büşüm hakkında hayırlısı olsun canım şahsen bencede tanıştır annenin düşüncelerine %100 katılıyorum çünkü bende çok istemiştim askerden önce yada izine geldiğinde tanışsınlar diye ama annem etraf ne der korkusu ile çekindi biraz şimdi kendide istiyor hem mehmeti tanımak hem annesini çünkü kısmetse yılbaşında nişan felan olacak artık tam anlamı ile zamanı geldi geçiyor diyor...
senin için sevindim canım herşey çok güzel olsun inşallah
aaaa çok sevindim serabım senin adına ya hadi gözünaydın uzun zmanadır bekliyodun sonunda istediğin oldu ayy çok sevindim valla ya canım benim:1hugpuyorumnanaktan
büşüm hakkında hayırlısı olsun canım şahsen bencede tanıştır annenin düşüncelerine %100 katılıyorum çünkü bende çok istemiştim askerden önce yada izine geldiğinde tanışsınlar diye ama annem etraf ne der korkusu ile çekindi biraz şimdi kendide istiyor hem mehmeti tanımak hem annesini çünkü kısmetse yılbaşında nişan felan olacak artık tam anlamı ile zamanı geldi geçiyor diyor...
senin için sevindim canım herşey çok güzel olsun inşallah
burcum canım çok sağol bitanem benim inan bende mehmette çok sevindik mutlu olduk bu habere inşallah herşey sağ sağlim hayırlısı ile güzel olur inşallah...
darısı en güzel hali ile başına inşallah canım arkadaşım olumunekankayizsmile
Ne anlayışlı bir anneniz varmış tebrik ediyor ellerinden öpüyorum annenizin buyrunnnnnnnnn
Bu forumda ne anneler okudum ,sizin anneniz çok iyi bir anne bundan emin olun .boshayallersmile
Tanıştırmanızdan da bir sakınca yoktur diye düşünenlerdenim ben de.
Cumartesi günü büyük günmüş.Bakalım hayırlısı yerimseniben
kendin karar vereceksin tatlım ama ben ancak beni istemeye geldikleri gün tanışma olsun istiyorum o yüzden ne ona byle bişey derim nede o dediğinde kabul ederim ablası sürekli beni davet ediyo ama gitmiyorum
inşallah canım herşey dilediğin gibi çok güzl olur
İşte böyle haberlere çok seviniyorum :1hug:
İnşallah herşey istediğiniz gibi ve kusursuz olur alkisalkisalkisa.s.
Tanışma oldu kızlarrrrr,
C.artesi günü buluştuk onun anneside geldii... Benim ki çok heyecanlıydı tabii
Fazla konuşamadı, tatlısını bile yiyemedi kaydirigubbakcemile3
2 Saat oturduk, gelecekle ilgili bi konuşma geçmedi, annem askerden
gel daha küçüksünüz dedi :))) yani askerden sonrasına bıraktı, bizimde istedğimz bu zaten
Annemin görüşleri iyi oldu çok şükürr =)) Beğendim, iyi çocuk efendi birine
benziyo dedi, arkasından bin tane nasihat geldiii tabi, sizinde başınızı ağrıtmıyım üstten geçeyim bunları
Yanii kızlar herşey olumlu şimdilik.. alkisalkisalkis
oy oyy hadi bakalım :) ne güzel:)
Sevindim adına canım :)
İnşAllah darısı bizlerin başına :) kaydirigubbakcemile5
iNşallahh canımm.. Darısı sizee artıkkk boshayallersmile :1hug:
Tanışma oldu kızlarrrrr,
C.artesi günü buluştuk onun anneside geldii... Benim ki çok heyecanlıydı tabii
Fazla konuşamadı, tatlısını bile yiyemedi kaydirigubbakcemile3
2 Saat oturduk, gelecekle ilgili bi konuşma geçmedi, annem askerden
gel daha küçüksünüz dedi :))) yani askerden sonrasına bıraktı, bizimde istedğimz bu zaten
Annemin görüşleri iyi oldu çok şükürr =)) Beğendim, iyi çocuk efendi birine
benziyo dedi, arkasından bin tane nasihat geldiii tabi, sizinde başınızı ağrıtmıyım üstten geçeyim bunları
Yanii kızlar herşey olumlu şimdilik.. alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?