Sevgilimi çok kıskanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız. Saksı değilsiniz siz sonuçta en çok siz en çok siz. Hadsiz herif bir de başka esprilere gülüyor mu? Bugün başla kıza gülen yarın neler yapar.

Eğlenen, eğlenceli insan severim ancak çocuk gibi davrananlara gıcığım mesela biraz daha büyümeye çalış yaşının insanı ol bence. Kıskanacağın durumlar anlattığın ortamda o kıza farklı bakması farklı konuşması olmalı. Ortaya atılan espriye gülmesi olmamalı. Çok boğarsan ( bu ilişkinin iki tarafı için de geçerli) kaçar.

Bana bu tip kıskançlıklar çok özgüvensizlik gibi geliyor. Kıskanç insana hiç tahammül edemem. Böyle şakasına güldü de kıskandım nedir yani.

Ay cidden çok mu garibim jdşskd ne biliyim sizi rahatsız etmiyor mu mesela başka bir kızla da sizin gibi gülüp eğlenebilmesii

Var doğru dedin djaşdmld ama ona güldüğüm kadar başkasına gülmüyorum o da öyle olsun en çok bana gülsün istiyorum istemsizceee neyse düzelicez inş
Bence özgüven kazanmak için uzman yardımı almanız gerektiğini düşünüyorum, ki bazı psikolojik sıkıntılarınız da olmuş onlar için terapi almış mıydınız bilmiyorum ama genel olarak kendisiyle barışık biri de değilsiniz, gülüşünüzden duruşunuza kendinizi sevmeyen beğenmeyen birisiniz, güzel gülen kadınlara imrendiğinizi, erkeklerin içten gülen kadınlardan daha kolay etkileneceğini düşündüğünüz bir konu dahi açmışsınız, aslında şu anki konunuzun da temelini oluşturuyor o eski konunuz.

Sevgilinizin onu güldüren veya gülüşü içten olan kadınlardan etkileneceğini düşünüyorsunuz çünkü aynaya baktığınızda gördüğünüz kadını sevmiyorsunuz, terapi yanısıra belki kişisel gelişim desteği de gerekebilir size.

Anormalsiniz. Özgüveninizi arttırmalısınız.

Ya bence seviyor zaten şüphem yok ama ya yönelirse başka birine diye kuruyorum ya ooooooof

Yönelirse yönelir, bunun cozumu kiskandiginizi belli etmek degil. Boyle bir sey olacaksa bu tavirlariniz anca bunu hizlandirir, isterseniz başinda nobet tutun olur yani.
Burhan a katiliyorum, sanki her sohbet ettigi kiz kendisini bekliyomuş sanmaya baslayacak bu yaptiklarinizla

Özgüvensizsin

Senin gibi kızlar kalkıp evine gidince masadaki herkes arkasından yine kıskandı diye dalga geçiyor genelde

Sen fark edilmiyor sanıyorsan bil istedim

Çok anormalsin. Biraz sal bikarsa ayrılık acısıni da zirvede yasarsin

Vall benim eşim de öyle aktif konuşamayı seven her ortama atak uyduran biri yani bende çok bozuluyordum ama sonradan şanslıyım diye güzel açıdan bakmaya başladım güzel bak

At gözlüğü takın adama.

Bu yollardan geçtik diyelim
En sonunda Marksistmi oldun
Aferin sanaaaaa iyiliğimi düşünüyosun çok sağol. Beni araştırıp rencide etmek için yazdığın bu yazıya harcadığın zamanı aynı şekilde senin de kişisel gelişim desteği alarak geçirmeni öneririm hep iyilikten yazdım bunu lütfen yanlış anlama

Özgüvensizsin

Senin gibi kızlar kalkıp evine gidince masadaki herkes arkasından yine kıskandı diye dalga geçiyor genelde

Sen fark edilmiyor sanıyorsan bil istedim
Benim kıskançlık bir gün biter de bu sitenin iğrençliği toxicliği bitmez. Ne kötü kalpli insanlarsınız siz ya. Başkalarıyla dalga geçmeyi de dalga geçilen olmaya tercih ederim en azından birine zararım yok sizin gibi

Admin’e aferinle laf sokmak da büyük özgüven

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…