- Konu Sahibi cokrenklikiz
Merhaba arkadaşlar bu yazıyıda kıskançlıktan çıldırıyo durumda yazıyorum. Evet aşırı kıskancım erkek arkadaşımın hiç bir kızl arkadaş olmasını konuşmasını istemiyorum, aynı ortamda bulunmasını istemiyorum, evet yalnış belki ama kendime engel olamıyorum bazen evde duvarlara yumruk atıyorum :S kurtulmak istiyorum bu durumdan ama elimde değil.. Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz erkek arkadaşımla okul nedeniyle, mesela bugün sınıf piknikleri varmış mangal yapmaya gittiler kızlar erkekler karışık. Evde çıldırdım ağladım aklım hep onda, aslında güveniyorum, kendimede ama ooff bilmiyorum bu durumdan kurtulmak istiyorum, neredeyse doktora gidicem artık ama pek imkanımda yok :/ Lütfen yardımcı olun bana
Kimseyle paylaşamıyorum onu, bi tek benim olsun istiyorum, çok seviyorum..
samimi olsun istemiyorm hiç bi kızla yaa ooffff 
:2:
yaa kıskançlıktan neredeyse mutsuz olmasını istiyorum :S Erkek arkadaşlarıyla bile bişeyler yapmmasını istemiyorum bezen, benşmle olduğndan daha iyi vakit geçirir onlara daha çok değer verir diye filan. Amaaan ne saçmalıyo bu diyip geçmeyin ben bunun hastalık olduğunu düşünüyorum.. nasıl engel olmalıyım kendime?

Son düzenleme: