E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kuzenımdı dıyoakrabasıymıs dedesi ölmüştü onun ıcın eczaneye gıdıyomus : ( gel cabuk kapıya dedım yok
ver telefona kızı dedım yok
eczaneye gırıom sımdı dıo bı hasta bakıcı bulabılır mısın annene sorsana dıo
(((( 1-1,5 saat sonra gelırım dedı gel kapımaa dedım
50 dk gectı de aradı 50dkkada aldatırmı yaya normalde aldatmayan bırı anca sohbet eder
yalan söler cok,
ama aldatmıcagını bılıyorum aldatan bırı degıl hıc ama böle onu eve bıraksın bunla sohbet etsın böle bı tıp( arıyorum acmıyor kesın bıttı
ne zaman bız ayrılırız ozaman hep baskalarıyla gezer tpzar yıne pesımden koşar, ama bugun tum gun telefonda konustuk, aksam bulusmak ıster gıbı konustu ben de bulusmamak ıcın bahaneler bular gıbı konustum
Losap daha dün konu açmıstın sanırsam bir erkek neden kız arkadaşını merak edip aramaz felan diye sormustun, deprem olunca özel günlerde aramaz, seyrek görüşürüz, sadece buluşunca ilgilidir demiştin. Üstüne de bu, bana sonunuz pek hayır gelmedi. Ayrıca kuzense 1 yıldır birliktesiniz, evlenmeyi düşünüyorsunuz..kuzenlerini tanıyor musun?
Losap daha dün konu açmıstın sanırsam bir erkek neden kız arkadaşını merak edip aramaz felan diye sormustun, deprem olunca özel günlerde aramaz, seyrek görüşürüz, sadece buluşunca ilgilidir demiştin. Üstüne de bu, bana sonunuz pek hayır gelmedi. Ayrıca kuzense 1 yıldır birliktesiniz, evlenmeyi düşünüyorsunuz..kuzenlerini tanıyor musun?
yok kuzenlerınden hıc bırını tanımıyorum , ama eskı kızları ve kankılerını tanıyorum :umursamaz: adam aldatmnıyor ama sohbet etsın cok sevıyor var ya sinirden kudurdum sakinlesmeye calısıyorum tansıyonum zıpladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?