Sevgilimi Askerdeyken Terketmek Zorunda Kaldım:(

hypnotica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
21
0
36
İzmir
arkadaşlar selamlar, bu siteye yeni üye oldum. umarım yardımcı olabilirsiniz. Lütfen kim ne düşünüyorsa, yazsın.

öncelikle hassas bir konu bu. ben ne yapacağımı bilmiyorum. aklınızdan benimle ilgili kötü sıfatlar geçerse lütfen kendinize saklayın. biliyorum mükemmel değilim, ama önce bir okuyun yazacaklarımı. ilk defa böyle bir şey yazıyorum ve samimiyetime inanın lütfen.
sevgilimle 2009 yılının mayıs ayında tanıştık ve o ay birlikteliğimiz başladı. temmuz ayında ayrıldık. eylül ayında yeniden barıştık. fakat aralık'ta yeniden ayrılmak zorunda kaldık çünkü askere gitti.
eylül'den aralık ayına kadar olan kısımda hemen her günümüz birlikte geçti ve çok güzel günler yaşadık. bu zaman zarfında ailesiyle tanıştım, ve ailesiyle de gayet iyi bir elektriğimiz oldu.
her ilişkide olduğu gibi bizim de kendi aramızda halledemediğimiz problemlerimiz vardı. o'nun aşırı kıskançlığı, benim bazı şeyleri hazmedememem falan ayrılık çanlarının çalmasına neden oldu.

hazmedemediğim olaylar:

1- yazın ayrıldığımızda benim sevmediğim insanların olduğu bir arkadaş toplantısına katılması, ve bile bile o hoşlanmadığım, hatta düşmanım olan insanlarla aynı karelerde fotoğraf çektirmesi. (misilleme mi denir ne denir bilemem.)

2- eski sevgilisi (ve benim yakın bir arkadaşım da oluyor aynı zamanda ama cidden ben bunu bilmiyordum. tamamen farklı bir ortamda tanıştık çünkü. hatta ben bunu öğrendiğimde ilk haftalarda bitmesi için ısrar ettim ama o istemedi.) ile karşılaştığımızda elini panikle elimden çekmesi. (sinek küçüktür ama mide bulandırır.)

3- yemin töreni için ziyarete gittiğim zaman cep telefonumda gördüğü bir numarayı 2 ay sonra yüzüme vurması. (kankasının telefon numarasına bakması için vermiştim telefonumu. çekineceğim bir şey varsa vermezdim.)

4- eski bir arkadaşım facebook wall'ıma numarasını bırakmış, o'nu arayarak "ne ayaksın lan sen?" diye çemkirmiş. bu da böyle bir anım.

aklıma gelenler bunlar... ben son olarak telefon numarası olayını telefonda çemkirme olarak duyunca o askerdeyken, artık kıskançlıklarına dayanamayacağımı söyleyerek bir daha beni aramamasını söyledim. evet o askerdeyken bunu yapmamam gerekirdi, ama sabır sınırlarımın zorlandığını hissetmiştim artık. beni aramamasını, yurtdışına gideceğimi falan söyledim bir hışımla. ama o günden beri doğru dürüst evden çıktığım falan yok. sadece çikolata yiyorum, ağlıyorum ve etrafımdakilere bağırıp çağırıyorum. pişmanım galiba. bilmiyorum. seviyormuşum. her gün anneme telefonda ağlamaktan kadıncağızı da bunalttım. doğumgünümde falan da aramadı tabii ki her mantıklı eski sevgili gibi. ama oturup ağladım "allahım niye beni aramıyor yaa" diye.

eski sevgilimin iki kankası var, ikisiyle de halen iletişimdeyim. onlar da benim yine geri dönmemi istiyorlar ve destekliyorlar.

aklımda şöyle bir şey var: şehre geri döndüğünde, her zamanki arkadaşlarıyla bir şeyler içmek için mekanına gittiğinde kocaman bir pasta üzerine "özledim" yazdırıp, giyinip süslenip "sürpriiiz" kıvamında karşısına çıkarsam elimde pastayla, böyle bir barışma teklifi yapsam ne olur?

bu arada cidden evden çıkmadım ve "kimseyi bulamadığımdan" değil, cidden sevdiğim için halen birlikteymişçesine bekledim o'nu. yanlış anlaşılmasın o konu lütfen. evde oturduğum için 16 kilo aldım şimdi de o kiloları vermeye uğraşıyorum zaten. çok keyifsizim. :çok üzgünüm:

neyse arkadaşlar böyle bir şey düşünüyorum, ne diyorsunuz?

