- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.380
- 498
- Konu Sahibi IntheStarss
-
E yaniKdisdmşsdmşsdmdşdmfl o kadar mı kötü bi durumdayım ya
Var doğru dedin djaşdmld ama ona güldüğüm kadar başkasına gülmüyorum o da öyle olsun en çok bana gülsün istiyorum istemsizceee neyse düzelicez inşYahu senin esprisine güldüğün hiç mi karşı cins yok? Ya da fikrine katıldığın, seninle aynı düşünen falan e kötü bişey mi bu? Empati yap bence.
Ayyyyy ilişki ne zor iş yaayrılır benden söylemesi erkekler çok sık bogaz edilmeye gelmiyorlar
Neyseki aynı ortamdayız 7/24 izleyebiliyorhmYok artık..
Çalıştığı ortama da gidip izliyor musun?
Kullanıcı adıyla uyumlu bi tavsiye oldu dkaşdmsşdlfş tamamdır hocam tavsiyeniz değerliSenaryoyu hemen yazayım bu kadar kıskandığını görüp kendini bir nane sanacak ve seni manipüle edecek. Kıskansan da belli etme içinden kıskan.
öyle tut kendiniAyyyyy ilişki ne zor iş ya
Adam kaçar ama dikkat etNeyseki aynı ortamdayız 7/24 izleyebiliyorhm
Ya bence seviyor zaten şüphem yok ama ya yönelirse başka birine diye kuruyorum ya ooooooofE yani..illa ki birileriyle günlük hayatında konuşmak durumunda bu adam.İsinde gücünde,semtinde vs..
Bu seni sevmediği anlamına gelmez ki..
Zaten seni gerçekten seviyorsa karşısında Cleopatra olsa dönüp bakmaz.
Ama bu davranışlarını frenleyemezsen ; 3 gün sonra adam "sen bana mı guvenmiyorsun " diyerek senden uzaklaşmaya başlar.
Ayrıca güvensiz olursan sevgilini başkalarına doğru itersin..
Rahat ol bence.
Ne bu böyle mağarada mı yaşadın şimdiye kadar bu nasıl kıskançlık. Ayyynen seviyor kesin BÖYLE devam et ilerde de evlenip çoluk çocuğa karışırsınızNeyseki aynı ortamdayız 7/24 izleyebiliyorhm
Bu yollardan geçtik diyelimKullanıcı adıyla uyumlu bi tavsiye oldu dkaşdmsşdlfş tamamdır hocam tavsiyeniz değerli
hahhahahah kıskançlığın bir tık üstüSevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
yoo bende öyleyim sevgilimi çok kıskanırım o benim herşeyim sizinle aynı kafadayızAbıoooo ben herkesi böyle sanıyodum ciddi delirmişim demekki ufaktan psikoloğa gidim
Niye bu kadar sinirlendin ya jdşamsşddl sende de var bi anormallikAynı ünidesiniz diye rahatladın anlaşılan ama senin gibi arkadaşım olsa döverim çok net.
Ne bu böyle mağarada mı yaşadın şimdiye kadar bu nasıl kıskançlık. Ayyynen seviyor kesin BÖYLE devam et ilerde de evlenip çoluk çocuğa karışırsınız
E b.kunu çıkartma istersen,abartma kuzum..Ya bence seviyor zaten şüphem yok ama ya yönelirse başka birine diye kuruyorum ya ooooooof
Boş kıskançlık konusu açılınca sinirim tepeme çıkıyor saçmalığına katlanamıyorum. Çok çocuksu ve safa yatan bir tavrın var senin de. Hepsi birleşip sinir yaptı bende şu an sana karşı.Niye bu kadar sinirlendin ya jdşamsşddl sende de var bi anormallik
Ay benim gibi düşünen kimse de yok korkmaya başladımE b.kunu çıkartma istersen,abartma kuzum..
Doğru bi tespit çocuksu ve safım ama sen yine de sakin ol dnşsmdldBoş kıskançlık konusu açılınca sinirim tepeme çıkıyor saçmalığına katlanamıyorum. Çok çocuksu ve safa yatan bir tavrın var senin de. Hepsi birleşip sinir yaptı bende şu an sana karşı.
Allah razı olsun dünyada tek kalan bir mağaralıyım sanmaya başlamıştımyoo bende öyleyim sevgilimi çok kıskanırım o benim herşeyim sizinle aynı kafadayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?