeyleri yine yapmaya devam ediyorsa,bırak yaniİlgili, karakterli bi insan zaten bi kadını olduğu gibi sevmesini biliyo. O yüzden öyle adamlara taktik uygulamanıza gerek kalmıyo ki. Ama bunlar öyle mi? İki ilgi görünce cebimde diye, ilgiyi kesiyo. Çünkü ona göre ilgi göstermek, ilgiyi istediği gibi alana kadar. Karakterini değiştirmek istemiyorum ki sadece 1,2 davranışı yani. İlişkide hoşuna gitmeyen bişey düzeltilmeye çalışılmaz mı bami
Biraz maço. Öyle dediğimi dediklerden değil. Eski kafalı desek daha doğru yani. Hala kadınla erkeğin ayrımı olduğunu düşünüyo. Ona göre onu bi kız eklememeli, numarasını önce o vermemeli, aşkını itiraf etmemeli. Bunları önce erkek yapmalı. Yoksa asarım keserim şu bu değil. Zaten yapamaz da
Bugüne kadar düzgün bir erkek çıkmamış ki karşınıza.. İyi biri olması, sapık olmayan kullanmayan biri olması ile eş tutulamaz.. Bahsettiğiniz kişinin eksi tarafı artısından çok.. İlişki yaşamayı bilmek sadece deneyimle olmaz ilişki yaşayan taraflar arasında bir uyum ve anlayış hüküm sürer. Herkesin dediğini diyeceğim çaba sarf etmeyin!!Tanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence
Gerek yok gerçekten. Hayata bir kez geliyorsun. Bu kontrolcü kişilikle vakit geçirmek için hayat kısa. Bak bu ilk bahsettiğim ilgili,karakterli insan dururken neden bu yani. Neden kendine bunu hakir görüyorsun?
Ya tabiki taktik demek işin şakası. Sadece kadın erkek ilişkim ilk defa bu boyutta. Anlamıyorum ne yapmaya çalıştığını, ya da ben ne yapmam gerektiğini çözemiyorum. Siz hayatınızdaki herşeyi mükemmel yaşıyosunuz sanırım. Aşk acısı da çekmemişsinizdir, çünkü muhteşem doğru erkeği bulmuşsunuzdur falanSimdi benim aramami "daraltmami" istemiyorsa aynısını ben de beklerim kendisinden
Yani bana her gittigin yerin hesabini ver ama ben hesap vermem diyorsa bu macoluk da degil basbaya saygisizlik!
Burcla da alakasi yok ben babam kardeslerim de aslaniz, yani uc aslan erkegiyle yasadim taniyorum babam otoriterdi ama asla kaba degildi, evli kardesim esine cok deger verir daha uzaktan sevgiliyken bile haber verirdi simdi de öyleler esiyle.
Ayrıca bir erkegi adam etme misyonunu yüklenen hemcinslerimi anlamiyorum. Bu cocuk mu da buyutuyoruz? Adam olamadiysa siz hayatına girince evrim mi gecirecek?
Tavsiyem hemen evlenin ustune cocuk yapin, aman ben bilmem beyim bilir aman pasam senin kolenim, yoluna kurban olurum diyin belki egosu siserse size az biraz guler yuz gösterir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?