kızım delimisin sen canını zor kurtarmışsın.

benim böyle bir arkadaşımın sevgilisi vardı ki seninkinden az şey yapıyordu başlarda,şimdi o arkadaşım benle görüşmek istemiyo sevgilisi izin vermediği için,düşün beraber büyüdük,mini etek facebook yok ve telefon numarasını sadece erkek arkadaşının onayladığı kişilere verebilir oda abi abla anne baba falan,enişte dayı falan yok,tatillere gitmesine izin vermiyo ailesi giderken kız olay çıkarıyo (mecburiyetten) evde tek kalıyor.hastalık ya.

sonradan öyle birini tanırsınki senin erkek arkadaşlarınla kendi tanışmak ister kanka olur,telefonunu karıştırmaya bile tenezzül etmez,aman sakın bulaşma eski sevgiline,hazır askerde ikinizde uzakken bitsin tamamen

kızım delimisin sen canını zor kurtarmışsın.

benim böyle bir arkadaşımın sevgilisi vardı ki seninkinden az şey yapıyordu başlarda,şimdi o arkadaşım benle görüşmek istemiyo sevgilisi izin vermediği için,düşün beraber büyüdük,mini etek facebook yok ve telefon numarasını sadece erkek arkadaşının onayladığı kişilere verebilir oda abi abla anne baba falan,enişte dayı falan yok,tatillere gitmesine izin vermiyo ailesi giderken kız olay çıkarıyo (mecburiyetten) evde tek kalıyor.hastalık ya.

sonradan öyle birini tanırsınki senin erkek arkadaşlarınla kendi tanışmak ister kanka olur,telefonunu karıştırmaya bile tenezzül etmez,aman sakın bulaşma eski sevgiline,hazır askerde ikinizde uzakken bitsin tamamen

ben onu görmek için izmir'e gittim ya. kurs paramı çektim. aileme binbir yalan söyledim. benim de hatam var, telefonu sildiğimi zannediyordum. ama sim kartı hafızasını açınca o numara da görünmüş herhalde bilmiyorum. "sildim" dedim. yalan söylemiş gibi oldum yani. hep özür diledi bu kıskançlık krizlerinde. telefonda bi facebook fotosu yüzünden tartışmaya başlayınca olanlar oldu. bana facebookta bazı arkadaşlarımı sildirdi. kimselerle görüşemedim. kimseyle görüşmeyince haliyle arkadaşlarım benden soğudular. ama onu yine de seviyorum. ne garip bir duygu. paylaşımımız, ortak noktamız çok. ama şu kıskançlığını idare edemiyorum :bilmiyorumkismile

daha yenisiniz bence, canından bezdirmemiş henüz. ben eski sevgilimi 3 sene beklemiştim değişecek diye. 3 sene çıktım onunla kıskançlıklarına katlandım. olan o yılarıma oldu, şimdi düşünüyorum da ne kadar aptalmışım. çünkü insanlar asla değişmezler, ne sen ne de karşındaki...

ben onu görmek için izmir'e gittim ya. kurs paramı çektim. aileme binbir yalan söyledim. benim de hatam var, telefonu sildiğimi zannediyordum. ama sim kartı hafızasını açınca o numara da görünmüş herhalde bilmiyorum. "sildim" dedim. yalan söylemiş gibi oldum yani. hep özür diledi bu kıskançlık krizlerinde. telefonda bi facebook fotosu yüzünden tartışmaya başlayınca olanlar oldu. bana facebookta bazı arkadaşlarımı sildirdi. kimselerle görüşemedim. kimseyle görüşmeyince haliyle arkadaşlarım benden soğudular. ama onu yine de seviyorum. ne garip bir duygu. paylaşımımız, ortak noktamız çok. ama şu kıskançlığını idare edemiyorum :bilmiyorumkismile

İyi...
Adam sizi kıskansın,arkadaşlarınızla iletişiminizi kessin ama kendi eski sevgilisini görünce elinizi bıraksın..
Ayol,böyle bir erkeği seviyorsanız pastayı 2 katlı yaptırın bence..
Balonlarla da süslemeyi unutmayın etrafı..
Şu kendine güveni olmayan,sizi bile bile inciten adamlarda ne buluyorsunuz bir anlasam..

