Sevgilimi çok kıskanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kdisdmşsdmşsdmdşdmfl o kadar mı kötü bi durumdayım ya
E yani ..illa ki birileriyle günlük hayatında konuşmak durumunda bu adam.İsinde gücünde,semtinde vs..
Bu seni sevmediği anlamına gelmez ki..
Zaten seni gerçekten seviyorsa karşısında Cleopatra olsa dönüp bakmaz.
Ama bu davranışlarını frenleyemezsen ; 3 gün sonra adam "sen bana mı guvenmiyorsun " diyerek senden uzaklaşmaya başlar.
Ayrıca güvensiz olursan sevgilini başkalarına doğru itersin..
Rahat ol bence.

Senaryoyu hemen yazayım bu kadar kıskandığını görüp kendini bir nane sanacak ve seni manipüle edecek. Kıskansan da belli etme içinden kıskan.

Yahu senin esprisine güldüğün hiç mi karşı cins yok? Ya da fikrine katıldığın, seninle aynı düşünen falan e kötü bişey mi bu? Empati yap bence.
Var doğru dedin djaşdmld ama ona güldüğüm kadar başkasına gülmüyorum o da öyle olsun en çok bana gülsün istiyorum istemsizceee neyse düzelicez inş

Ya bence seviyor zaten şüphem yok ama ya yönelirse başka birine diye kuruyorum ya ooooooof

Aynı ünidesiniz diye rahatladın anlaşılan ama senin gibi arkadaşım olsa döverim çok net.
Neyseki aynı ortamdayız 7/24 izleyebiliyorhm
Ne bu böyle mağarada mı yaşadın şimdiye kadar bu nasıl kıskançlık. Ayyynen seviyor kesin BÖYLE devam et ilerde de evlenip çoluk çocuğa karışırsınız

hahhahahah kıskançlığın bir tık üstü

Niye bu kadar sinirlendin ya jdşamsşddl sende de var bi anormallik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…