kızım delimisin sen canını zor kurtarmışsın.
benim böyle bir arkadaşımın sevgilisi vardı ki seninkinden az şey yapıyordu başlarda,şimdi o arkadaşım benle görüşmek istemiyo sevgilisi izin vermediği için,düşün beraber büyüdük,mini etek facebook yok ve telefon numarasını sadece erkek arkadaşının onayladığı kişilere verebilir oda abi abla anne baba falan,enişte dayı falan yok,tatillere gitmesine izin vermiyo ailesi giderken kız olay çıkarıyo (mecburiyetten) evde tek kalıyor.hastalık ya.
sonradan öyle birini tanırsınki senin erkek arkadaşlarınla kendi tanışmak ister kanka olur,telefonunu karıştırmaya bile tenezzül etmez,aman sakın bulaşma eski sevgiline,hazır askerde ikinizde uzakken bitsin tamamen
ben onu görmek için izmir'e gittim ya. kurs paramı çektim. aileme binbir yalan söyledim. benim de hatam var, telefonu sildiğimi zannediyordum. ama sim kartı hafızasını açınca o numara da görünmüş herhalde bilmiyorum. "sildim" dedim. yalan söylemiş gibi oldum yani. hep özür diledi bu kıskançlık krizlerinde. telefonda bi facebook fotosu yüzünden tartışmaya başlayınca olanlar oldu. bana facebookta bazı arkadaşlarımı sildirdi. kimselerle görüşemedim. kimseyle görüşmeyince haliyle arkadaşlarım benden soğudular. ama onu yine de seviyorum. ne garip bir duygu. paylaşımımız, ortak noktamız çok. ama şu kıskançlığını idare edemiyorum :bilmiyorumkismile
teşekkür ettim ama. neden böyle kötü hissediyorum. sebep benmişim gibi. o böyle kötü hissediyo mudur? 2 hafta içinde ankara'yı terkediyorum. annemin yanına gideceğim ayvalık'a. eski sevgilimle yüzyüze bile gelmek istemiyorum. ama bi yanım da barışmak istiyor. offf çok karmaşığım çok...
İyi...
Adam sizi kıskansın,arkadaşlarınızla iletişiminizi kessin ama kendi eski sevgilisini görünce elinizi bıraksın..
Ayol,böyle bir erkeği seviyorsanız pastayı 2 katlı yaptırın bence..
Balonlarla da süslemeyi unutmayın etrafı..
Şu kendine güveni olmayan,sizi bile bile inciten adamlarda ne buluyorsunuz bir anlasam..
ben elini bırakması haricinde çokta abuk bir yan göremedim açıkcası.
burda şimdi bahsedilen kişiye yüklenmekte yersiz. ve baya da saçma. nihayetinde asker kaldı ki asker sıfatı olmasın zaten kusursuz erkek modeli henüz yok. tıpkı kadınında olmadığı gibi ama askerdeyken bende bir asker sevgilisi olarak çok net görüyorum psikolojilerinin nedenli farklı olduğunu.
başlığı açan arkadaşım, eğer ki pişmanlık hissedip barışmayı kesin olarak düşünüyorsan
onun en ihtiyacı olduğu an en yalnızken bırakıp gitmeni affedecek mi sence? bunu iyi düşün. kırılma ileride daha fazla..
herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyim herkes mutlu olsun.
bu kadar kıskanoyordu da arama dedin aramadımı o günden sonra?aramadıysa zaten unut gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?