Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Benim gibi 5 sene sonra farketme de
O yüzden sık sık yazdım, burda böyle yazıyoruz diye biz hata yapmıyoruz değil, kendi hatalarımızdan öğrenip o yüzden başkası yapmasın diye bazen çok konuşuyoruz 😂
Çok teşekkür ederim o yüzden ☺️💕 olsun sonuç olarak kurtulmuşsunuz o da bişey 🙆🏼‍♀️ insan kendi başına göremiyo bazen, ihtiyacı oluyo fikir almaya. Konuşun, dinlerim ben sonuna kadar 😂

3 aydır tanıdığın adamla nasıl evlilik düşünüyorsun yahu..
Çocuk diyor ki arama merak etme bunaltma sıkıya gelemem ez cümle ben başka kızlarla yazışırken bir huzur ver.
İnternette konuşuyosa başka kızlarla 4 tane hesap açtım ya, bana niye cevap vermedi hiç 🙄 birisi 700 takipçili falan oldu, hesap yolundan çıktı, erkekler yazdı da yazdı 🙈😂 bi o yazmadı. Başka kızlar olduğunu düşünmek istemiyorum o yüzden :(

Ilişkinin başlarında böyle şeylerin olması normal aslında, zamanla düzelir. Hemen ayrılmayı düşünmek doğru değil. Herşey gönlünüzce olsun 🌸
Çok teşekkür ederim, evet biraz alışma dönemleri geçiriyoruz sanırım. Hayatına birisini dahil etmeye alışık bi insan değil gibi 😕 herşey sizinde gönlünüzce olsun, fikirleriniz için çok teşekkür ederim 🌺💕

İnternette konuşuyosa başka kızlarla 4 tane hesap açtım ya, bana niye cevap vermedi hiç 🙄 birisi 700 takipçili falan oldu, hesap yolundan çıktı, erkekler yazdı da yazdı 🙈😂 bi o yazmadı. Başka kızlar olduğunu düşünmek istemiyorum o yüzden :(

Belki netten değildir görüştüğü.
Valla ben sıkıntıya gelemem diyorsa ben altında bit yeniği ararım. İlişkinin başı birde yani en heyecanlı en istekli olunan zaman.
Şimdi sen kendince test etmişsin ama ben eminim sevgilisi var ha ispatlayamam ayrı🙈

Ben de aslan burcuyum. Onu peşinden koşturmak istiyorsan kesinlikle kendini geri çekmelisin. Aradığı zaman hemen açma, biraz geç dön. Mesaj attığında geç cevap yaz. Nerdeydin, niye açmıyorsun derse ya işlerim vardı de geç. Detay verme sakın.
Aslan ilgisiz bırakılırsa deliye döner. Noluyoruz falan olur.
Bu sefer de o senin peşinden gelecek.
Kendimden biliyorum. Aslanlar ilgisiz yaşayamaz ölürr. 😄

Valla ben sıkıntıya gelemem diyorsa ben altında bit yeniği ararım. İlişkinin başı birde yani en heyecanlı en istekli olunan zaman.
Şimdi sen kendince test etmişsin ama ben eminim sevgilisi var ha ispatlayamam ayrı🙈
Imzami atarim hatta parmak başarım 😁

Arabada rujumu unutmuştum, 2 gün sonra aynı yerdeydi rujum. Aa orda mı kalmış dedi. Maskelerim ruj oluyo, bazen arabasında unutuyorum, hatta az kullandıysam geri takıyorum maskemi 🙈😄 birisi olsa, arabayı toplar bence. Ama başka sosyal medya aracılığıyla çapkınlık yapıyosa ondan emin değilim tabi

