• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi aşırı derecede kıskanıyorum, desteğe ihtiyacım var.

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bu yazıyıda kıskançlıktan çıldırıyo durumda yazıyorum. Evet aşırı kıskancım erkek arkadaşımın hiç bir kızl arkadaş olmasını konuşmasını istemiyorum, aynı ortamda bulunmasını istemiyorum, evet yalnış belki ama kendime engel olamıyorum bazen evde duvarlara yumruk atıyorum :S kurtulmak istiyorum bu durumdan ama elimde değil.. Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla okul nedeniyle, mesela bugün sınıf piknikleri varmış mangal yapmaya gittiler kızlar erkekler karışık. Evde çıldırdım ağladım aklım hep onda, aslında güveniyorum, kendimede ama ooff bilmiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum, neredeyse doktora gidicem artık ama pek imkanımda yok :/ Lütfen yardımcı olun bana :( Kimseyle paylaşamıyorum onu, bi tek benim olsun istiyorum, çok seviyorum.. :( samimi olsun istemiyorm hiç bi kızla yaa ooffff :(:( :2::43: yaa kıskançlıktan neredeyse mutsuz olmasını istiyorum :S Erkek arkadaşlarıyla bile bişeyler yapmmasını istemiyorum bezen, benşmle olduğndan daha iyi vakit geçirir onlara daha çok değer verir diye filan. Amaaan ne saçmalıyo bu diyip geçmeyin ben bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. nasıl engel olmalıyım kendime?

Son düzenleme:
Bencede biran önce yardım almalısınız böyle hayat geçmez hem kendinize yazık hem erkek arkadaşınıza hayatı zindan edersiniz sıkılır hiç sizin olmaz sonra...

Bencede biran önce yardım almalısınız böyle hayat geçmez hem kendinize yazık hem erkek arkadaşınıza hayatı zindan edersiniz sıkılır hiç sizin olmaz sonra...

evet zaten mesela bir yere gideceğini söylüyo ben başlıyorum söylenmeye oda anında değişiyo sıkılıyo filan neden beni daraltıyosun bunaltıyosun diyo. Bugün pikniğe gideceğini söyledi orada bi arkadaşının doğm gününü kutlicaklarmış benim doğum günümü unutmuştu arkadaşınınkine gidiyo. Başladım söylenmeye, üzüldüm ama hemde kıskandım çok mangal yapıcaklar kızlarla top oynicaklar filan. Neyse sonra oda bunu sana söylemek için kaç gündür düşünüyorum nasıl söylesem diye sıkıntıya giriyorum böyle yaşamak istemiyorum filan dedi çok üzüldüm :43: Bende böyle yaşamak istemiyorum onu çok seviyorum o da seviyo bence ki sevmese bu kdr dayanmazdı, ama bende zor dayanıyorum çok kıskanıyorm onu çookkkkk... sıkmak istemiyorum ama elimde değil..

senin erkek aRkadaşların var mı?
o bunları sorun ediyo mu?

Benim arkadaşım diyebileceğim bi erkek arkadaşım yok onun için üniversiteyi kazandığmda cevre edinmemiştim karışıyodu oda çok, o benden 1 sene sonra kazandı şehir dışına giitti istanbula geldiğinde bi baktım telefon defteri kız ismiyle dolmuş.. Şuanda da önceden yaptıklarını yalnış buluyo beni kısıtlamasını filan ama benim kadar olmasada kıskanıyo oda beni. Ama işte beni çok kıskanabileceği bi ortamım yok..

Benim arkadaşım diyebileceğim bi erkek arkadaşım yok onun için üniversiteyi kazandığmda cevre edinmemiştim karışıyodu oda çok, o benden 1 sene sonra kazandı şehir dışına giitti istanbula geldiğinde bi baktım telefon defteri kız ismiyle dolmuş.. Şuanda da önceden yaptıklarını yalnış buluyo beni kısıtlamasını filan ama benim kadar olmasada kıskanıyo oda beni. Ama işte beni çok kıskanabileceği bi ortamım yok..

demek ki onunda kıskanma potansiyeli var..
hmm..madem öyle işte böye de ve kıskandırabilicek bi ortam yarat..:52:
hayali veya reel..orasını kendin bill artık..:68:
kıskandığındada..
bende aynı hisleri yaşıyodum dersin..

demek ki onunda kıskanma potansiyeli var..
hmm..madem öyle işte böye de ve kıskandırabilicek bi ortam yarat..:52:
hayali veya reel..orasını kendin bill artık..:68:
kıskandığındada..
bende aynı hisleri yaşıyodum dersin..

