E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
Bence bırak o acıklama yapsın peşinden koşsun,asıl telefonunu kapaması gereken cevap vermemesi gereken sensin bacım.zaten yalancıydı dıyorsun pekı boyle bırıyle nasıl bır hayat surulur guzelım?ıyıce kafanı dınle bence.
allallaaa, sen de sıtede gordugun bır kıza doktora gıt deyebılecek kadar deneyımlısın deemekk kı gıttın gectı mı hastalıgın, ıyı gecmıs olsun allah kımsenın basına vermesın demı ama?
bak kızım yazılanları okusan sana kimin doktora git diye tavsiye verdiğini görürdün ve her zamanki gibi boş konuşmazdın ki psikologa gidip tedavi olmak anca senin gibi gerikafalıların düşüncesinde kötü bişeydir evet ya allah senin gibisini vermesin kimsenin başına çocukta yazık senden kurtulmak için sölemediği yalan kalmamış ama sende nerde anlamazsın
konuyu tam okumamıs yarım yamalak cevaplar vermıssın, konuyu tam okumanı rıca ederım.
senın de mı öyle kı?
ayrılamıyor musun
ben senin gibi katlanmam cnm benimkinin ufak tefek hataları oldu sıçtım ağzına kaç ay yalvardı,,,,seninki o kdr aşmışki kendini iş iice iğrençleşmiş.....benim eşim ailesi yüzünden bi kaç defa kendini bi bok sanmaya başladı ama baştan sıkı tutmayı öğrendim ben,,,ama senin gibiler oldukça daha çok kadınların gurursuz olduğu konuşulur...
EĞER BURDA YAZDIKLARIN YALANSA SEN MİLLETLE OYNUYORSAN SANA BANU ALKANDAN Bİ ŞARKI ARMAGAN ETCEM..
ANNENİ BİZİM EVE GÖNDERR ..SENİİ BİZİM EVE ALDIRR :)))))......... :roflol:
buakdar insanı aldatıyorsan sen ;
evliysen inşallah kocan tarafından aldatılırsın...
sevgilin varsa inşallah boynuzların sayısını sen bile sayamazsın...
sevgilin yoksaaaa inşallah bir ömürr koca bulamaz kocaaaaaaaaaaaaaa kocaaaaaaaaa diye aranır durursun ...............
şimdi hikayeye devam et kuzum....
mucuk öpüldünnn :roflol:
kuzenımdı dıyoakrabasıymıs dedesi ölmüştü onun ıcın eczaneye gıdıyomus : ( gel cabuk kapıya dedım yok
ver telefona kızı dedım yok
eczaneye gırıom sımdı dıo bı hasta bakıcı bulabılır mısın annene sorsana dıo
(((( 1-1,5 saat sonra gelırım dedı gel kapımaa dedım
50 dk gectı de aradı 50dkkada aldatırmı yaya normalde aldatmayan bırı anca sohbet eder
ya nasıl anca sohbet eder yaa hayır efendim edemezklava:bir kızla oturup sohbet edecekse oda sevgilisi olan kızdır ya ne bu sevgiliyseniz vede ciddi düşünüyosanız ne o sohbet etmek için baskasına ihtiyaç duymalı nede seni bu tür düşüncelere itecek davranışlarda bulunmalı 50 dk da aldatırmı lafını anlayamadım insan 2dk bila baskasını düşünse karşısındakini aldatmış olur zaten bunu zamanla flanda alakası yok yalancı diyosun akrabam demiş inananıp inanmaman sana kalmış k.bakma ama böyle güvensizlklede bu iş yürümez hele evlilik valla sen bilirsin arkadaşım :umursamaz::umursamaz:
ne olmuş dertlenmıs kahve mi içiyosun ah canım siteden cıkmış sımdı cok uzaklarda sanırım.
konu sahıbı kıza yazayım o adamdan iş cıkmaz güzelim a.s
bu sefer değecek bi yerde savaştı...
baştan kaybetmiş birisinin topiğinde diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?