Ben de aslan burcuyum. Onu peşinden koşturmak istiyorsan kesinlikle kendini geri çekmelisin. Aradığı zaman hemen açma, biraz geç dön. Mesaj attığında geç cevap yaz. Nerdeydin, niye açmıyorsun derse ya işlerim vardı de geç. Detay verme sakın.
Aslan ilgisiz bırakılırsa deliye döner. Noluyoruz falan olur.
Bu sefer de o senin peşinden gelecek.
Kendimden biliyorum. Aslanlar ilgisiz yaşayamaz ölürr. 😄
Heh aradığım taktik 😂🙆🏼‍♀️ başka neler yapabilirim, hemen buluşayım mı mesela, ya da yoğunsa bende mi yoğun gibi davranayım

İnternette başka sosyal medya aracılığıyla yapıyosa bilemem ama görüştüğü birisi olmadığına eminim 🙈
Görüşmediği biri olduguna da inanırım neden biliyor musun? çok kendini beğenmiş. Kasıntı. Kendini ne sanıyor bu diyerek görüşmek istemeyebilirler. Daha 3 aylık ilişkide bunu yapan ilerde ne yapar kestirmek çok zor değil. Bahanesi de hazır. "Sana baştan demiştim".

Ayyyy aslan burcu erkeği koşarak kaçın :D
Tamam şaka bir yana geri çekilin, hiçbir şey yapmayın, zaten kendi gelirse gelir ;)

Arabada rujumu unutmuştum, 2 gün sonra aynı yerdeydi rujum. Aa orda mı kalmış dedi. Maskelerim ruj oluyo, bazen arabasında unutuyorum, hatta az kullandıysam geri takıyorum maskemi 🙈😄 birisi olsa, arabayı toplar bence. Ama başka sosyal medya aracılığıyla çapkınlık yapıyosa ondan emin değilim tabi

Bence kendini fazla kaptırmadan ilerle madem eminsin.

Görüşmediği biri olduguna da inanırım neden biliyor musun? çok kendini beğenmiş. Kasıntı. Kendini ne sanıyor bu diyerek görüşmek istemeyebilirler. Daha 3 aylık ilişkide bunu yapan ilerde ne yapar kestirmek çok zor değil. Bahanesi de hazır. "Sana baştan demiştim".
Güzelliğe, bakıma çok önem veriyo. Bende yanına düğünden hallice gidiyorum. bence bendeki onu çeken o. "Yanına yakıştırıyo kendince".. o yüzden dediğiniz gibi herkesle kendini çok beğendiği için beğenip buluşmaz. Lutfedip de ona yazana yazmaz yani. O kendi seçmeli. Beni de ilk o ekledi zaten. Ben eklesem mesela olmazmış. O yapmalıymış böyle şeyleri. Bilmiyorum ya sonu ne olacak bende merak ediyorum gerçekten

Heh aradığım taktik 😂🙆🏼‍♀️ başka neler yapabilirim, hemen buluşayım mı mesela, ya da yoğunsa bende mi yoğun gibi davranayım
Buluşmak isterse kabul etme. Ya canım yorgunum hiç halim yok falan de. Biraz nazlı nazlı konuş böyle. Tribe girmiş gibi sert konuşma sakın;)
Senin zaten buluşalım dememen lazım bu aşamada. Yukarıda yazdıklarımı da uygula. Aramalarına, mesajlarına geç dön. Yoğunum de bakamadım falan de.
Ve en önemlisi de sohbeti kısa kes. Ee daha daha ne var ne yok muhabbetine girme:) Kısa ve öz konuş. Çok fazla aşkım cnm deme hatta.

Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Aslanini kaplanini bilmem ama siz terbiyeci misiniz? Hazir adam olmusuna baksaniz olmuyor mu?
Sonu başından belli adamlardan uzak durmali bence. Boyle iliski olmaz. Karsilikli saygi ve ozen yoksa bir ilişki yoktur. Bence bosuna çabalamayın.

Merhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorum 🙈 taktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen

Ayrıl enerjini başka ilişkilere sakla. Ölü yatırım bu adam

Back
X