Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

e tamam işte demek ki sizi cepte gibi görmesinin sebebi eski kafa olması, kadın erkek arasındaki ayrım.
bakın, maçoluk erkeğin toplumsal veya cinsi bakımdan kadına egemen olduğu ve bu nedenle efendilik ayrıcalıkları olması gerektiği düşüncesine dayanan akım. Genelde kadınlar üzerinde erkek egemenliğini davranışlarına yansıtan erkeklere verilen isimdir. Bu görüşü savunan ve hayata geçiren insanlara maço denir. işte sizin haber vermenizi istemesi ama kendisinin haber vermemesi kendince erkeğin sahip olduğu bir ayrıcalık ona göre.
sizce 2021 ortasında normal mi sahip olduğu kafa?
zeka bakımından gayet akıllı olduğunu düşünüyorum.
şimdi düşündüğü o kız eklemesin, numarasını önce o vermesin, aşkını itiraf etmesin gibi şeyler yarın öbür gün dozunu artıracak.
iş yerinizdeki erkekleri sorun edecek. giydiğinize vs karışacak. kendinde bunu hak görecek. sen bir kadınsın ona göre davran moduna girecek.
bu da psikolojik şiddet yaratacak doğal olarak. davranışlarla dövmek diye bir şey de var sonuçta. fiziksel olmasa da.
iyi düşünün, ben olsam 3 ayda bana böyle davranan biri için hiç uğraşmazdım.
ne adamlar var deli divane oluyor peşinde hayatındaki kadının.
sizinki size zaman ayırmak yerine uyuyor.
en basit örnek.

Peki şunu sormadım. Sen bu konuyu konuştun mu? Yahu ne demek yani ben sana haber vermeyeyim ama sen bana haber ver diye sormadın mı? Konuştuğun şeyleri yine yapmaya devam ediyorsa,bırak yani
Sordum. Bende mi sana haber vermiyim anlamadım dedim. Tabiki değil, müsait olduğumda haber veriyorum ben sana dedi. Sende eğer müsait değilsen sonrasında haber verirsin dedi. Direkt hayır ben yapmam şu demiyo ama sonuç olarak da yapmıyo. Yoğunluğu bitiyo ve ben onu 3 4 saat merak etmiş oluyorum tabi bu arada haber verdiğinde

Ben bulana kadar çok çok çektim. Ama sonradan farkettim ki,kendi çocukluğumda kodlanan değersiz benlik şemamdan dolayı bu kişiler bana çekici geliyormuş. Ben kendime bunları yakıştırıyormuşum. Bunları gördükten sonra beni ben olduğum için seven,kötü günümde yanımda olan sevincimi Paylaşan erkekle birlikteyim.

Aksine hiç de sıkmıyo aslında. Umarım bunlarda eklenmez. Hiç bu açıdan düşünmemiştim ne yalan söyleyim. Biraz ölçüp tartıyım ben bu meseleyi. Haklısınız bu yaptığı bile psikolojik şiddet

Sen ne işle uğraşıyorsun kuzum. Bir hobin,işin,öğrenciliğin var mı? 3-4 saat merak etmek için kısa gibi geldi.

İşte insan emeklemeden koşamıyo. Bu kadar kırıcı anlatmak yerine daha kibar bi üslup kullansaydınız keşke. Teşekkür ederim yardım etmeye çalışıyosunuz ama yani benim sorum koşarak terk edeyim mi değil düzeltebilir miyim? Amaç ne? Annemin karnından erkekleri tanıyarak çıkmadım sonuçta

Sen ne işle uğraşıyorsun kuzum. Bir hobin,işin,öğrenciliğin var mı? 3-4 saat merak etmek için kısa gibi geldi.
Çalışıyorum bende. Ama işim yoğun olmadığı için kafaya da takıyo olabilirim tabi

Evet bu konuda haklısınız. İlişkide direkt anne gibi olmaya başlıyorum, kendimi unutuyorum. Bu huyumu değiştirmem gerekiyo

