canım öncelikle düşüncelerimi ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum ama paylaşmak istiyorum yinede....( yorumlarını yazan bütün arkadaslara saygı duyuyorum )...seviyorum,,,evden dısarı cıkmadım demişsin.....samimiyetine inanarak fikirlerimi paylasacagım tatlım....ben mantığı 2. planda tutanlardanımdır...aynı zamanda kendi sökügünü dikemeyenlerden mirmirmirmirbence seviyorsan her türlü sahip çıkmalısın sevgine...pasta,,,sürpriz falan bence bunlara gereksiz...çünkü en kötü ihtimalleri düşünüp karşısına çıkmalısın derim...artı arkadaların yorumları şöyle bir göz attım da böyle birileriyle konusurken paylasırken amannnnn demek kolay gelir belki klasik ama gece olup yalnız kaldıgında ya da onunla paylastıgın birşey aklına geldiginde yüreginin ateşi bi seni kavurur...dediğim gibi sevgin seni tüketecek durumdaysa ki göz gezdirdigim kadarıyla kilo aldım tadım yok gibi bişeyler paylasmıssın ...VAZGEÇME derim...hayatına ekleyeceğin bir keşkeden hemde büyük bir keşkenden sana fayda gelmeyeceğini biliyorsundur....şunuda söylemek istiyorum...onun seni sevdiginden ne kadar eminsin ???nekadar güvenebilirsin.....madem ki cidii birşeyler var ortada...gelecekte yaşanılacak paylasılacak güzel günler var..sırtını dayadığın insana hatta sadece ona güvenebilmelisin....senin için neler yapar,,nelerden vazgeçer ya da nelere 4 kolla sarılır.....arada olabilecek olumsuzluklar yıpratmamalı ilişkiyi ( bunları söylüyorum ama dedim ya tatlım kendi söküğümü dikemem benim keşkelerim çok o yüzden bu mesajı yazma gereği duydum ) hepimizin her yasta cahillikleri oluyor....ne kadar büyürsek büyüyelim hep eksiklerimiz olacak malum...çok konutum biliyorumm....belki diger arkadslarıma benim fikirlerim cok sacma gelecek ama dedim ya kişisel fikrim arkadaslar.....Keşke'siz kocamn güzel bir hayat diliyorum size..........