evet var gerçekten ama öyle bi ortam yaratma şansım yok bugn arkadşlara mesaj attım adalara gidelim diye herkes bi bahane buldu. bende yalan söylemek istemiyorum mesela pazartesi sınıfca adalara gtimiş gibi mi yapsam diyorum ama korkuyorum yalan söylemeye :S yaa benim bu kıskançlık meselesini çözmem lazım :26:

bak canım.bende senın kadar olmasamda kıskanıyorum sevgılımı.ama kıskanmak dozunda olmalı.kendını tutmak zorundasın.hem onu sıkarsın hem ılışkınız ıçın hıçç sağlıklı degıl.ayrı şehırlerde olmanızda bunu çok etklıyo bence.ama kıskandıgını azcık bellı et sevgılıne..ıcınde tut.otur evde agla ama ona bukadar cok soyleme sıkma onu..sonra cok sıkan sorun cıkaran hep kıskanan kadın damgasını yersın..hem kıskanınca bısı degısmıyo ki..o sen onu cok sıksanda hıc sıkmasanda yapar bısey yapacagı varsa.ayrıca kendını uzersın.bende kıskancım ama kendımı tutmayı ogrendım zamanla.söylemıyorum.soyleyınce dhaa cok yapası gelıyo onun.baskı yapmıcan arkadaşım sen baskı yaptıkca ona cazip gelir.bırak rahatmış gıbı davran.degılsen bıle..gızlı takıp et gozune sokma etrafında kız varmı yokmu :52:

evet var gerçekten ama öyle bi ortam yaratma şansım yok bugn arkadşlara mesaj attım adalara gidelim diye herkes bi bahane buldu. bende yalan söylemek istemiyorum mesela pazartesi sınıfca adalara gtimiş gibi mi yapsam diyorum ama korkuyorum yalan söylemeye :S yaa benim bu kıskançlık meselesini çözmem lazım :26:

ondan başka şeyler düşünmeye başlamassan çözemessin tatlım..
bugün olmadı yarın ondan sonraki gün olmadı sonra..arkadaşlarınla takılabilirsin..
sende en azından sevgilin kadar sosyal olduğunda eminol onun seni kısıtlamasını istemiycen için sende onu kısıtlamak istemezsin..
şuan onun yaptığı şeyde bu..
çok fazla üstüne düşme..ve aklını başka şeylere ver derim..

bak canım.bende senın kadar olmasamda kıskanıyorum sevgılımı.ama kıskanmak dozunda olmalı.kendını tutmak zorundasın.hem onu sıkarsın hem ılışkınız ıçın hıçç sağlıklı degıl.ayrı şehırlerde olmanızda bunu çok etklıyo bence.ama kıskandıgını azcık bellı et sevgılıne..ıcınde tut.otur evde agla ama ona bukadar cok soyleme sıkma onu..sonra cok sıkan sorun cıkaran hep kıskanan kadın damgasını yersın..hem kıskanınca bısı degısmıyo ki..o sen onu cok sıksanda hıc sıkmasanda yapar bısey yapacagı varsa.ayrıca kendını uzersın.bende kıskancım ama kendımı tutmayı ogrendım zamanla.söylemıyorum.soyleyınce dhaa cok yapası gelıyo onun.baskı yapmıcan arkadaşım sen baskı yaptıkca ona cazip gelir.bırak rahatmış gıbı davran.degılsen bıle..gızlı takıp et gozune sokma etrafında kız varmı yokmu :52:

:18: Çok doğru söylüyorsun ama bu çok zor yaa, çok sabır isteyen bir şey. Tabiki uzaklığın etkisi var önceden hiç böyle sorunlar yaşamazdık benden başka kimsesi yoktu bi arkadaşıyla buluşacağı zaman bende giderdim, lisedeyken sınıf pikniklerine filan mesela ama şuanda gitme imkanım yok ve hiç tanımadğım insanlar :( onlarla ilişkisi nasıl ne yapıyolar kızlar çok mu güzel, çok merak ediyorum dayanamıyorum :/ mesela saat 7de kızların gttiğini erkek arkadşlarıyla shlde otrduğunu yazmş doğruluğundan bile şüphe ediyorum :26: ve 2 saat geçti şuanda merak ediyorum mesaj atmak istiyorum ama sıkmak istemiyorum hemde atmamak istiyorum garip bi duygu :D saat 9 oldu hala napıyo acaba :S:44:

