- 3 Eylül 2018
- 9.295
- 49.658
- 548
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Şükür sitenin aklı başında üye oranı daha fazlaAy benim gibi düşünen kimse de yok korkmaya başladım
Sevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
Ay cidden çok mu garibim jdşskd ne biliyim sizi rahatsız etmiyor mu mesela başka bir kızla da sizin gibi gülüp eğlenebilmesii
Bence özgüven kazanmak için uzman yardımı almanız gerektiğini düşünüyorum, ki bazı psikolojik sıkıntılarınız da olmuş onlar için terapi almış mıydınız bilmiyorum ama genel olarak kendisiyle barışık biri de değilsiniz, gülüşünüzden duruşunuza kendinizi sevmeyen beğenmeyen birisiniz, güzel gülen kadınlara imrendiğinizi, erkeklerin içten gülen kadınlardan daha kolay etkileneceğini düşündüğünüz bir konu dahi açmışsınız, aslında şu anki konunuzun da temelini oluşturuyor o eski konunuz.Var doğru dedin djaşdmld ama ona güldüğüm kadar başkasına gülmüyorum o da öyle olsun en çok bana gülsün istiyorum istemsizceee neyse düzelicez inş
Sevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
Ya bence seviyor zaten şüphem yok ama ya yönelirse başka birine diye kuruyorum ya ooooooof
Çok anormalsin. Biraz sal bikarsa ayrılık acısıni da zirvede yasarsinSevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
Vall benim eşim de öyle aktif konuşamayı seven her ortama atak uyduran biri yani bende çok bozuluyordum ama sonradan şanslıyım diye güzel açıdan bakmaya başladım güzel bakSevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
At gözlüğü takın adama.Sevdiğini gerçekten çok belli ediyor ama benim ufak bir şeyde bile hemen modum düşüyor kuruyorum kafamda yetersiz hissediyorum. Yani mesela kalabalık arkadaş grubumuz var ortamda sohbet dönüyor bir kızın esprisine gülünce ben direkt düşüyorum moral olarak. Başka bir kıza bakması beğenmesi falan değil de böyle sohbet olarak mizah anlayışı olarak uyum sağlamasına acayip kuruluyorum ya. Yani en çok bana gülmeli en iyi benimle anlaşmalı en çok benimle sohbet etmeli falan. Çok mu anormalim dostlar nasıl aşıcam ben bunu ya sonra da küsüp ben eve gidiyorum diyorum kdsşdmd. Tabi ona söylemiyorum kıskandığımı ama anlıyor niye neşen gitti niye böylesin falan. Ben cidden özgüvensizim galiba çözemedim niye böyleeee. Ve ne yapmalıyımmm
En sonunda Marksistmi oldunBu yollardan geçtik diyelim
Aferin sanaaaaa iyiliğimi düşünüyosun çok sağol. Beni araştırıp rencide etmek için yazdığın bu yazıya harcadığın zamanı aynı şekilde senin de kişisel gelişim desteği alarak geçirmeni öneririmBence özgüven kazanmak için uzman yardımı almanız gerektiğini düşünüyorum, ki bazı psikolojik sıkıntılarınız da olmuş onlar için terapi almış mıydınız bilmiyorum ama genel olarak kendisiyle barışık biri de değilsiniz, gülüşünüzden duruşunuza kendinizi sevmeyen beğenmeyen birisiniz, güzel gülen kadınlara imrendiğinizi, erkeklerin içten gülen kadınlardan daha kolay etkileneceğini düşündüğünüz bir konu dahi açmışsınız, aslında şu anki konunuzun da temelini oluşturuyor o eski konunuz.
Sevgilinizin onu güldüren veya gülüşü içten olan kadınlardan etkileneceğini düşünüyorsunuz çünkü aynaya baktığınızda gördüğünüz kadını sevmiyorsunuz, terapi yanısıra belki kişisel gelişim desteği de gerekebilir size.
Benim kıskançlık bir gün biter de bu sitenin iğrençliği toxicliği bitmez. Ne kötü kalpli insanlarsınız siz ya. Başkalarıyla dalga geçmeyi de dalga geçilen olmaya tercih ederim en azından birine zararım yok sizin gibiÖzgüvensizsin
Senin gibi kızlar kalkıp evine gidince masadaki herkes arkasından yine kıskandı diye dalga geçiyor genelde
Sen fark edilmiyor sanıyorsan bil istedim
Admin’e aferinle laf sokmak da büyük özgüvenEn sonunda Marksistmi oldun
Aferin sanaaaaa iyiliğimi düşünüyosun çok sağol. Beni araştırıp rencide etmek için yazdığın bu yazıya harcadığın zamanı aynı şekilde senin de kişisel gelişim desteği alarak geçirmeni öneririmhep iyilikten yazdım bunu lütfen yanlış anlama
Bravo sizeeeee fena akıl dolu cümleleriniz varŞükür sitenin aklı başında üye oranı daha fazla
Admin bu mu şakaysa komik değilse daha komikkAdmin’e aferinle laf sokmak da büyük özgüven
Şakaci hahahahaHaklısınız. Saksı değilsiniz siz sonuçta en çok siz en çok siz. Hadsiz herif bir de başka esprilere gülüyor mu? Bugün başla kıza gülen yarın neler yapar.
Özgüvensizlik zaten. Ama özgüvensizlik ne zamandan beri alay konusu olmuş onu anlayamadımBana bu tip kıskançlıklar çok özgüvensizlik gibi geliyor. Kıskanç insana hiç tahammül edemem. Böyle şakasına güldü de kıskandım nedir yani.
Offff bu hakaretin altında eziliyorummmmmmm napıcamOf büyü de gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?