sevgilimi arzulamıyorum

yukki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
324
350
103
32
3.5 yıllık bir ilişkim var 25 yaşındayım ama ben sevgilimi hiç arzulamıyorum bitse de gitsek modundayım adeta çok fazla terlemesi vs. itici geliyor çok, küçük öpücükler falan neyse de uzun uzun öpüşmeyi bile canım istemiyor hiç hemen kaçıyorum bahaneler uyduruyorum.
sizce normal mi bu düzelir mi yoksa sevmiyor muyum sadece alışkanlık mı arkadaş gibi mi seviyorum yada ? yani aseksüel falan değilim daha önce ufak deneyimlerim olmuştu zevk aldığım öpüşme vs. başkasıyla ama tabi ama sevgilimle öyle değil işte çok üzülüyorum bu duruma çok değer veriyorum çünkü aşık olduğuma emin değilim ama. ne yapmam lazım ayrılmalı mıyım işler ciddiye binmeden? düzelmez mi?

Kendi cevabini kendin veriyorsun zaten asik olduguna emin degilmissin icin de almiyor bence yolun gelmis yol al birak onu da gercekten onu seven birini bulsun tabi sende sevecegin birini
teşekkürler cevap için çok değer veriyor bana ben de ona aslında ayrılmam gerekiyor ama bunu söylemek çok çok zor çok kıracağım onu direkt ayrılırsam üzülüyorum çok.

Evlenin artık.

teşekkürler cevap için çok değer veriyor bana ben de ona aslında ayrılmam gerekiyor ama bunu söylemek çok çok zor çok kıracağım onu direkt ayrılırsam üzülüyorum çok.

Rica ederim evet ciddi zor ama bazen deger verilmesi yetmiyor aska biseyler eksik kaliyor. Sadece aliskanlik ve deger gormek tutuyo olabilir ama devam ederse o zaman sarpa sarar buda bi sekil ihanete giriyor kandirmak gibi yani... umarim daha iyi olur hersey sizin icin.

Hani artık şeytani işlerden kurtulun demek istiyorum. Helal olun birbirinize belki düzelir.

Hayırrrr! Düzelmez. Hiçbir şey evlenince düzelmez. Evlenince en iyi ilişki bile bi miktar yıkıma uğrar. Bunu daha nasıl anlatayım.?! Nolur kendine eziyet etme. Bitse de gitsek ilişki mi olur? Evlenirsen bu "keşke hiç karşılaşmasak"olur. Etme eyleme. Bitir hemen. Değer vermek ayrı erkek-kadın olarak bi ilişki sürdürmek ayrı.

Ten uyumu diye bir şey var. Olmuyorsa,oldurmaya çalışmayın. Bu idare edilecek bir şey değil. Aman haa!
var dimi gerçekten ben de inanmaya başladım olduğuna ben sevgi ile her şey düzelir diyordum da olmayınca olmuyor gerçekten evlendikten sonra anlamak çok daha kötü olurdu. oldurmaya çalıştım zaten ama olmuyor teşekkürler cevap için

ben de böyle düşünüyorum artık o benim parçam gibi kopartmak zor olacak ama mecburum onun için de kendim için de. sizden de bunları duymak iyi geldi çünkü kuruyorum kafamda acaba ben zorlasam düzelir mi hemen kopartıp atmasam mı diye vs.

Ten uyumunuz yokmuş. Olsa terliyor diye iğrenmezsiniz.
dimi daha önce hiç bu kadar ileri gitmedim kimseyle kıyaslayamıyorum o yüzden kendimi suçluyorum ben mi abartıyorum diye belki herkes böyledir diye ama insanlar zevk almasa cinsellik diye bir şey olmaz zaten.

dimi daha önce hiç bu kadar ileri gitmedim kimseyle kıyaslayamıyorum o yüzden kendimi suçluyorum ben mi abartıyorum diye belki herkes böyledir diye ama insanlar zevk almasa cinsellik diye bir şey olmaz zaten.
Yok yahu olur mu öyle şey. Cinsellik eğlenceli ve güzeldir, aksini düşündüren ilişkide hatalar vardır. Ya tavırlarda ya da partnerin kendisinde.

Ya ten uyumunuz yok ya da sevmiyorsun. Bence büyük problem. Düzelecek gibi de durmuyor anlattığına göre.

Bende bu dertten muzdaribim ya. Sevgilim dunya tatlisi biri ama onu hic arzulamıyorum. Afedersin ama dokunurken, sevisirken tacize ugruyormusum gibi hissediyorum. ben cozum bulamadım halen. cok uzun zamandır da yapmıyoruz yaklasık 3 ay oldu

Evli veya bekar farketmez, ona dokunduğunda veya o sana dokunduğunda içinde bir kıpırtı olmuyorsa olay bitmiştir.

Aranızda ya ten uyumu yok ya da hiç yaşamadıysan tuhaf tiksinç geliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…