Ne pasta yaptırıp içinden çık süpriz diye ne de pastayı suratına geçir öfkenden.

Bitmiş bittiği yerde kalsın bırak.Şuan hissediyorum bu yorumları duymak istemiyorsun.Onu aramak tekrar barışmaktan başka hayatının bir anlamı yok gibi geliyor.

Ama şu anlattığın olaylar var ya;bu kişinin gelecekte nasıl bir hayat sunacağı ile ilgili çok ipucu veriyor

aklımda şöyle bir şey var: şehre geri döndüğünde, her zamanki arkadaşlarıyla bir şeyler içmek için mekanına gittiğinde kocaman bir pasta üzerine "özledim" yazdırıp, giyinip süslenip "sürpriiiz" kıvamında karşısına çıkarsam elimde pastayla, böyle bir barışma teklifi yapsam ne olur?

Şaka mı bu ya :delphin:

Ne pastası ne sürprizi arkadaş ?

Çocuktan ayrılmışın ,dalga geçr gibi bir de özledim seni barışalım haydi al bu da pastan mı diyeceksin...

Bence bırak böyle kalsın.Zaten sorunlarınız da varmış tuzu biberi olmuş.Bırak bu tuz biber meselesini pastayla tatlıyla tatlandırmaya kalkma.

Biten bitmiş daha ne üsteliyorsun ki.Tekrar barıştığınızda herşeyn hallolcağına mı inanıyorsun ki.Kafanda bu kadar soru işareti kalmış,bunları unutman kolay mı olacak.Madem kolay olacaktı ne diye ayrıldın ki.Çocuk oyuncağı mı bu işler.

Ayrılmışsın kurtulmuşsun işte.İlk ayrılan da son ayrılan da sen değilsin merak etme unutursun :delphin:

Tekrar barışmayı düşünmen aptallık olur ,kusura bakma..
barışma hayalleri kuracağına şükret haline ucuz kurtuldum verilmiş sadakam varmış diye...

teşekkür ettim ama. neden böyle kötü hissediyorum. sebep benmişim gibi. o böyle kötü hissediyo mudur? 2 hafta içinde ankara'yı terkediyorum. annemin yanına gideceğim ayvalık'a. eski sevgilimle yüzyüze bile gelmek istemiyorum. ama bi yanım da barışmak istiyor. offf çok karmaşığım çok...

teşekkür ettim ama. neden böyle kötü hissediyorum. sebep benmişim gibi. o böyle kötü hissediyo mudur? 2 hafta içinde ankara'yı terkediyorum. annemin yanına gideceğim ayvalık'a. eski sevgilimle yüzyüze bile gelmek istemiyorum. ama bi yanım da barışmak istiyor. offf çok karmaşığım çok...

O bir yanını dinlersen hata edersin benden söylemesi yasakkelime

O kötü hissetmiyordur,sende hissetmezsen fena olmaz

o yanın dayak istiyor herhalde..:umursamaz:canına mı susadın be tatlım ? göz göre göre lades demek seninki..çok pişman olursun..

ben elini bırakması haricinde çokta abuk bir yan göremedim açıkcası.

burda şimdi bahsedilen kişiye yüklenmekte yersiz. ve baya da saçma. nihayetinde asker kaldı ki asker sıfatı olmasın zaten kusursuz erkek modeli henüz yok. tıpkı kadınında olmadığı gibi ama askerdeyken bende bir asker sevgilisi olarak çok net görüyorum psikolojilerinin nedenli farklı olduğunu.

başlığı açan arkadaşım, eğer ki pişmanlık hissedip barışmayı kesin olarak düşünüyorsan
onun en ihtiyacı olduğu an en yalnızken bırakıp gitmeni affedecek mi sence? bunu iyi düşün. kırılma ileride daha fazla..

herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyim herkes mutlu olsun.

