Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet
yalan soyluyor kım bılır su an nerede kımbılır dun neredeydı yani,
kimbılır sımdı sorsam neredesın dıye neredeyım dıyecek.

bak kızım yazılanları okusan sana kimin doktora git diye tavsiye verdiğini görürdün ve her zamanki gibi boş konuşmazdın ki psikologa gidip tedavi olmak anca senin gibi gerikafalıların düşüncesinde kötü bişeydir evet ya allah senin gibisini vermesin kimsenin başına çocukta yazık senden kurtulmak için sölemediği yalan kalmamış ama sende nerde anlamazsın

konuyu tam okumamıs yarım yamalak cevaplar vermıssın, konuyu tam okumanı rıca ederım.

Kızlar ben topicte bööle kolonyalarında yaşama hakkı olduğunu düşünüyorum :1closedeyes:
Kızın üstüne bu kadar gitmeyin kötükedihüso
Belki ilerde senarist olacak burda yazdıklarıyla kendini geliştirip
Kolonyam bebekim senaryolara devam bak bi ara iş bulamadım diyordun bu gidişle yakında senarist olcan KK sayesindee opuyorumnanaktan :enbuyukkk: -tatlicadiarzu-

ne oluyor yaaa burda... :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:

konuyu tam okumamıs yarım yamalak cevaplar vermıssın, konuyu tam okumanı rıca ederım.

iyiki varsın kolonya patiska losapkaydirigubbakcemile3:lepi:delikafaduldensırnaşık şey:içelim::roflol:laelaelaelaelae

senın de mı öyle kı?
ayrılamıyor musun

ben senin gibi katlanmam cnm benimkinin ufak tefek hataları oldu sıçtım ağzına kaç ay yalvardı,,,,seninki o kdr aşmışki kendini iş iice iğrençleşmiş.....benim eşim ailesi yüzünden bi kaç defa kendini bi bok sanmaya başladı ama baştan sıkı tutmayı öğrendim ben,,,ama senin gibiler oldukça daha çok kadınların gurursuz olduğu konuşulur...

:lepi::lepi::lepi:vereliniortak

süperrrrrrrrrr, valla süpersiiiin arkadaaaaassss... öldüm valla gülmekten.... alkisalkisalkis delikafadulden laelaelaelaelae sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya nasıl anca sohbet eder yaa hayır efendim edemez klava:bir kızla oturup sohbet edecekse oda sevgilisi olan kızdır ya ne bu sevgiliyseniz vede ciddi düşünüyosanız ne o sohbet etmek için baskasına ihtiyaç duymalı nede seni bu tür düşüncelere itecek davranışlarda bulunmalı 50 dk da aldatırmı lafını anlayamadım insan 2dk bila baskasını düşünse karşısındakini aldatmış olur zaten bunu zamanla flanda alakası yok yalancı diyosun akrabam demiş inananıp inanmaman sana kalmış k.bakma ama böyle güvensizlklede bu iş yürümez hele evlilik valla sen bilirsin arkadaşım :umursamaz::umursamaz:

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile2

Losap gittiiiiii.Simgolos oldu..Yorma kendini canım..konuya yazarak.. ama neyse simgolos olarakta okuyabilir:jeyyar:

İlişkide yalan varsa daha doğrusu bi işin içinde yalan varsa o işten hayır çıkmaz.yolunu çiz bırak derim.

ne olmuş dertlenmıs kahve mi içiyosun ah canım siteden cıkmış sımdı cok uzaklarda sanırım.

konu sahıbı kıza yazayım o adamdan iş cıkmaz güzelim a.s

bu sefer değecek bi yerde savaştı...
baştan kaybetmiş birisinin topiğinde diil

ya bi insanda hiç mi utanma olmaz ya..midem bulandı senden eyy malum şahıs..!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…