:18: Çok doğru söylüyorsun ama bu çok zor yaa, çok sabır isteyen bir şey. Tabiki uzaklığın etkisi var önceden hiç böyle sorunlar yaşamazdık benden başka kimsesi yoktu bi arkadaşıyla buluşacağı zaman bende giderdim, lisedeyken sınıf pikniklerine filan mesela ama şuanda gitme imkanım yok ve hiç tanımadğım insanlar :( onlarla ilişkisi nasıl ne yapıyolar kızlar çok mu güzel, çok merak ediyorum dayanamıyorum :/ mesela saat 7de kızların gttiğini erkek arkadşlarıyla shlde otrduğunu yazmş doğruluğundan bile şüphe ediyorum :26: ve 2 saat geçti şuanda merak ediyorum mesaj atmak istiyorum ama sıkmak istemiyorum hemde atmamak istiyorum garip bi duygu :D saat 9 oldu hala napıyo acaba :S:44:

cnm bak böyle şeyler duşunme..dıpdıbede olsanız bişey yapacagı varsa yapar zatenn..kendını rahatlatmaya bak.paranoya yapma.dusunmee at kafandan kızları.dusundukce kendıne cekersın bak.mesaj atıp konuscaksanda sureklı boyle konuları konusma.umrunda degılmıs gıbı davran.ve onu kıskandırabılırsın sende ama dozunda tabıkı..azcık azcık..:52:

evet galiba artık yalan söylemek zorundayım, oda yaşasın bunları istiyorum..:37: kızlar çok fenaaa kızlaaaarrrrr :43: aşkımı ayartcaklar diye korkuyorum, bu aralar o kadar sık aldatma hikayesiyle karşılaşıyorumki.. nefret ediyorum çevresindeki insanlardan, erkek arkadşlarını bile düşmanım rakibim olarak görüyürum :D

şu anda ne yaptğını çok merak ediyorum mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum.. Oooff içimden geldği gibi davranmayacaksam ne anladım bu aşktan :((:43: istemiyorum işte gitmesini

Seni gerçekten kıskanıyorsa ve senin için kızlarla muhabbet etmekten vazgeçebileceğine inanıyorsan, onun sana yaşattığı bu kıskançlık ortamlarının aynısını oluşturmalısın,bu onun anlamasını sağlar ;ama erkek arkadaşın senin de yaptığını öne sürüp kızlarla daha rahat takılacaksa kendin böyle işlere girişmeden al karşına konuş.

şu anda ne yaptğını çok merak ediyorum mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum.. Oooff içimden geldği gibi davranmayacaksam ne anladım bu aşktan :((:43: istemiyorum işte gitmesini

bence bu yasadıgın sorunu kadınların cogu yasıyor..bende dahil :52: ben soyluyorum kız arkadaşlar fln kırarım kafanı dıye :52: :47: ama unv ortamında da bukadar kısıtlarsan cazıp gelebılırde. :26:

bence bu yasadıgın sorunu kadınların cogu yasıyor..bende dahil :52: ben soyluyorum kız arkadaşlar fln kırarım kafanı dıye :52: :47: ama unv ortamında da bukadar kısıtlarsan cazıp gelebılırde. :26:

yanii uzağız sonuçta, benden soğuyup orda bi kıza gönlü kayar diye çok korkuyorum :43:
biz çok iyi anlaşan bi çifttik ayrılırsak bu yüzden ayrılıcaz

çok yanlış yapıyosun :20: ama güzel olan bişey var sende farkındasın :69:
o başka şehirde istedigini yapabilir ruhun duymaz dmi ?
ama o sana haber veriyo :46:
bunun kıymetini bil sıkma onu.. seni ne kadar sevsede bu durumdan bi süre sonra sıkılır ve sana yalan söyler bu daha mı iyi sence ?
kızlar nasıl bilmiyorm diyosun bırak eklesin face'e şifresi yokmu sende herşey senin gözünün önünde olsun
senden saklı yapmasın..
senin kadar olmasada bende çok kıskançTIM ama sonu hep kavga oldu (eski sevgilimle)
şmdi daha az karışıyorum ( o da bana ) sınırlarımızı biliyoruz :68:
vee inan böyle daha rahat oluyosun...

Seni gerçekten kıskanıyorsa ve senin için kızlarla muhabbet etmekten vazgeçebileceğine inanıyorsan, onun sana yaşattığı bu kıskançlık ortamlarının aynısını oluşturmalısın,bu onun anlamasını sağlar ;ama erkek arkadaşın senin de yaptığını öne sürüp kızlarla daha rahat takılacaksa kendin böyle işlere girişmeden al karşına konuş.

evet canım çok doğru işte, ben şmdi tiyatro kulübüne üye olmak şstşyorm mesela hem sosyalleşmiş olurum diye ama kokuyorum ya oda üye olursa diye. Yada bende yaptıkça ona karışmaya hakkım olmaz bilmiyorm çok karışık durum :25:

Back
X