Yooo benim hayatımda biri yok mukemmel insan olduguna da inanmiyorum dogru erkegi de bulamadim :)
Ama şu var ki icime sinmeyen kimseyi cekmeye çalışmıyorum
Adami anlamadim mi, direkt soruyorum ne yapmaya çalışıyorsun anlamiyorum net ol diye ki yaptim ve adam 3 gun yazmadi aramadi sonra net bir bitirme mesaji attim aricam seni dedi aramadı israr da etmem dedi kisaca kadinlar peşinden kossun isteyen ve sorumluluğu komple kadina yukleyen biriydi. Yani her yonden hosuma giden biri olmasina ragmen acikca anlamadığımi soyledim cevap bile.alamadim aman senle mi uğraşacagim.dedim.
Yani iliskilerin temeli bence iletişimdir, açıkça sormak ama ayni zamanda da net cizgileri olan bir kadin olmak gerekiyor. Bakin adam ne derse siz alttan aliyorsunuz almayın ben buyum diyin sizi yonetemeyecegini anlayacak ve gorusmek istemeyecek belki ama siz bundan korkuyorsunuz.

Vicdan azabından çok korkuyorum. Sevdiğim insanlara camdan yapılmışlar gibi davranıyorum. Karşımdaki insanda aa bu böyle, bu kıza zaten ne yapsak gitmiyo moduna giriyo. Ama o sırada sabrımı, herşeyimi götürmüş olcak. Ve ben böyle olmaya devam ettiği sürece günün birinde vicdan azabının kırıntısını bile çekmeden gidicem. Elimden geleni yapmış olcam çünkü. O da zor, gerçekten. İnsanı yiyip bitiriyo beklediğin bi insanın arayıp sormaması. Bende tattım maalesef öyle 1 haftalık kısa süreli ilişki. Kısa sürede de bitiyo çünkü adam zaten 2 3 günde bir aklına geldikçe arıyo falan. Bende kestirip atmıştım o kişiyi. Aylar sonra aklına gelince yine arıyolar

Vicdan yapacak bir sey yok bu adam size böyle davranirken aaa ben bu kizi uzuyor muyum ya da beklentilerini karşılıyor muyum diye düşünmüyor siz de düşünmeyin
Herkese verdigi kadar deger gösterin o zaman hayal kırıklığınız da azalir

Düzeltemezsin. O kadar konuşmuşsun,düzelmeye yaklaşmamış. Bundan rahatsızlık duyduğunu senden başka kimse duymuyor. Neden bu ilişkiyi yaşıyorsun o zaman? Erkekleri tanımasan bile insanın kendisi paha biçilemez. Senden dünyada bir tane var. Neden birileri seni saymasın,kötü davransın?

Bence ilginizi birden keserek soğuk duş etkisi yaptırın o bilgi vermedikçe soru sormayın ve sizde biraz gizemli davranın bir süre böyle deneyin bakalım

Ben gerçekten acı deneyimler yaşadım. Başkasının da böyle zarar görerek,benliği ezilerek adı ilişki olan zararlı bir oluşumun içerisinde olmasını istemem. Ben hemcinslerimin ezilmesini istemem. Bu yüzden kaygılıyım. Belki sen kırıcı bulmuş olabilirsin beni,özür dilerim. Ama bunu deneyimlemeni istemiyorum. Bunun önlemini almadığın her zaman için kendini suçlayacaksın. Psikolojik şiddet fiziksel şiddet kadar alarma geçiren birşey değil. Sinsi bir tümör gibidir,yavaş ve tehlikeli ilerler. O yüzden bunu anlamıyorsun.

Evet, yani ısrar edersem giderim evine ama o toplara girmek istemiyorum. O da davet etmiyo. Evimede gelmiyo komşular falan görürse yanlış anlamasın diye
Ne bileyim evine davet etmesi evine gelmemesi garip geldi bana ama çok da ilişki uzmanı değilim arkadaşlar yorumlasın

Ha diyince olmuyo ki. Bende görüyorum neyin doğru, neyin yanlış olduğunu. Ama bu da yapı meselesi sanırım biraz. Bende böyleyim. Son ana kadar sabredip, sonrasında patlayan

Evet, kendisinin yaptığını yaptığım an söylenmeye başlıyo. Hep mesafeli olabilsem, o davranışlarının ne kadar itici olacağını farkedecek aslında ama ben hemen yakın davranıyorum. O anlayamadan konu unutulup, gidiyo kısacası

Annen ya da baban sert figürler miydi?

Sorun değil. Bende sizi kırdıysam özür dilerim. Evet haklısınız, fiziksel şiddet uygulasa şuan çok çok farklı şeyler konuşuyo olurduk. Durumun içindeyken de anlayamıyo insan ne yaşadığını. O yüzden şuan göremiyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…