İyi...
Adam sizi kıskansın,arkadaşlarınızla iletişiminizi kessin ama kendi eski sevgilisini görünce elinizi bıraksın..
Ayol,böyle bir erkeği seviyorsanız pastayı 2 katlı yaptırın bence..
Balonlarla da süslemeyi unutmayın etrafı..
Şu kendine güveni olmayan,sizi bile bile inciten adamlarda ne buluyorsunuz bir anlasam..

bencede pasta 2 katlı olsun

ben elini bırakması haricinde çokta abuk bir yan göremedim açıkcası.

burda şimdi bahsedilen kişiye yüklenmekte yersiz. ve baya da saçma. nihayetinde asker kaldı ki asker sıfatı olmasın zaten kusursuz erkek modeli henüz yok. tıpkı kadınında olmadığı gibi ama askerdeyken bende bir asker sevgilisi olarak çok net görüyorum psikolojilerinin nedenli farklı olduğunu.

başlığı açan arkadaşım, eğer ki pişmanlık hissedip barışmayı kesin olarak düşünüyorsan
onun en ihtiyacı olduğu an en yalnızken bırakıp gitmeni affedecek mi sence? bunu iyi düşün. kırılma ileride daha fazla..

herkesin hakkında hayırlısı olsun ne diyim herkes mutlu olsun.

haklısın, bunu ben de savunmuyorum zaten, yalnız bırakmamalıydım. ama sonuçta izmir'de çok rahat bi'yerde askerlik yapıyordu. dağın başında değil. hazır kıtaydı bi de akşama kadar uyuyup sabaha kadar oturuyordu. kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum. olanı söylüyorum. cep telefonumun azizliğine uğradım sadece. senden saklanılan bir şey yüzüne vurulduğu an çok iğrenç hissediyorsun. "neden o an söylemedin?" diye soruyorsun. neden söylemedi, çünkü 2 gün evci iznine çıkmıştı ve ben de yanındaydım yani. bilmem anlatabiliyor muyum? ve çok ısrar etti "ne olur gel" diye. ben de yeni bi kursa başlayacaktım, paramı da yatırmıştım. parayı son anda kurtarıp gittim. işte yaranamıyorsun demek. birikim oluyor bir yerden sonra. sadece onu o durumda yalnız bıraktığım için vicdan azabı duyuyorum sadece. bu... bunu anladım şimdi.

canım öncelikle düşüncelerimi ne kadar dikkate alırsın bilemiyorum ama paylaşmak istiyorum yinede....( yorumlarını yazan bütün arkadaslara saygı duyuyorum )...seviyorum,,,evden dısarı cıkmadım demişsin.....samimiyetine inanarak fikirlerimi paylasacagım tatlım....ben mantığı 2. planda tutanlardanımdır...aynı zamanda kendi sökügünü dikemeyenlerden mirmirmirmirbence seviyorsan her türlü sahip çıkmalısın sevgine...pasta,,,sürpriz falan bence bunlara gereksiz...çünkü en kötü ihtimalleri düşünüp karşısına çıkmalısın derim...artı arkadaların yorumları şöyle bir göz attım da böyle birileriyle konusurken paylasırken amannnnn demek kolay gelir belki klasik ama gece olup yalnız kaldıgında ya da onunla paylastıgın birşey aklına geldiginde yüreginin ateşi bi seni kavurur...dediğim gibi sevgin seni tüketecek durumdaysa ki göz gezdirdigim kadarıyla kilo aldım tadım yok gibi bişeyler paylasmıssın ...VAZGEÇME derim...hayatına ekleyeceğin bir keşkeden hemde büyük bir keşkenden sana fayda gelmeyeceğini biliyorsundur....şunuda söylemek istiyorum...onun seni sevdiginden ne kadar eminsin ???nekadar güvenebilirsin.....madem ki cidii birşeyler var ortada...gelecekte yaşanılacak paylasılacak güzel günler var..sırtını dayadığın insana hatta sadece ona güvenebilmelisin....senin için neler yapar,,nelerden vazgeçer ya da nelere 4 kolla sarılır.....arada olabilecek olumsuzluklar yıpratmamalı ilişkiyi ( bunları söylüyorum ama dedim ya tatlım kendi söküğümü dikemem benim keşkelerim çok o yüzden bu mesajı yazma gereği duydum ) hepimizin her yasta cahillikleri oluyor....ne kadar büyürsek büyüyelim hep eksiklerimiz olacak malum...çok konutum biliyorumm....belki diger arkadslarıma benim fikirlerim cok sacma gelecek ama dedim ya kişisel fikrim arkadaslar.....Keşke'siz kocamn güzel bir hayat diliyorum size..........

bu kadar kıskanıyordu da arama dedin aramadımı o günden sonra?aramadıysa zaten unut gitsin

Son düzenleme:
Back
X