Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalan söyleyen biri diyrsun ama aldatma olayına bulaşmaz diyorsun..valla rahatlıkla yalan söyleyebilen rahat rahat aldatır da..

köşeye sıkıştımı sen bana güvenmiyorsun diyip bak gör topu suçu sana atmaya çalışacak. Erkekelri yatakta yakalasan inkar ederler.

kızlar evını aradım

babası cıktı

aksam yemekten sonra spora gecıcektı

spora gıttı

spora gectı

spordan sonra dedesıne mı ugruycaktı bılmıyorum

dedı

gecen gun uzak uzak telde konusmaları hep

benle bugun konusurken son 2 saattır eve waramaması

demek
buymus

gecen hafta ayrılmak ıstedım ayrılmadı benden
kızlar yardım ıstıyorum nasıl ayrılıcam kestırı p atmak ıstıyorum
babannesı cıdden ölmus babasıyla konustum
basında gercekten sapkavarmıs spora gıtmıs gercekten de

özur dılerım cok aralıklı yazdım hıc bu kadar gercekcı bı sekılde aldatılmadm
spors var koskocam a n bı yer burda oraya yazılmak ıstıyodu enıstem bedava yazdırırsa gıdıcem dıyodu demek artık iş cıkısı o ndan ulasamıyorum ona ben....

kızlar yalancı bu ben ayrılmak ıstıyorum

herkes senı tanıyo ama kuzenı senı tanımıo nasıl ıs bu ben anlamadım 1senelık ılıskı muhakkak tanırdı konusu gecerdı yalancı dıosun yalancı bırıyle evlenmeyı nasıl dusunuosun tatlım sımdı aldamıyosa evlenınce aldatabılır bence guven yokken bu ılıskı nereye kadar :CüvCüv:

yalan soyleyen bırıyle nasıl dusunursun kı evlılık madem evlenıceksınız msjlarınıza aramalarınıza cevap verırı ...bence sız unutun sevgılınız...

ayrıl canım patlat bı okkalı msj yuzyuze gelmene bıle gerek yok kestır atmirmirmirmir

hakettiği gibi bi mesaj yaz daha da ne mesaj yaz ne cewap wer ararsa da açma. :umursamaz:

her pazar anıden ılac almaya gıderdı
cumtesı gecesı evde kalmıyodu
son 2 aydır gorusmuyoduk gorysunce telefonla uzakta konusmustu bı kere cok sınırlenmıstım

ınsan kör olur mu bu kadar bı evlencem dedı dıye ya
6 mılyarı bırıkmıs sımdıye kadar ceyız lıstesı yapmıs bu böle olur mu ya
ewlılık oncesı baskasıyla yatıo ama bu böle olur mu yaa
telını arıyorum benle bır bı rı daha uzun uzun caldırıo gecen hafta ben nası anlamadım bunu ya

onlarca defa aldatılmıs bırı olarak nasıl anlamadım yaa
ben rıyorum bı rı daha arıyo ben arıom bırı daha arıo mesgul sureklı

bunu bılke anlamazdan mı geldım
bugun sapkası var ustunde tsort var yanlıs gordun yalan gordun ben safım ama bunun benı kandırması bu kadar açık mıyım yaa

bu böle mı yaa ...

kızlar nolur engel olun ya bana

bır cocuk vardı evel hafta sokakta gordum bankacıydı cocu k benı gordu terledı kıpkırmızı oldu efendı bırı tıpsız ama ewlenıcem yeter bu kadar ewlılık delısı olan bı kız ın bu kadar capkınla ugrasması ne salaklık
ınanmıyorum aılem yıne bılıo allah benım cezamı verdı yıne

bu kadar yalana aldatır da zaten dediğin gibi, bir an önce bitirmelisin, paranoyak olursun böyle canım, çekilmez yalancı insan. :sinifsinif:

Canım ayrılmaa hemennn ......Bencee bi oyun oynaaa hemde öylee bi oyun oynakiiiii akılı başından gitsinn.....

seneye evlencez dıyodu mart gıbı ev hazır olcakmıs bı ev vardı

acmıyım demı telı ?
acıp
ınanmıs numarası mı yapayım hı evet dıyım
1 saat evvel aradı en son
spordan dönuyomus zaten o sapka ve tsort gercekmıs uzerındekı
işten dönup acilen kuzenını alıp dispansere goturmemıs
o kevase kılıklı kız kuzenı olamazdı cıdden spordan bulmus evını tarıf edıyomus ben aptal delım kı
gçzumle gormeden ınanmadım resmen yaa
aptalım galba allah cezamı verdı

bence bu adamı o kızla gömeden önce için bile terkedip hiç aramamak için çok ciddi bir sebebiniz varmış." çok yalancı " demişiniz.allahaşkına böyle durumlarda neyi beklersiniz bir adam dürüst değilse yalancıysa onunla birlikte olmaya çalışmak kadar akıl dışı ne olabilir.böyle adamları pof pofluyorsunuz.hatta bir de gidip bile bile evleniyorsunuz iki gün sonra buraya ben çok mutsuzum şöyle yapıyor böyle yapıyor diye yazıyorsunuz.lütfen kendimize saygı duymayı ve değer vermeyi öğrenelim.

bence de arama mesaj cekme şu an ilgilenceğini sanmıyorum, kendine zaman ver otur düşün.

canım kendını suclama senın gozun kor olmus asktan oyuzden goremeyıp kanıyodun ona ama sımdı kendıne geldın kurtul ondan senı bu kadar uzen bırınden ınsalla mutlu olursun canım bıraz kafanı dınle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…