Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben okuyamadımda senaryo falan demişsiniz gercek degilmi bu :S

canım zaten çok yalancı diyorsun... eee böyle biriyle ne ciddi düşünmesi kafayı mı yedinlmaz:

insanlarla dalga gecmeyi cok seviyorsun ....ayip yaaa bu kadar insan sana yardim amacli biseyler yaziyor sahi zannedip ....ayip .....

geri sayfaları okumadım.. amaniiin yalanmış demek hepsi..

yönetim; böylelerinin üyeliğini iptal etsin yaaa

ayyyyyyyyyyyyyyy bana fenalık geldi losap AGUSTOS AYINDA GıYıLEN BOGAZLI KAZAK GıBıSıN bogdun ya beni lütfen bu kadar yeter bence konuyu uzatma !!!!! gercekten sorunları olan hanımlar acsın konuları bizleri yazdıgın oyunlarla oyalama hersey ortada

bu lafı kullanmak ıcın yer arıyor gıbıymıssın soylıycek yer buldun sankı ama kımse senı dınlemıyor ne şanssızlık ...
okumayaydın konumu, okuduysan yorum yap deyımlerle kurtaramazsın. gecer bosver falan de bısey de ya da okunmıcak seyler soyleme

bence sana sitede doktor arastıralım arkadaslarla çünkü senin derdini bizler çözemeyiz ama doktor bulmanda yardımcı olabiliriz tamam mı?

ayrıca benim böyle ucuz hikayelere söylenecek cümlelerimde yok ,daha duygusal seyler yaz belki raytıng alırsın

sırf gülmek için bu topic okunmaya değer valla sıkıntılıyken herkese tavsiye ederim :roflol:

bence sana sitede doktor arastıralım arkadaslarla çünkü senin derdini bizler çözemeyiz ama doktor bulmanda yardımcı olabiliriz tamam mı?

senin doktorun mu ? şaka bır yana parasını ödersen ok.
ayrıca konumu okudugun ıcın tesekkurler yorum da yazarsan boş bırakmazsan sevınırım. turkbayragi

sonunda doktora gitmen gerektiğini kabul ettin demekki büyük ilerleme

Bence bırak o acıklama yapsın peşinden koşsun,asıl telefonunu kapaması gereken cevap vermemesi gereken sensin bacım.zaten yalancıydı dıyorsun pekı boyle bırıyle nasıl bır hayat surulur guzelım?ıyıce kafanı dınle bence.

sonunda doktora gitmen gerektiğini kabul ettin demekki büyük ilerleme

allallaaa, sen de sıtede gordugun bır kıza doktora gıt deyebılecek kadar deneyımlısın deemekk kı gıttın gectı mı hastalıgın, ıyı gecmıs olsun allah kımsenın basına vermesın demı ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…