Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aboooo bi an kendi başıma qeldiğini düşündümdee yolarım valla yolarımmm....
Plakayı verir arabamı caldılar deyıpp polıslere bastırırmmm vallaaa =)

siyahmarz hi =)

Yok ama losap kızın evlerine gittiğinden şüpheleniyor, ben olsam sanırım arabayı takip etme sanşım varsa o an ederdim, adam zaten ilgisiz bakalım , neden beni aramıyor sorumuyor belki öğrenmiş olurdum. Hepsini geçtim de neden açmıyor telefonu o sırada onu anlamadım. Zor ya, insan güvenmek istiyor da bile bile de lades denemz ki

bence kuzenleriyle tanısmak istedigini söyle..ve bir an önce kızın suratını unutmadan gör karşılaştır.

Dedesi ne zman öldü ? öldüyse hasta bakıcıyı napıcak ? eczanede hasta bakıcı satılmıyokı ? kuzenıyle nereye gıdıyolarmıs ?

Bence olayı önce bi anla tatlım panik yapma hemen :1hug:

Dedesi ne zman öldü ? öldüyse hasta bakıcıyı napıcak ? eczanede hasta bakıcı satılmıyokı ? kuzenıyle nereye gıdıyolarmıs ?

dedesı öldu babannesı kaldı hastaydı ona kım bakcak dıolar on u sordu bıde
aradı demın arıyo sesler gelıo arkadan eve gıdecek goya 2 saat oldu varamadı ceneze evıne haa
ızmır de avuc ıcı kadar 2 saatı nerde geıcırıo 10 oldu saat

10dk sevişmeee pardon amaa 40 dk
arabayla mekan arayışı ..........ee suanda bıyerlerde takılıyolar emınımmmm

Teli açmaması herşeyi açıklıyooo ....... Hasta bakıcı ararken ınsan telıını acmazmı yaa sacmalık
Araa ara acıyoooo ee o zamnlardada wcye felan kalkıodurr ehehehee

Fesatım belki de ama konyu değiştirmiş bence sadece.

Fesatlığımı kaldı cocuk yedi kızı ...Canım bak şimdi evden cıkabılırsın gıt cocugun takılabılcegı mekanlara bakk.. olmadı bende cenaze evıne gelıcem benıde gotur de

bıdaha annenı ver bakayım dedm bassagılı dıleeyım hem kadına
aramıo 2 saat gectı
cıkıp cıkıp tel acıo galba hee
ooh 2 saatee doya doya gormuslerdır cırkın seyle

tatlım bu saatten snra onun aramasını bile bekleme yol ver gitsn. yalancı diyosun umursmaz diyosun vs. sen bi ömür bunu çkemezsin inan bana. daha önce açtığın konunda da deprem olsa bile aramaz demiştin. bu adam seni gerçekten sevip değer werseydi şuan sen bu sancıları üzüntüleri yaşıyo olmazdın. seni haketmediği çok açık belli.

güzelim kandırma kendini.yerinde olsam annesiyle konusur böyle bi olay olup olmadığını sorardım.yada aile albümüde bak kızın belki bi fotosu vardır kuzeni sonucta olur yani erkek milleti bu güven olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…